Nemam odradjen. Pitanje je samo da li da ga napravim pre ili posle lepljenja folije?Sa folijom možeš da ostaviš i taj koji imaš već, ako imaš. Neće folija njemu da smeta za otisak nikako.
Ubiše ihEvidently, that has caught out even experienced technology journalists and reporters, with Ars Technica now admitting to its error. The website adds that even excluding these rounding errors, One UI 5.1 has a 10 GB larger system partition than One UI 4 or One UI 5.0. Again, this is not the case.
So a device that has 512GB of storage actually offers about 476GB of usable storage. Similarly, a 128GB model gives you about 119GB of usable space, and a 256GB variant has approximately 238GB of storage. Samsung and some other OEMs choose to hide this lost space under the system storage so that the total space adds up to be what the companies advertize.
ja nisam placala nistaZamolio bih nekog ko je preorderovao u Yettelu da mi kaže koliko se plaća učešće prilikom preuzimanja telefona?
Nego pitanje za iskusne da li da prvo podesim otisak prsta pa onda lepim foliju ili da zalepim pa onda odradim otisak prsta ?
Koliko ti je ispala ukupna cena uređaja? Jel 194.000?ja nisam placala nista
Ja sam poručio preko Yettela 05.02. stigao mi je mail da je porudžbina uspešno kreirana. Poručio sam da stigne u radnju da preuzmem pošto moram ugovor da obnovim. Čekam da mi jave. Zvao sam ih kažu neće pre 17-tog da puštaju.Jel neko porucivao, preko Yettel-a?
Kakva je situacija, oko isporuke?
Da li je je bolje, naruciti online, pa cekati da stigne, u neku od poslovnica, ili je bolje da isporuka ide na kucnu adresu?
Kakva je kamera? I celokupan rad telefona?Za one koje zanima baterija na s23+, sinoc sam ga preuzeo. Javljam na kraju dana kakva je situacija.
Trenutno stanje:
1h 36 min used.
49min SOT - 91% baterije.
Uklljuceno:
Wifi, 4G, bluetooth povezan na huawei sat sve vreme, AOD non-stop ukljucen, poslovni teams i outlook gde stizu poruke i mailovi konstantno.
Prva zamerka na AOD je to sto se on ne gasi ni kada je telefon u dzepu, ekran okrenut ka stolu itd. Isto tako kad prelazim iz mracne u svetlu sobu osvetljenje AOD-a ostaje isto pa tek kad ga otkljucam i ponovo zakljucam osvetljenje se pojaca. Ovo je sve sljakalo na P30 bez greske. Vidim po netu da je to normalno ponasanje jos od S10 ali mene iritira jer sam presao sa P30 gde je to radilo izvanredno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari