Ne znam samo ko bi kupio običan s23 za 900e pored Mi 13 koji je skoro pa identičan telefon i na sve to duplo jeftiniji. 😁
Ne bih se složio iskreno. Tu su negde. Fluidnost, stabilnost, brzina, opcije...sve je tu negde. Mada ja sam uvek koristio xeu rom, ne Global. Ako mi dopadne u ruke neki sa MIUI14 uporediću ga detaljno sa S22U. Ne verujem da bih se u skorije vreme vratio na Xiaomi jer mi je dosadio MIUI. Ali za test se nadam da će biti prilike.U odnosu na Mi softver, OneUI je ipak daleko bolji…
Mislim da je realnije da sutra ujutru krene preorder.Jel mislite da ce odmah biti otvoreni preorderi kod nas nakon prezentacije?
Dobaci mi odma dve trinestice marta meseca za 900e i vodi brat na ćevape i pivo 🙃
S23 običan uživo
Nije to do iOS-a nego do tebe... /s^ jeste.
Gledaću, jer me zanima za šta da zamenim ovaj iOS, koji i dalje ništa ne valja.
Pogledajte prilog 374041
Prošle godine je preorder krenuo isto veče na sajtu Samsung Srbija, kod operatera je krenuo naredni dan ujutru.Jel mislite da ce odmah biti otvoreni preorderi kod nas nakon prezentacije?
Ako kod nas bude 1.419 evra, to nije strašno. S22 Ultra je sada 165.000 dinara što je oko 1.400 evra.Cene u Francuskoj
Uskoro će da znamo koliko će naš ekonomski tigar da lupi cene 😀
Ne znam za A1 i Yettel, ali mts ima isti region kao i modeli kupljeni u slobodnoj prodaji, zato mts Samsung modeli uvek prvi dobijaju update.Da li se zna koji region će biti telefoni iz prodavnica?
A1 i Yettel su TOP, MTS beše EUY? A iz radnji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari