Nije los primerak, 3 su zamenjena, svesni su i iz TP linka a i Oriona da postoji problem a ima mnogo tema po netu o tome, otud i taj dvlp fw koji je pustio neki od admina tp linka podrske nekom korisniku pa je taj okacio... ocigledno ne trazis dobro, mrzi me sad da trazim ali kada se gugla po gresci koju izbaci tad izadje tih milion tredova...Rekao bih da ste imali los primerak. Inace bi ovo bio generalni problem, ne uspevam da ga izguglam. :/
Pustio na 100/100, da vidimo hoće li "ispadati".
EDIT: Posle par minuta pad:
Upravo, i nije velika šteta. Ali prava histerija nastane kada padne pristup Instagramu, Tiktoku i sličnim biznis servisima.Biznis korisnici ne gledaju televiziju, pogotovo ne fudbal kad Vlahović usred šanse "zakopa" i onda posle toga lopta na tribinama...
ShamanNS ima povremenih problema, ali je u mestu gde jos nije zavrseno kabliranje, dok po vecim gradovima to uglavnom jeste i solidno funkcionise.
pa upravo to sto ti pises sada nema veze sa realnoscu, a i sam sebe demantujes kada kazes da su iz tvog mesta prikljucivali i okolna. Kod mene u zgradi ima bar 300 stanova i kada postave pojacivac sa razvodnom tablom, to i podese da svi imaju odgovarajucu jacinu signala, dok kod tebe stave instalaciju za 100-200 korisnika, pa nadogradjuju i utrpavaju i vode vazdusnim vodovima, sve sama krpez i ti to uporedjujes. Naravno da je kod mene bolji net kad sam im na 2km od centrale i povezan ftth. I na drugoj adresi mi je slicno, mogu i da slikam njihovu opremu u zgradi, to nema nikakve veze sa tim sto ti pricas.1) u mom mestu Orion pipnuo nije infrastrukturu od leta 2019. kad su se pojavili.
Dakle nije rad na tome razlog prekida, nema prekida optičkog signala. I prekidi su ređi bili u prve 2 godine kad su postepeno povezivali i druga okolna sela iz ove i susednih opština nego što su zadnjih 6 meseci.
Tako da ovo što si napisao i tvrdiš veze nema sa realnošću.
2) po vašim komentarima ispade samo shaman u celoj Srbiji ima prekide, ikad. I kad budu kod njega ne budu nigde drugde u univerzumu.
3) koliko vidim po komentarima zadnjih gornju i kusur moje "mesto" je sa aspekta infrastrukture u boljoj situaciju od gomile zagrada po "većim gradovima gde je sjajno" gde Orion uvaljuje optiku bez optike / "WiFi optiku" gde korisnici uživaju u bagovima rutera i padanjem link speed na 100 Mbps...
sam sebe demantujes kada kazes da su iz tvog mesta prikljucivali i okolna.
A na šta sam ja povezan, na Cambium WiFi mrežu?? I ja sam nekih 9 km udaljen od OLT-a na koji ide moj saobraćaj, pa šta sad?Naravno da je kod mene bolji net kad sam im na 2km od centrale i povezan ftth.
Ovo ti ne bi poverovao ni vlasnik Oriona.. E, za sve to vreme ja nisam imao ni jedan prekid
Da, bio sam na paketu 1Gb pre 7-8 godina sa jako losim Eltexom. A sada ovako izgleda wifi, mereno na 10 metra od rutera:Ovo ti ne bi poverovao ni vlasnik Oriona.
A i za variranja brzine si se malo zaboravio jer si X puta pisao kako si nekad Orionu plaćao beše 1 Gbps paket na adresi pa poučen tim iskustvima zaključio da na adresi B uzmeš taj 200 Mbps što sad koristiš jer preko toga Orion nije u stanju da pruža stabilno korisniku. A i da uzmeš prepaid.
Za super user: admin/ (Pun PON Serijski), za obicnog user-a: user/(HTWC pa ostatak PON serijskog).Koja je sifra za orion WiFi 6 ruter? Neki sajtovi mi ne rade, nece da ih otvori pa da proceprkam malo
Sad cu da vidim šta je pon serijski 😁Za super user: admin/ (Pun PON Serijski), za obicnog user-a: user/(HTWC pa ostatak PON serijskog).
Nađi nekog akvizitera, možeš da dobiješ 6 meseci gratis, pa onda 24 meseca 50%.
mozes i bezicnim misem i tastaturom kad si na androidu, zgodnije je i lakse nego sa daljincem.1. Imam sony-jev android tv ciji daljinski ne mogu potpuno da koristim sa TV aplikacijom. Menjanje kanala je na okrugli taster, brojevi ne reaguju (izbacuje me iz aplikacije) isto kao i tasteri channel up/down. Zna li neko da li je to resivo nekako?
Moze kod mene super radi malo cimanja ali poenta je da instaliras ne app sa stora vec sa sajtaDa li moze neko da namesti ORION aTV aplikaciju da radi na atv 5.1. Konkrektno firestick gen 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari