Šta je novo?

Xiaomi 12 / 12X / 12 Pro / 12 Ultra

Miui 12 = Miui 14 za global. Nema 90% sto nudi kineski rom. Ko hoce sve miui 14 goodije, mora kineski rom i engleski jezik
 
Evo neko je uporedio Globalnu i Kinesku varijantu za X3

 
Nemam super ikone niti bilo sta od onoga sto je reklamirano.

Imam batery drain u idle rezimu oko 10% na nekih 10 sati, ali i pored toga, sot mi je 3h na 46% baterije i oko 10h koriscenja.

Performanse deluju za nijansu jos bolje, iako su vec bile dobre. Poslednji put sam ovaj problem resio tako sto sam kompletno restartovao telefon (battery drain) ali mislim da sada nemam zivaca za to...

Utisci su za sada pomesani, videcemo sta ce se desiti na dalje.
 
Ja najverovatnije uzmima sutra telefon, nadjoh ga polovnog za 380e sa 20 meseci garancije (256gb model). Pa cu da ga nadogradim na MIUI 14 i uradim faktory reset, pa se javljam za nedelju dana sa izvestajem o bateriji i zagrevanju :D (ne igram igre, pa ce te ostati uskraceni za taj deo).
 
380 eur za 12 pro? To je dzab.e
 
Koliko ga pljuju ovde, nista me vise ne cudi.
 
Xiaomi 12 pro miui 14.
Ne greje se,doduse nikad se nije ni grejao.
Sa baterijom sam zadovoljan
sot 4h,konstanto upaljen gps, internet wifi ili 4g kada nisam kod kuce,gps,bluetooth jer sam povezan sa band narukvicom,varijabilno osvezenje, cak ni aplikacije koje su otvorene ne brisem iz memorije. i ostalo jos 30%bat na kraju dana
Mislim da je skorz okej za ovaj telefon.Screenshot_2023-02-06-00-16-39-465_com.miui.securitycenter.jpg
 
I meni je dosta bolji SOT, slazem se. Ono sto sam jos primetio da je bolje je i otisak prsta, brze mi cita i bolje radi.
 
Dobio danas obavešetenje o dostupnoj nadogradnji na 12x.Kada sam hteo da pokrenem nje više nema.Zna li neko u čemu je problem?
 
Nadogradnja koliko sam ja ispratio jos uvek nema za global rom.
 
Bolje da ne čačkaju mečku. Nisam imao pouzdaniji telefon od Motorole CD920.
 
Na sta tacno mislis? :D
 
Ovaj narandzasti deo na grafikonu, bas se onako survao :D
 
A to, klasika, TikTok. :D
 
Upravo preuzimam MIUI 14.0.1.0TLDEUXM (3,6GB) na 12X.
 
Evo preuzeo sam malo pre na 12x apdejt. Hteo sam vratiti na fabrička podešavanja ali imam problem. Igram nagradnu igru uzmi račun i pobedi. Imam skenirao stotine računa pa se bojim da ću sve izgubiti ako vratim telefon na fabrička podešavanja. U pravilima nagradne igre ne mogu ništa naći da li se nalog može ponovo vratiti na telefon.
 
Imao sam problem sa curenjem baterije u rezimu mirovanja posle apdejta, ispraznio je do kraja i ugasen telefon, napunio i sada je sve OK, sot je bolji nego pre azuriranja.

Pa ako neko bude imao slicnih problema..
 
Imam 11t pro, apdejtovao na miui 14 i dobijem onaj random freeze bag, to je samo ubrzalo moju odluku da kupim 12 pro, evo uzeo danas i odmah mi nudi da apdejtujem na 14 🤯🤯 nisam pametan dal cekati jos
 
jel si faktori reset data posle update na Miui 14?Ako ne,to je problem zamrzavanja ili nekog drugog problema.Uvek fatktori reset posle velikog update.
 
Evo i ovde krenuo update na X. Nikad duže nije trajao neki update, a vidim da će biti hladan tuš.
 
Screenshot_2023-02-11-10-19-25-479_com.android.chrome.jpgDa li neko zna zasto mi je chrome i gmail od update zut, a nije ukljucen rezim za citanje ?
 
Због боје позадине на дисплеју,Гуглове апликације их "препознају" и преузимају.Ако сам се добро изразио.
Kako da promeni to ? Da li imas split screen na miui 14 ? I da li imas u precicama gpay ? Meni sve to nestalo ?
 
Nazad
Vrh Dno