Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Fotografija koju je postavio @Jaza je najpribliznija tome kako izgleda ova boja uzivo, ovo pisem zbog kolega koje nemaju mogucnost u svojim gradovima jos uvek da uzivo vide uredjaje.

Fotografija koju je postavio @Jaza je najpribliznija tome kako izgleda ova boja uzivo, ovo pisem zbog kolega koje nemaju mogucnost u svojim gradovima jos uvek da uzivo vide uredjaje.
Sve mi se cini da cu ipak da uzmem lavandu na kraju :D zena je vec uzela s23 lavandu obican, stize joj sutra, ja cekam drugara da mu istekne ugovor sutra pa da potpisuje s23u za mene... I dalje ne znam hocu li zelenu ili lavandu :D

Zelena uživo izgleda odlično, moram negde pogledati kako izgleda uživo lavanda i bež.

Zelena uživo izgleda odlično, moram negde pogledati kako izgleda uživo lavanda i bež.
Komentari su naizmenicno zelena je super, zelena je siva, zelena je uzivo odlicna, zelena je bolja na slikama nego uzivo itd :D aj ti proceni sada

Iskreno bez isto izgleda odlicno uzivo, blize je beloj nego zuckastoj, lavandu ne bih zaista razmotrio za osobu muskog pola, ali ukusi se razlikuju naravno. Deep Purple kod jabuke je nesto mnogo mnogo prihvatljivije

Iskreno bez isto izgleda odlicno uzivo, blize je beloj nego zuckastoj, lavandu ne bih zaista razmotrio za osobu muskog pola, ali ukusi se razlikuju naravno. Deep Purple kod jabuke je nesto mnogo mnogo prihvatljivije
Bež mi se tek ne sviđa, kao da je prljav naspram belog s22u što sam video.
Šta fali roze boji?
😀

Prilozi

• SmartSelect_20230206_155834_Chrome.jpg
    SmartSelect_20230206_155834_Chrome.jpg
    174.6 KB · Pregleda: 118
Komentari su naizmenicno zelena je super, zelena je siva, zelena je uzivo odlicna, zelena je bolja na slikama nego uzivo itd :D aj ti proceni sada
Bio sam skeptičan dok sinoć nisam pogledo zeleni uživo u A1 u poslovnici u knezu. Uživo dosta lepša nego na slikama. Inače dok ne pogledaša uživo ništa.

Narucujem u Nor. telefon a oni se nesto bas ne cimaju za bilo sta pa da pitam ovde...na sajtu imam samo odabir memorije ne i ram memorije.... verzija 256GB je samo sa 8GB nema verzije 12/256?

@psychofedex Bela jeste mnoooogooo lepsa na S22 seriji i da sam prelomio onda uzeo bih s22+ u beloj sigurno, ali nije bilo sudjeno izgleda.

Sto se tice roze, stvar ukusa, moje subjektivno misljenje je da bih ga pre povezao sa osobom zenskog pola kada je mobilni telefon u pitanju, toliko samo, necemo u off.

Narucujem u Nor. telefon a oni se nesto bas ne cimaju za bilo sta pa da pitam ovde...na sajtu imam samo odabir memorije ne i ram memorije.... verzija 256GB je samo sa 8GB nema verzije 12/256?
Nema, ove godine je ili 8/256 ili 12/512.. slepci.

Slazem se, roze mi je no way za muske i one koji se osecaju tako :)
P.S. upravo sam se registrovao za Buds 2.

Poslednja izmena:
Postoji verzija i 12/256

gsmarena-001-2.jpg

Dostupnost zavisi od tržišta...

Jel ima neko ideju koliko će koštati S23U kroz par meseci kada prođe ovaj preorder period? Uštekao sam 1000 evrića i razmišljao da uzmem S22U, ali ipak ću uštedeti još malo pa ću uzeti S23U.

Potrebna mi je vaša pomoć oko odluke da li uzeti S23 ultra ili 14PM. Zanima me i mišljenje onih koji koristili oba sistema. Najbitnija mi je dobra baterija, procesor, generalno performanse uređaja. Igram Pubg i još neke manje zahtevne igrice, kontam da bi ostale app svakako dobro funkcionisale na oba sistema. Kamera mi nije od presudnog značaja kao što se to potencira trenutno na recenzijama.
Mogu da ti prenesem svoje iskustvo kao dugogodisnji pripadnik android sveta, na privremenom koriscenju Iphone 14 pro max :). U dve godine promenio sam nekoliko premijum uredjaja na jednoj i drugoj strani. Od note 20 ultra, s21 ultra, iphone 13 pro, s22 ultra, 13 pro max i sada 14 pro max. Neko sam koj je potpuni ludak sto se tice telefona :)
Za ovo sto si naveo Iphone je definitivno za tebe, bolja baterija sigurno iako se po prvim testovima s23 ultra priblizila trajanju baterije konacno, ovo do sada je sve bila sprdnja za jedan premijum telefon , bolji hardver ( ako je to uopste bitno i osetno). Ja licno vise volim andorid uredjaje zbog softvera, ali nekako je na Iphonu sve ispeglanije pa cak i ta kamera od prvog dana radi kako treba dok na Samsungu konstantno se popravlja azuriranjima. E sad ono sto je lose na Iphonu bar meni, jeste sistem notifikacija, tastatura koja ne moze da se podesava i tako neke stvari…takoreci nije previse pametan kako ga predstavljaju :)
Iphone u ruci bar po mom misljenju ostavlja vise premijum utisak, verovatno zbog celicnih ivica…
Ja cu ga sigurno menjati za s23 ultra prosto mi je zanimljiviji telefon sa vise mogucnosti, i deluje da je konacno to telefon kakav treba da bude. sada je situacija takva da mi traze 400e doplate sto je previse imajuci u vidu da je kod ovlascenih prodavaca Iphone i dalje osetno skuplji u odnosu na Samsung i svi znaju da i bolje drzi cenu. Vec se pojavilo mnogo uredjaja s23 serije i verujem da ce im u narednih mesec do dva osetno pasti cena. Moj utisak…

Nema, ove godine je ili 8/256 ili 12/512.. slepci.
Postoji verzija i 12/256

gsmarena-001-2.jpg

Dostupnost zavisi od tržišta...
I stand corrected, izvinjavam se. 🫠

Baterija ubija.
2 sata ga negasim,nameštam sve,po 4-5 prozora stalno otvorene,sve žive nitifikacije upaljene.
2 sata Sot skinulo 29 posto baterije
Telefon je hladan ko špricer,nije bio ni mlak čak.

Prilozi

• Screenshot_20230206_182928_Device care.jpg
    Screenshot_20230206_182928_Device care.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Jel ima neko ideju koliko će koštati S23U kroz par meseci kada prođe ovaj preorder period? Uštekao sam 1000 evrića i razmišljao da uzmem S22U, ali ipak ću uštedeti još malo pa ću uzeti S23U.
Samo TSMC Snapdragon, bajo moj! 😄 Sa S23U mozes biti miran par godina, a ne da kupis budjavi Exynos S22U i da mislis hoce li se restartovati prilikom vaznog poziva itd. Pasce cena S23U vremenom, strpi se malo i ustekaj jos 100-200e... 😉

Samo TSMC Snapdragon, bajo moj! 😄 Sa S23U mozes biti miran par godina, a ne da kupis budjavi Exynos S22U i da mislis hoce li se restartovati prilikom vaznog poziva itd. Pasce cena S23U vremenom, strpi se malo i ustekaj jos 100-200e... 😉
Pa tako sam i planirao. Razmišljao sam da nađem S22U sa Snapdragonom, ali ako već dajem veću svotu novca radije bih kupio nešto što je novo.

Pa tako sam i planirao. Razmišljao sam da nađem S22U sa Snapdragonom, ali ako već dajem veću svotu novca radije bih kupio nešto što je novo.
Nisi pazio na casu, dzaba ti S22U sa snaodragonom kada je i njega Samsung proizveo a ne TSMC. Cak je mozda i gori u pregrevanju od Exynosa. Samo S23 serija, sve pre toga je najblaze receno problematicno.

Gde nabavljate spigen maske u Srbiji a da su provereno original? Kod nas se dosta prodaju kopije od 500-1000 din. dok na njihovom sajtu su 30+ evra (plus shipping za Srbiju minimum 16e). Narucio sam s23+ pa da pripremim masku dok ne stigne :)

Nazad
Vrh Dno