Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Ovako iz glave na 13 e ide sky it, nova grčka plus ovo ostalo standardno poljaci itd...
Na 16e ide Total tv, max , digitalb (ne idu svi kanali na ova tri paketa), na 19,2 idu sky de i španci... Otvara i ostalo što ide na e2, i na 42e otvara onaj turski mislim da to ne ide na enigmi. Na totalovim kanalima iz nekog razlika ne idu titlovi oni dvb.

Ovako iz glave na 13 e ide sky it, nova grčka plus ovo ostalo standardno poljaci itd...
Na 16e ide Total tv, max , digitalb (ne idu svi kanali na ova tri paketa), na 19,2 idu sky de i španci... Otvara i ostalo što ide na e2, i na 42e otvara onaj turski mislim da to ne ide na enigmi. Na totalovim kanalima iz nekog razlika ne idu titlovi oni dvb.
A to sto “ide” od sky it i sky de, koliko je stabilno? Ima li prekida?

Kao fta kanal. Ne znam koji sistem rade, ali nikakvog trzanja Nema, sinoc na sk kosarka i evo sad je upaljen sky sport calcio

Ne moze edit, zna da zabudali kad se dosta prebacuju kanali, mora on off da se radi

Zna da zaglupi ponekad, evo poslije neka dva sata gledanja samo se pojavi encrypted program i onda neće sam naci način da opet otvori no se mora promijeniti kanal

Ako se zaglupi kod saltanja kanala, to se nebi moglo reci da je dobro. Mora da ima nacina da se to izbegne.
Neznam kako radi taj mars, znam samo za emulatore enigme2.

To je do softvera rekao bih. Kad tako dodje do encrypted program odradi se restart emulator i nastavi.

Radi li na nekome, mislim da li je moguća misija?
Ja sam prosle godine testirao jednu liniju sa jednog stranog foruma i radio je max komplet ali to je bilo oko 40-50 eura za godinu. Daleko skuplje od kineza. Ako treba za neko stalno koristenje to je OK ali za povremenu *******ciju kao sto ja koristim SAT to mi je previse

Дајте на приватну поруку неког провереног и јефтиног продавца линија, треба ми само за 4к канале. Овај што сам куповао пре, је почео да вара. Таман ми истекле пре два дана, а ја му послао захтев и паре на Пејпал, али нема линија. Морам сада да тражим паре назад.

Jel španci više ne rade definitivno u cs na astri ili je to do mog davaoca linija? Znam da je bilo crnilo samo dok su bili prenosi španske lige, ali sad već neko vreme ne otvara nijedan kanal iz movistar/digital ± paketa.

Jel može preporuka za kvalitetnu Diseqc 4/1 sklopku sa što manjim prigušenjem i da se može kod nas kupiti

Da li rade spanski dazn kanali na 19.2, uskoro pocinju englezi pa da okrecem antenu?

Nazad
Vrh Dno