Meni na sajtu izlazi s22 ultra 256Prvo A1,danas i Yettel maknuo S22 Ultra iz ponude. Kakav pilićarski potez 😆
Ja neverujem da moze pola godine da koristi mts /jetel u ЦГ.Поздрав групи!
Рођака, старија жена, је у мом пакету на МТС, постпејд, Оморика и треба све услуге ђутуре да прабацим на Јетел.
Пола године је у БГ, пола оде у ЦГ.
Како ради Јетел у ЦГ, да ли мора нешто да се мења у параметрима, или просто користиш услугу унутар понуђеног за дату тарифу?
Ако сам добро разумео, прелазак за мобилни није стресан? Кажу ујутру провериш и ако немаш сигнал на МТС, убациш Јетел картицу и то је то?
Do 20. u mesecu je rok, mada nikada nisam zagazio pa ne znam koliko su rigorozni...Људи, до кад је код Јетела рок за плаћање рачуна?
Питам јер у друге две мреже нису ригорозни и имају разумевања, а за Јетел кажу да су баш ситничари, да не дају дан да се закасни.
Хвала свима на одговорима!@Филозоф
Najkasnije do kada možeš platiti sada aktuelni decembarski račun, a da ti ne isključe odlazni saobraćaj (mada će te opominjati) je 10. februar 2023god.
Ako ni taj datum ne ispoštuješ primaćeš pozive, ali će isključiti odlazne (one koje ti želiš da pozoveš nećeš moći), a ponovno uključenje pune usluge će ti naplatiti kroz naredni račun.
Nisam siguran mislim da je to negde oko 300din.
Ne zna se ko je gori. Bas sam danas gledao total pakete yettela, skuplji su 10 puta u odnosu na italiju. Mislim da su najskuplji u evropi. Evo pogledaj: https://verymobile.it/Хвала на одговорима.
Хвала свима на одговорима!
Питам јер сам поднео захтев за пренос из МТС-а, јер су безобразно поскупели и не нуде ништа посебно дугогодишњим корисницима, па да видим шта ће сад да понуде. Реко да питам, да знам ако пређем код њих, како то функционише.
Хвала, још једном, свима за одговоре.
Ne znam kako prevideh to sto si napisaoNapisao sam ti već gore:
gledaš punu cenu pa na nju oduzmeš 50 % pa onda posle oduzmi još 50 din za e-račun ( primer Total 10 ukupno onda ispadne 1225 din )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari