Sve mi se cini da cu ipak da uzmem lavandu na krajuFotografija koju je postavio @Jaza je najpribliznija tome kako izgleda ova boja uzivo, ovo pisem zbog kolega koje nemaju mogucnost u svojim gradovima jos uvek da uzivo vide uredjaje.
Komentari su naizmenicno zelena je super, zelena je siva, zelena je uzivo odlicna, zelena je bolja na slikama nego uzivo itdZelena uživo izgleda odlično, moram negde pogledati kako izgleda uživo lavanda i bež.
Bež mi se tek ne sviđa, kao da je prljav naspram belog s22u što sam video.Iskreno bez isto izgleda odlicno uzivo, blize je beloj nego zuckastoj, lavandu ne bih zaista razmotrio za osobu muskog pola, ali ukusi se razlikuju naravno. Deep Purple kod jabuke je nesto mnogo mnogo prihvatljivije
Bio sam skeptičan dok sinoć nisam pogledo zeleni uživo u A1 u poslovnici u knezu. Uživo dosta lepša nego na slikama. Inače dok ne pogledaša uživo ništa.Komentari su naizmenicno zelena je super, zelena je siva, zelena je uzivo odlicna, zelena je bolja na slikama nego uzivo itdaj ti proceni sada
Nema, ove godine je ili 8/256 ili 12/512.. slepci.Narucujem u Nor. telefon a oni se nesto bas ne cimaju za bilo sta pa da pitam ovde...na sajtu imam samo odabir memorije ne i ram memorije.... verzija 256GB je samo sa 8GB nema verzije 12/256?
Mogu da ti prenesem svoje iskustvo kao dugogodisnji pripadnik android sveta, na privremenom koriscenju Iphone 14 pro maxPotrebna mi je vaša pomoć oko odluke da li uzeti S23 ultra ili 14PM. Zanima me i mišljenje onih koji koristili oba sistema. Najbitnija mi je dobra baterija, procesor, generalno performanse uređaja. Igram Pubg i još neke manje zahtevne igrice, kontam da bi ostale app svakako dobro funkcionisale na oba sistema. Kamera mi nije od presudnog značaja kao što se to potencira trenutno na recenzijama.
Narucujem u Nor. telefon a oni se nesto bas ne cimaju za bilo sta pa da pitam ovde...na sajtu imam samo odabir memorije ne i ram memorije.... verzija 256GB je samo sa 8GB nema verzije 12/256?
Nema, ove godine je ili 8/256 ili 12/512.. slepci.
I stand corrected, izvinjavam se. 🫠Postoji verzija i 12/256
![]()
Dostupnost zavisi od tržišta...
Nismo dzabe navijali za SD TSMC na Samsungu😁 Ja jos cekam da mi se jave ovi iz MTS-a za S23U😅Baterija ubija.
2 sata ga negasim,nameštam sve,po 4-5 prozora stalno otvorene,sve žive nitifikacije upaljene.
2 sata Sot skinulo 29 posto baterije
Telefon je hladan ko špricer,nije bio ni mlak čak.
Samo TSMC Snapdragon, bajo moj! 😄 Sa S23U mozes biti miran par godina, a ne da kupis budjavi Exynos S22U i da mislis hoce li se restartovati prilikom vaznog poziva itd. Pasce cena S23U vremenom, strpi se malo i ustekaj jos 100-200e... 😉Jel ima neko ideju koliko će koštati S23U kroz par meseci kada prođe ovaj preorder period? Uštekao sam 1000 evrića i razmišljao da uzmem S22U, ali ipak ću uštedeti još malo pa ću uzeti S23U.
Pa tako sam i planirao. Razmišljao sam da nađem S22U sa Snapdragonom, ali ako već dajem veću svotu novca radije bih kupio nešto što je novo.Samo TSMC Snapdragon, bajo moj! 😄 Sa S23U mozes biti miran par godina, a ne da kupis budjavi Exynos S22U i da mislis hoce li se restartovati prilikom vaznog poziva itd. Pasce cena S23U vremenom, strpi se malo i ustekaj jos 100-200e... 😉
Nisi pazio na casu, dzaba ti S22U sa snaodragonom kada je i njega Samsung proizveo a ne TSMC. Cak je mozda i gori u pregrevanju od Exynosa. Samo S23 serija, sve pre toga je najblaze receno problematicno.Pa tako sam i planirao. Razmišljao sam da nađem S22U sa Snapdragonom, ali ako već dajem veću svotu novca radije bih kupio nešto što je novo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari