Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

U Yettelu može da se naruči u grafitnoj boji koje ne postoji na drugim mestima? Pri tome nije razlika u opisu crne boje, već su postavili slike telefona u sivoj, tj. grafitnoj boji...
Stoji im na sajtu tako, ali valja uzeti sa dozom rezerve, jer ispada da nemaju u ponudi crnu.
Ta grafitna, sa još druge 2 boje kojih nema druge, je Samsung.com eksluziva, dakle zvanično dostupno u ponudi samo ako se telefon naručuje direktno od Samsunga.

U Yettelu može da se naruči u grafitnoj boji koje ne postoji na drugim mestima? Pri tome nije razlika u opisu crne boje, već su postavili slike telefona u sivoj, tj. grafitnoj boji...

Imam 25w koji je stigao sa A71, to je OK opcija za punjenje S23 Ultre?

Da li može negde danas da se kupi telefon odmah, bez poručivanja?

Ako si u BG imas u Samsung prodavnici u Galeriji. Sinoc sam ih posetio. Bila je zelena i crna boja. Svidja mi se sto moze na 6 rata (intesa kartica)... Na rate bih da ogdmah uzeo ali kada vec imam 22 Ultra (Snap)... I dalje gledam recenzija na YT i razmisljuam kupovinu... Baterija mi je bitna bar za mene

Poz

Ja sada vec ozbiljno razmisljam, da se prebacim, kod nekog drugog operatera.
Za sve ove godine, kada god sam trazio neki popust, pogodnost za kupovinu novog telefona, apsolutno mi nikada nisu izasli u susret.
Znam da i kod drugih, nije sjajno, ali su barem povoljniji, koliko vidim, konkretno u slucaju kupovine Samsunga S23.
Bio malopre i do Mts poslovnice, da vidim proceduru, oko prelaska, ali sam brzo izasao, kada je radnica rekla, da S23 zvanivno jos nije ni izasao.
Do A1 nisam stigao da odem, viecemo sta oni kazu.

Bio malopre i do Mts poslovnice, da vidim proceduru, oko prelaska, ali sam brzo izasao, kada je radnica rekla, da S23 zvanivno jos nije ni izasao.
Pa zvanično se pušta u prodaju 17. februara, tako da nije pogrešila, jedino što se nekim lepim čudom priorderi ispunjavaju pre tog datuma. Ako si na to mislio.

Mislim da je mts najbolja opcija. Ko ima kod njih brojeve može da kupuje na rate bez problema. Yettel je ubedljivo najgori, najgore cene, najlošija mreža, najlošiji paketi. Jeste mts državna priča i svi znamo šta tamo rade, ali kako koristim mts već nekih 15-20 godina nikada problem sa njima uvek dobijem ono što hoću bez nekog cimanja.

Nego koliko vidim na Smasung srbija sajtu, S23 Ultra ima u ponudi samo u onim bojama koje su dostupne i kod operatera, crna, zelena, bež i lavanda boja.

Nakon detaljnog citanja definitno sam odlucio da ga uzmem.

Proverio sa bankom i cena telefona je ispod limita za rate tako da na 6 rata nije lose (pokusacu da ih nagovorima na vise rata ako bude moglo) a telefon preuzimam odmah na licu mesta u Samsung prodavnici a S22 U (Snap) ce na oglase...

Odoh dok imaju zalihe...

Poz

I ja sam odlučio da pazarim Ultru preko A1. Rešio da se častim i znam da za dve godine sigurno neću uzeti upgrade. Uvek sam uzimao one osrednje telefone, vreme je za jedan vrhunski.

Zašto mi prikazuje dve cene?

Prilozi

• Screenshot_2023-02-11-15-23-04-951_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-11-15-23-04-951_com.android.chrome.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 67
  • Screenshot_2023-02-11-15-24-35-717_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-11-15-24-35-717_com.android.chrome.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Nema to veze sa tim, nego kao politika firme, posto je preorder, pa na neki nacin da se osiguraju.
Sada sam isao na webshop, i probao da porucim iphone 14, i ne traze ucesce.
Osim toga, ja sam vlasnik, male porodicne firme, uredno prijavljen, nikada nisam bio, ni blizu da zakasnim sa placanjem racuna....
Pa opet, daj ucesce.
E necu.:p

Poslednja izmena:
Do malo pre sam se igrao sa S23U, nemam neki WOW utisak da nešto brzo radi u odnosu na s21u, još je moj prepun aplikacija, slika i videa a ovaj je drug uzeo pre 3 dana, nije ni ubacio sve aplikacije. Slike po danu su identične, u nekim slučajevima i bolje na s21u (x10), bar ovako na ekranu telefona, video takođe sličan. Ekran identičan napolju što se tiče osvetljenja, čak bih rekao da je gustina pixela veća na s21u, deluje mi oštriji.
Ono što je primetno bolje jeste baterija, za tih 15ak min drndanja kamere je potrošio 2%!! Moj s21u je potrošio 10% a mnogo je manje korišćen. Signal konstantno pun, ja jedva 2 crte, ista mreža, on 2 kartice, ja jednu.
Kome je baterija bitna stavka, ovo je pravi telefon za kupiti, sve ostalo jako mali napredak za toliku doplatu. Ko ima s21u i s22u i nije power user, taj treba da preskoči s23u, a najbolje je ako imate nekog ko je već uzeo svoj primerak s23u da se izigrate, da splasne hajp pa da onda hladne glave odlučite da li kupiti ili ne. Ja ga sigurno uzimam kad bude koštao pristojno manje.

@Spanjeli ,sve se slažem, ali to uzimanje kada padne cena ne pije nikada vodu. Sada je i S22 Ultra dosta skup, tek će S23 Ultra držati cenu. Po meni bolje kupiti na početku i uživati u uređaju nego čekati i čekati. Naravno ovo sve pod uslovom da je rešeno i sa finansijske tačke gledišta da se kupi flagship.

Koliko sam ja razumeo, najbolje je trenutak da se kupi sad kod nekog operatera. Sad u ovom preorderu se dobija verzija 12 gb rama i cak 512 gb memorije..

Mene ce izaci samo telefon 24 x 5900 =141000 dinara što je jako dobro. Tarifu ne računam neo 23 jer sam se dve godine slepovao sa telefonima od po 1 dinar..

Poslovnica A1...imaju jedan na stanju, rezervisan do 17.02, tada će kupac da dođe. Ja rekoh, baš će 17.02. da dođe? Radnik kaže da. Opet ja, daće cca 20k više, a dobiće manje? Muk.

Padace cena vrlo brzo jer telefona ima kao alve.
Slazem se da ce pad vrlo brzo da se desi, telefona ima mnogo. Secam se koliko su svi cekali S22U dok S23U poruce i posle dva dana telefon stigao.

Na stanju u TC Galerija.

Svi kažu nema problema za online, i Yettel sam zvao.

@Spanjeli ,sve se slažem, ali to uzimanje kada padne cena ne pije nikada vodu. Sada je i S22 Ultra dosta skup, tek će S23 Ultra držati cenu. Po meni bolje kupiti na početku i uživati u uređaju nego čekati i čekati. Naravno ovo sve pod uslovom da je rešeno i sa finansijske tačke gledišta da se kupi flagship.
Pazi, cena android flagship telefona pada značajno u prvih šest meseci, izuzetak je bio s22u zbog globalne nestašice čipova, sećam se da su ljudi čekali i po 3 meseca da dobiju svoj primerak. Sada će biti drugačije, biće puno akcija, poklona i svega, tamo na leto.
Koliko sam ja razumeo, najbolje je trenutak da se kupi sad kod nekog operatera. Sad u ovom preorderu se dobija verzija 12 gb rama i cak 512 gb memorije..

Mene ce izaci samo telefon 24 x 5900 =141000 dinara što je jako dobro. Tarifu ne računam neo 23 jer sam se dve godine slepovao sa telefonima od po 1 dinar..
Najbolji je trenutak ukoliko si rešio da predješ sa nekog telefona od 1 din na flagship, ali ukoliko već imaš s21u ili s22u, po meni, jednostavno ne vredi. To je neko moje rezonovanje nakon igranja sa S23U.

Izvinjavam se, na pogresnoj informaciji.
Za bilo koju online porudzbinu, barem meni, preko yettel-a, traze ucesce.
Tako da, ne znam u cemu je problem.
Od 17. ce verovatno moci da se uzme u poslovnici, bez ucesca, ali gubi se dupli memorijski prostor, i ne znam, da li ce ostati ista cena.

Nazad
Vrh Dno