Kako se ukljucuje taj finished rad?Da, to je neko zaobilaženje automatike, mada sam probao i kada tako podesim spuštalo je potrošnju na 230W i naravno duvalo hladnjikav vazduh (moja procena je da je duvalo vazduh između 25-30 stepeni, nemam čime da izmerim😁) što je i očekivano za tu potrošnju 😁.
Ovako na podešenu temperaturu od 22 stepena, manuelni fan brzina 1, potrošnja najniže pada na nekih 450W, i tako radi malo duže nego na automatici i nešto manje se gasi, ali se gasi.
Po tome mogu da zaključim da klima može da radi na nižoj modulaciji od ovih 450W ali joj softver izgleda ne dopušta da pada ispod te brojke, što ima svoje dobre i loše strane. Dobra strana je za one koji ne vole hladnjikav izduv i koji na taj način neće to osetiti i loša strana da će pregrevati prostoriju i više se gasiti zbog nemogućnosti da spusti još temperaturu izduva od ove kad radi na 450W.
Fixni radUslikao potrošnju malopre.
Kako se ukljucuje taj finished rad?
Posle azuriranja samo dase ulogujes. Bar kod mene takoApp za gree odkazala..izlazi.virtualni klimatizer..Sta raditi..neki savet sam.obrisati i opet.i instalirati...Kod.Gree-ja je to malo komplikovano..
Imam zadnju verzuju..ne nudi nijednu novu..l😒Posle azuriranja samo dase ulogujes. Bar kod mene tako
Ista situacijaProbaj da resetujes ruter pa ponovo se povezi.
Naravno resetuj i telefon
Trenutno imam tu..Ja sam na update od pre novembra. Ta mi je radila stabilno i ne updejtujem vise program baš iz tih razloga. Probajte sa nekom od starijih verzija.
Aha..ok.hvala na.savetu..eto.da.znam.znao.to ranije nebi azurirao novu verziju..U svakom.slucaju hvala..Trebalo je samo da kliknes gore na onu ikonicu (ono lice). Kad kliknes ponudi ti da se ulogujes i to je toDa znas ako ti se opet desi, a hoce...
I
nace to v3.72 je verzija firmwera a ne aplikacijea aplikacija ti je verovatno 1.11.2.2 kao kod mene. I tu hvala bogu ima mogcustvo da se vidi sobna temepratura dok kod novije verzije nema..
Aha ok.znaci majstor je ipak.u pravu...Takav Begen neces naci... Ovo je Gree Lomo... ovi sad Begen ne znam sta su. Nemoj da razmisljas![]()
Nove Bergen pravi Haier.Takav Begen neces naci... Ovo je Gree Lomo... ovi sad Begen(i) ne znam sta su.
To je suviše niska temperatura na izduvu ispod svake granice prijatne temperature.Japanska klima ili bi se ugasila ili ne bi išla u tu nisku modulaciju kad nema potrebe za njom.Tu se vidi velika razlika u kulturi rada i softveru koji je bolji kod Japanskih proizvođača klima uređaja.Takav Begen neces naci... Ovo je Gree Lomo... ovi sad Begen(i) ne znam sta su. Nemoj da razmisljas o njima
Inace iskreno nekako mi i ako je slabiji na papiru Bergen daje bolju toplotu izduva u odnosu na Amber sa istom tj sl potrosnjom. Testiracu jos malo pa cu doneti zakljucak. Ovaj beskontakti merac sam skoro nabavio jer prosli se pokvario i nije radio kako treba tako da cu ovih dana detaljno da vidim sta i kako.
A inace onaj EDIT se odnosio na Amber. Kod njega je pala potrosnja na 170w uz toplotu izduva 27.8 dok sam pisao post da je 300w da ne bude zabune.
To je suviše niska temperatura na izduvu ispod svake granice prijatne temperature.Japanska klima ili bi se ugasila ili ne bi išla u tu nisku modulaciju kad nema potrebe za njom.Tu se vidi velika razlika u kulturi rada i softveru koji je bolji kod Japanskih proizvođača klima uređaja.dva puta za tri meseca sam ne nahvatao na na kratko da spusti potrosnju na 200w.kada je spoljna +2.3..prosecna potrisnja je oko 400w.i.mislim.da.je tada u sobi najprijatnije..
Izvinjavam se na ovako kasnom odgovoru. Nisam dolazio na forum a takodje ni obavjest dobijao.Pozdrav svima. Prvi mi je post i želeo bih svima da se zahvalim sto iznose svoje utiske sa svojim klimama i pomažu nama laicima u izboru istih.
Ja ću klimu uzimati za sledecu zimu, ne zurim sa izborom, ali posle mnogo pročitanih postova i tema izbor mi se suzio na Fujitsu lmca 12 ili Amber comfort 12, za 32m2 solidno izolovanih prostora(stiropor 10cm,pvc stolarija) . Kuća, dnevi boravak, kuhinja i trepezarija.
Od Gree klima jedino Amber comfort dolazi u obzir, posto vidim da sa drugim modelima svi imaju problema. Naravno, smatram da je Amber Nordic prejaka za moje potrebe.
Imam pitanje za clana Boy_81 pošto za sada vidim da on ima problema sa Amberom.
Druze, da li ti poseduješ Amber Nordic 18btu ili sam ja nesto pogresio? Mislim da ti greješ vikendicu od 60m2 (ako se ne varam) i klima jako lose modulira.
Takodje me zanima, da li je tih 60 m2 jedna prostorija ili više?
I na kraju da li drzis konstantnu temperaturu u vikendici ili zagrevas po potrebi?
Ovo sve pitam, jer ako amber nordic ima problema sa softverom ili nečim drugim, ja lično ne bih uzimao ni comfort model.
Hvala i izvinjavam se zbog dužine posta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari