Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Na tom paketu nemas nista, nijednu aplikaciju, samo 1 ili 2 gb mesecno.

Više mi i ne treba.

Prvo A1,danas i Yettel maknuo S22 Ultra iz ponude. Kakav pilićarski potez 😆

Priprema se teren za S23 koji ce biti jos skuplji pa treba da unapred navataju musterija.

Поздрав групи!
Рођака, старија жена, је у мом пакету на МТС, постпејд, Оморика и треба све услуге ђутуре да прабацим на Јетел.
Пола године је у БГ, пола оде у ЦГ.
Како ради Јетел у ЦГ, да ли мора нешто да се мења у параметрима, или просто користиш услугу унутар понуђеног за дату тарифу?
Ако сам добро разумео, прелазак за мобилни није стресан? Кажу ујутру провериш и ако немаш сигнал на МТС, убациш Јетел картицу и то је то?
Хвала!

Prilikom raskida mts boxa moraš napomenuti da mob broj mora da se razveže i oslobodi za prenos u drugu mrežu.
Prenos broja traje 5 radnih dana. Petog dana posle 6h ujutru ubaci jetel karticu.

Ako joj ne treba nov telefon, neka prenese broj u jetel uz obaveznu napomenu da broj kod njih bude na pripejd dopuni.
Kad se broj prenese, dva dana bude na dopuni, trećeg dana se učitava promo za prelaz na postejd sa 50 % popusta na Total pakete umesto cena na sajtu.

Поздрав групи!
Рођака, старија жена, је у мом пакету на МТС, постпејд, Оморика и треба све услуге ђутуре да прабацим на Јетел.
Пола године је у БГ, пола оде у ЦГ.
Како ради Јетел у ЦГ, да ли мора нешто да се мења у параметрима, или просто користиш услугу унутар понуђеног за дату тарифу?
Ако сам добро разумео, прелазак за мобилни није стресан? Кажу ујутру провериш и ако немаш сигнал на МТС, убациш Јетел картицу и то је то?
Ja neverujem da moze pola godine da koristi mts /jetel u ЦГ.

mislim da moze, svakako ima ogranicenu kvotu koju moze dole trositi, u zavisnosti od paketa

Људи, до кад је код Јетела рок за плаћање рачуна?

Питам јер у друге две мреже нису ригорозни и имају разумевања, а за Јетел кажу да су баш ситничари, да не дају дан да се закасни.

Људи, до кад је код Јетела рок за плаћање рачуна?

Питам јер у друге две мреже нису ригорозни и имају разумевања, а за Јетел кажу да су баш ситничари, да не дају дан да се закасни.
Do 20. u mesecu je rok, mada nikada nisam zagazio pa ne znam koliko su rigorozni...

Ja sam decembarski račun kasnio nekoliko dana, nije ništa bilo. Pošalju oni podsetnik dan pred istek roka, posle toga ne znam, tih 7 dana ništa nisu poslali od poruka i podsetnika/opomena

@Филозоф
Najkasnije do kada možeš platiti sada aktuelni decembarski račun, a da ti ne isključe odlazni saobraćaj (mada će te opominjati) je 10. februar 2023god.
Ako ni taj datum ne ispoštuješ primaćeš pozive, ali će isključiti odlazne (one koje ti želiš da pozoveš nećeš moći), a ponovno uključenje pune usluge će ti naplatiti kroz naredni račun.
Nisam siguran mislim da je to negde oko 300din.

Da li je i dalje aktivna ponuda za 50% pri prelasku iz prepaid u postpaid pakete na Yetell-u?

Хвала на одговорима.
@Филозоф
Najkasnije do kada možeš platiti sada aktuelni decembarski račun, a da ti ne isključe odlazni saobraćaj (mada će te opominjati) je 10. februar 2023god.
Ako ni taj datum ne ispoštuješ primaćeš pozive, ali će isključiti odlazne (one koje ti želiš da pozoveš nećeš moći), a ponovno uključenje pune usluge će ti naplatiti kroz naredni račun.
Nisam siguran mislim da je to negde oko 300din.
Хвала свима на одговорима!

Питам јер сам поднео захтев за пренос из МТС-а, јер су безобразно поскупели и не нуде ништа посебно дугогодишњим корисницима, па да видим шта ће сад да понуде. Реко да питам, да знам ако пређем код њих, како то функционише.

Хвала, још једном, свима за одговоре.

Jednom sam platio racun 20og uvece preko Mobi banke ali su mi ipak zaracunali neku sitnu kamatu zbog navodnog "kasnjenja" jer je njima leglo dan kasnije. Mislim da ovo nije po propisu jer je uplata bila do 20og u ponoc ali je naravno mala cifra u pitanju.

Za svako kašnjenje posle 20-og u mesecu plaćaš neku kamatu..manju ili veću, sve zavisi koliko si zakasnio.

Par strana unazad videh da ne moze da se dobije nikakav popust prilikom prelaska postpaid paketa sa druge mreze na postpaid u Yettelu.
A da li je moguce prebaciti postpaid broj sa druge mreze u prepaid broj na Yettelu? Pa onda posle izvrsiti u okviru Yettela prepaid -> postpaid kako bi se ostvarilo 50% popusta? Kapiram da ne moze, ali reko da pitam :D

Preneseš broj u jetel uz obaveznu napomenu da kod njih bude na pripejd dopuni.
Kad se prenese, budeš 2 dana na dopuni i trećeg dana ti se učitava promo za prelazak na Total pakete sa 50 % popusta.

A kome to napominjem? Ovima iz A1 (gde sam sad) ili Yettelu? Kome se zapravo prvo obracam za prenos broja?
Jos jedno pitanje: na koju cenu se odnosi tih 50% popusta? Recimo Total 10 pise 2549 rsd (prekrizeno) i ispod toga pise 1999 rsd. Na koju od ove dve cifre je 50%?
Zahvaljujem na informacijama.

u vipu A1 ne radiš ništa.

npr. ako ti ugovorna obaveza ističe 5.feb onda tek 6. feb odeš u bilo koju jetel radnju da podneseš zahtev za prenos broja kod njih uz obaveznu napomenu da broj u jetelu bude na pripejd dopuni. Prenos broja traje 5 radnih dana. Znači u vipu A1 ništa ne raskidaš, bitno je samo da si sve račune do sad plaćao na vreme.

Gledaš punu cenu pa na nju oduzmeš 50 % pa onda posle oduzmi još 50 din za e-račun ( primer Total 10 ukupno onda ispadne 1225 din )

Hvala puno za info. Ja nisam pod ugovornom obavezom u A1, nego su mi poslali danas SMS da se od pocetka marta moj postpaid paket (Intarifa) gasi i da moram da predjem na drugi koji je 50% skuplji cak i kad potpisem ugovor na 24 meseca.
Tako da mi ova varijanta u Yettelu deluje odlicno.

tebi je onda još lakše jer nemaš ugovornu obavezu.
Ako podneseš zahtev za prenos danas ili za vikend, onda ti se ponedeljak vodi kao prvi radni dan, tako da bi ti se broj preneo u petak 10.feb posle 6h ujutru, a onda bi ti se promo 50 % na total pakete učitao u nedelju 12.feb i toga dana sve završiš u bilo kojoj jetel radnji.

Odlicno. Hvala. Jedino pitanje koje je jos ostalo nejasno je na koju cifru se primenjuje popust od 50%. Ako neko ima info neka napise :)

Napisao sam ti već gore:
gledaš punu cenu pa na nju oduzmeš 50 % pa onda posle oduzmi još 50 din za e-račun ( primer Total 10 ukupno onda ispadne 1225 din )

Хвала на одговорима.

Хвала свима на одговорима!

Питам јер сам поднео захтев за пренос из МТС-а, јер су безобразно поскупели и не нуде ништа посебно дугогодишњим корисницима, па да видим шта ће сад да понуде. Реко да питам, да знам ако пређем код њих, како то функционише.

Хвала, још једном, свима за одговоре.
Ne zna se ko je gori. Bas sam danas gledao total pakete yettela, skuplji su 10 puta u odnosu na italiju. Mislim da su najskuplji u evropi. Evo pogledaj: https://verymobile.it/
Mislim da je kod nas ozbiljan nedostatak konkurencije.

Nazad
Vrh Dno