Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikako ne uspevam da udjem i servisni menu ,q11 je u pitanju, probao sam i #1397# i 104030 ,pre updatea sam uspevao,sada nece,ima li neko neku ideju

moze daljinac da se upari i na H07 boksu.Udjes u tajni meni kodom pa u blututh zatim stisnes par sekundi video klub +OK dugme pojavi se R 11 B pa jos jednom Video klub +OK dugme i pise da je uparen daljinski .Meni je tako uspelo na ovom boksu

Pozdrav, nisam uspeo da nadjem slicno pitanje, a mozda je bilo, onda se izvinjavam... Ujak ima problem sa daljinskim za IRIS TV, naime, kod tastera 1 i 4 desava se da prilikom pritiska iskoce 2 ili 3 puta isti brojevi, znaci na jedan pritisak ispise 111, ili 444 i to jako smara... probali smo na razlicite nacine da stiskamo dugme, nema veze koliko se jako pritisne ili koliko dugo se drzi prst, nekad bude samo jedna cifra, nekad 2 a nekad 3 cifre odjednom... restart iris box-a ne pomaze, zamena baterije u daljinskom, mada mi nema smisla, ali isprobali smo i ne pomaze... neka ideja?

Neće ga dobiti sigurno. Može da kupi na Kupindu ili Kupujem-prodajem. Svi daljinci odgovaraju za sve set-top boxove. Beli daljinac sa crnim boxom i obrnuto.

Neće ga dobiti sigurno. Može da kupi na Kupindu ili Kupujem-prodajem. Svi daljinci odgovaraju za sve set-top boxove. Beli daljinac sa crnim boxom i obrnuto.
Kako misliš neće ga dobiti, bez ispravnog daljinskog ne može da se koristi usluga. Meni kad ne bi zamenili daljinski odmah bi podneo zahtev za raskid.

Ja sam tražio onaj kablić sa HDMI u analogno. Nisu hteli ni da čuju. Tražio sam i novi STB jer na drugom TV još imam prepotopski beli debeli. Tri puta sam tražio zamenu. Nema šanse. Na YouTube-u postoje snimci kako da sami uništite STB da pregori, onda će da zamene.

Što se tiče SBB, njima svaka čast. Dobio sam i daljinski i kablić za EON bez problema. Još su i poštarinu oni platili.

Traži i dobićeš daljinski. Ne znam čemu ovi crna vrana komentari "Sigurno ga neće dobiti". Dobiće ga, a i da ga ne dobije (u šta sumnjam jer su meni zamenili bez problema kada sam rekao da ne radi, došao je čovek proverio, uverio se da ne radi i zamenio ) taj daljinac košta 5e u telekomu pa nije drama ni da se uzme novi.

Mislim da nije problem dobiti polovan daljinac. Meni su svojevremeno u poslovnici, kad sam rekao da imam problem, dali čak tri daljinca. Rekli su da trenutno nemaju nove, ali da imaju polovne i da, pošto nisu sigurni da li i kako rade, daće mi tri pa će valjda neki raditi. Svi su radili. Problem je bio kada sam hteo da dobijem nov daljinac sa BT. E to sam kupio na KP jer mi je bilo lakše. Tako da... pravac najbliža poslovnica. Čak ne moraš da vraćaš stari daljinski.

Ovi su valjda korisnici sbb-a pa faj da malo ocrne konkurenta.meni je na box-u riknuo hdmi ulaz,prijavio i covek dosao,proverio i zamenio bez problema.da odes u poslovnicu i da trazis daljinski sigurno ti nece dati,zna se procedura kako se prijavljuju kvarovi,prekidi,itd.
Mislim da nije problem dobiti polovan daljinac. Meni su svojevremeno u poslovnici, kad sam rekao da imam problem, dali čak tri daljinca. Rekli su da trenutno nemaju nove, ali da imaju polovne i da, pošto nisu sigurni da li i kako rade, daće mi tri pa će valjda neki raditi. Svi su radili. Problem je bio kada sam hteo da dobijem nov daljinac sa BT. E to sam kupio na KP jer mi je bilo lakše. Tako da... pravac najbliža poslovnica. Čak ne moraš da vraćaš stari daljinski.
Mogli su da ti daju i 3 box-a pa ako rade sva 3 mozes slobodno besplatno da zadrzis sva tri. Onda nema svrhe razduzivati optemu kada raskidas ugovor kada oni ljudi daju opremu i vise nego sto ti treba i taj visak zadrzis.sve sam video i cuo ali ipak izgleda da nisam.🤔

Mogli su da ti daju i 3 box-a pa ako rade sva 3 mozes slobodno besplatno da zadrzis sva tri. Onda nema svrhe razduzivati optemu kada raskidas ugovor kada oni ljudi daju opremu i vise nego sto ti treba i taj visak zadrzis.sve sam video i cuo ali ipak izgleda da nisam.🤔
Meni bi sasvim dovoljan bio i jedan ali ispravan, ali ne određujem ja njihovu poslovnu politiku. Poenta je da nije problem dobiti daljinac.

Ne znam kakav pristup imate prema tim ljudima koji su zaposleni u MTS-u pa vas kuliraju (u sta moram priznati sumnjam), imam punu kesu starih daljinaca, cak mi nisu trazili ni da ih vracam kada sam na svoj zahtev menjao STB uredjaje, @Turbo prijavi kvar/smetnju na broj 0800100100 i dobices daljinski a ako ti ga ne daju posalji mi adresu i poslacu ti ja dzaba ali prvo prijavi kvar.

Poslednja izmena:
Zamenili mi stari debeli stb neko vreme nakon puštanja irisa u rad. Pozvao, rekao da ne radi kako treba, višestruki restart tokom gledanja... Došli prekosutra i zamenili. Ostavili stari daljinski.
Ili ga očisti ili zameni. Nešto se prosulo ili slično pa brljavi kontakt. Ja sam mator čovek🙂 pa ostala navika da ih sam sredim ako mogu.

Pa kada pozovete 0800 100 100 on te preusmeri na najbližu poslovnicu iz mesta iz kojeg zoveš. Neki su operateri nadrkani, neće ni da čuju, a izgleda u nekim opštinama izlaze u susret. Ja kad sam uvodio drugi STB, ni bušilicu nisu doneli. Morao sam sam da bušim rupu. Dobro da su bar poneli krimp klešta. :)
Mislim da je rešenje poslati im mail, Jednom sam imao problem sa ruterom. Imam brzinu 50, a bilo mi je otvoreno svega 54 iako sam imao i IPTV pa je maksimalna brzina neta bila 40. Kada sam ih zvao telefonom, rekli su da oni to ne mogu da urade. Onda sam poslao mail sa skrinšotom vrednosti rutera i već sledećeg dana su mi povećali limit na 75 mbps.

Ko više ne koristi fiksni može i na 064 733.
I dalje mi nije jasno koji je njihov deo posla kod uvođenja. Mislim nije nigde to crno na belom zapisano. Više rekla kazala sa foruma.
Još od ISDN linije ti radovi su moji, tek za uvođenje optike su provukli optički do modema. Ali to im je izvođač radova i pokazao mi da ima nalog samo modem da postavi pošto su tri stb uređaja u funkciji.
Kaže da novim korisnicima moraju i stb da povežu.
Ne znam, nigde to nije jasno napisano šta, kako, kome...
Bar ne računaju uvođenje 10k dinara ako odustaneš🙂

Imali neko savet kako da zamenim q11 za НР4024. Imam ih dve godine i krenulo seckanje , zamrzavanje i slicne zezalice da se desavaju i uzivo i na vracanju programa ?
Prijavljivo a oni kao daljinski nesto odradili i to je to .

Dakle benefiti ovog poslednjeg ažuriranja(update) su da ne postoji mogućnost sortiranja kanala kao ranije,ne postoji dugme za vraćanje na prethodno gledani kanal(ispravite me ako grešim),kada se utiša do kraja(mute),ostaje znak utišanog na ekranu(što me nervira🙂)...
Lično,više mi je odgovarao prethodni interfejs!

moze daljinac da se upari i na H07 boksu.Udjes u tajni meni kodom pa u blututh zatim stisnes par sekundi video klub +OK dugme pojavi se R 11 B pa jos jednom Video klub +OK dugme i pise da je uparen daljinski .Meni je tako uspelo na ovom boksu
Upravo probao sve kako si napisao, vise puta, nema sanse. Pojavi se R11b i na tome se zavrsi, dalje sta god radio nista ne odreaguje. Probao na sva tri hph 07, dakle nije problem u daljincu ili pojedinacnom stb uredjaju.

Meni su bez problema došli da povežu 2 STB cak su i setovali daljince sa tv .Prvi put čujemo ovde da su tolike stipse za daljinac od 5 eura
Posle instalacije uredjaja sutradan primetim da ne valja daljinac,sam prebacuje na video klub i brljavi pa zbog njega zabode i stb uredjaj i neki dugmici uopste ne reaguju,dakle instalirana nova oprema to jest novi sam korisnik.
Posle par mailova upucenih na njihovu adresu i par kontaktiranja telefonom konacno mi ponudili da mi prodaju drugi daljinac za 1 dinar a svaki sledeci ako treba da kupujem cini mi se 6 eura.
Tako da sam kupio drugi za dinar ali taj za razliku od prvog radi kako treba

Posle instalacije uredjaja sutradan primetim da ne valja daljinac,sam prebacuje na video klub i brljavi pa zbog njega zabode i stb uredjaj i neki dugmici uopste ne reaguju,dakle instalirana nova oprema to jest novi sam korisnik.
Posle par mailova upucenih na njihovu adresu i par kontaktiranja telefonom konacno mi ponudili da mi prodaju drugi daljinac za 1 dinar a svaki sledeci ako treba da kupujem cini mi se 6 eura.
Tako da sam kupio drugi za dinar ali taj za razliku od prvog radi kako treba
Umesto zamene oni prodaju daljinac??!

Bas tako i to odmah drugi dan posle dobijanja tv usluge vidim da daljinac baguje i posle par kontaktiranja posalju drugi za 1 dinar.

Upravo probao sve kako si napisao, vise puta, nema sanse. Pojavi se R11b i na tome se zavrsi, dalje sta god radio nista ne odreaguje. Probao na sva tri hph 07, dakle nije problem u daljincu ili pojedinacnom stb uredjaju.
Na jednom boksu mi je trebalo desetak pokusaja da se upari. Na drugom je uspelo iz prvog puta. Ali, ne radi, iako pise da je povezan. Bar kod mene je tako.

Gde ode kanal 401 u max paketu?

Tilda mali miš, Gavra, Grad prijatelja?

Javnite kad vam izgase HBO ;) lane je bilo bogme ''problema'', meni su deaktivirali tek u drugoj polovini ili krajem februara posle više zvanja...ono, hteo da budem siguran da mi neće naplatiti (pošto je kod njih sve moguće), tada sam odjavio preko govorne pošte a sada preko chata i Mile :LOL:

Na osnovu ovih YT isečaka što ih Stock postavio tačno se vidi da nema više sortiranja kanala 👊

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno