ne znam zasto ne bi radilo, verovatno vec po kuci imas jednu tel. paricu podeljenu na ta 2 telefona, samo je ubaci u jedan tel. port hipernet ZTE rutera (on ima 2 porta ali drugi port je za drugi tel. broj, ako hoces da delis jedan broj onda sam splitujes prvi port)Pozdrav,
Zanina me da li je moguće koristiti jedan broj fiksnog na više telefona u kući (2 telefona), preko bakarnih žica je to moguće, a kako bi to išlo sa optikom i da li je uopšte moguće?
Ne znam na sta tacno mislis pod tim, ako mislis da bude jedna linija koja ce se koristiti na dve razlicite strane trebalo bi da moze.Pozdrav,
Zanina me da li je moguće koristiti jedan broj fiksnog na više telefona u kući (2 telefona), preko bakarnih žica je to moguće, a kako bi to išlo sa optikom i da li je uopšte moguće?
I da li Hipernet podržava IPv6?
Unapred hvala!![]()
Moguće je tako što ćeš:Pozdrav,
Unapred hvala!![]()
Pročitaj iznadNe može
Nema IPv6 na hipernetui ne podržava
Mozes kako je poglavica opisao a imas i bezicnih telefona koji imaju vise slusalica i baza... radi super...Pozdrav,
Unapred hvala!![]()
Zdravo,da li ima neko problema sa yettel net-om i online (CS konkretno)
laguje opasno, na svakih par minuta, ode ping na trocifreno i zabode na trenutak - na PS5 nisam primetio ni jedan problem i redovna upotreba (netflix 4k, yt...)
Zdravo!Dali se moze static IP i 1Gbps speed booster naruciti preko korisnickog portala ili treba naruciti preko telefona ili u yettel prodavnici?
Hvala, dali vazi isto i za speed booster? I dali se ove opcije mogu aktivirat pri prvoj instalaciji hipernet L internet paketa?Zdravo!
Zahtev za aktivaciju statičke IP adrese podnosi isključivo u nekoj od naših poslovnica 🙂
Не видим разлог зашто не би могло. Али вероватно мораш ти да будеш власник уговора.hmm ne znam da li je pravo mesto, al ako hocu da se preselim e mogu da prenesem i internet na drugu adresu pod uslovom da ima uslova za yettel na toj adressi?
Možeš, mi smo tako uradli pre 20 danahmm ne znam da li je pravo mesto, al ako hocu da se preselim e mogu da prenesem i internet na drugu adresu pod uslovom da ima uslova za yettel na toj adressi?
Hvala, dali vazi isto i za speed booster? I dali se ove opcije mogu aktivirat pri prvoj instalaciji hipernet L internet paketa?
hmm ne znam da li je pravo mesto, al ako hocu da se preselim e mogu da prenesem i internet na drugu adresu pod uslovom da ima uslova za yettel na toj adressi?
Koliko dugo traje dok se moze naruciti hipernet nakon sto mts uvede optiku? Trenutno je na mts websajtu optika dostupna, a na yettel websajtu jos nije.
Pozdrav svima,
Imam problem sa internetom. Naime, pri whatsapp video pozivima slika ne moze da se vidi i pise da je video pauziran. Druga stvar jeste da YouTube pise konstanktno da je offline iako je na drugim aplikacijama dostupan internet. Trece, desava se da packet loss u Valorantu bude preveliki ( do 20% ). Takodje, desava se da internet sam od sebe zabode svuda, znaci nije moguce uspostaviti konekciju i posle 10 sekundi proradi i to se tako sporadicno desava na skoro svakih pola sata. Jel zna neko sta bi moglo da bude razlog ovome i kako je moguce da se ovo resi? Hvala unapred.
Pitanje za Yettel, i to ozbiljno.
Resio sam da predjem kod vas iz MTS-a.
Zatrazio ugovor monter me kontaktirao i dosao i rekao mi sledece "nije moguce namestiti kod vas jer nam MTS ne dozvoljava, izlazi nam neki kod 500 i nigde na Mirijevu ne dozvoljava da se montira njihov internet".
O cemu se radi ovde? Ja vec imam telekomovu optiku i sve radi okej.
Kako resiti ovaj problem? Zelim da sw kompletno premestim u yettel i broj paket za telefon i internet, ali ne mogu jer mi mts ne dozvoljava?
Prvo sam mislio da se monter sali...
U mom slučaju je MTS uvodio 15.01, Yettelu se pojavila adresa kao dostupna 21.02, 1.3. Yettelov promoter ostavio tragove po zgradiKoliko dugo traje dok se moze naruciti hipernet nakon sto mts uvede optiku? Trenutno je na mts websajtu optika dostupna, a na yettel websajtu jos nije.
Potrebno je da provajder sa njihove strane ubaci MAC adresu tvog Asus routera jer je u pitanju Layer 2 multicast mreža. Bez toga, PPPoE podaci su beskorisni.Po koleginom uputstvu sam izvukao username i pass za pppoe sa ZTE rutera.
Sada sam probao asus ruter i ne mogu da ga nateram da radi.
Da li je nesto osim un i pass neophodno da bi se sopstveni ruter nakacio na net?
Pa objasni čoveku kako.Zar ne može da klonira MAC adresu sa Yettelovog rutera?
ovo nije tacno i nema nikakvnog smisla jer yettel nema multicast mrezu (mozda je pomesao sa mts IPTV mrezom) + pppoe mreze obicno ne mare za mac adresuPotrebno je da provajder sa njihove strane ubaci MAC adresu tvog Asus routera jer je u pitanju Layer 2 multicast mreža. Bez toga, PPPoE podaci su beskorisni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari