Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Opet odlazak u offtopic, ali da odgovorim na ove "dezinformacije":
"The Xiaomi Mi 10 Ultra is powered by a graphene-enhanced Li-Ion battery with a capacity of 4,500 mAh."
Xiaomi je jos 2020. prvi upotrebio grafen u izradi baterije, a sada ga je prestigao BBK koji nudi nekoliko telefona sa baterijama koje imaju grafen u sebi, 100+W punjenje i deklarisanih 1600 umesto standardnih 800 ciklusa...

Izvinjavam se za off...

Obican SD 8 Gen 2 je po jacini izmedju A15 i A16, ova OC verzija bi trebala da bude jos bliza A16.

^ upravo to, normalna verzija koja nije OC imace dovoljno snage a ipak dobiti bolji SOT. Po meni je to bolja kombinacija

Не мора да значи, 865+ је OC па има добру аутономију а не греје ни приликом дужег играња, док се на другим темама и новијим телефонима прича о јачем грејању док се скролујује по друштвеним мрежама или гледа YT... Долази и тај Фебруар па ће све знати...

Da li samsung uopste planira da promeni ikonicu telefon,jel ova ikona se vrti od android 9 i postalo je dosadno...

Kako mogu da naprave sada skoro sve posle fail-a i problema sa S22 serijom.

Na osnovu cega imas takav zakljucak,po onome sto si "negde" procitao?Praksa ce pokazati da ce baterija i rad samog telefona biti gotovo identican s22 ultri.
SD 8 Gen 2 jos nije izasao globalno, pa nisam imao prilike da ga testiram, ali nazalost SD 8 Gen 1 jesam. Budimo realni, SD 8 Gen 1 je los procesor, uzas je koliko se greje i trosi bateriju. Vivo X80 Pro i Motorola Edge 30 Pro su dokaz tome. Samsungov proizvodni proces nije dorastao TSMC-ovom. SD je trebalo skoro 2 godine da to shvatili, pa su izbacili SD 8+ Gen 1, koji za sada ima samo reci hvale.

Poslednja izmena:
^ OC verzija će sigurno vuci i više baterije. Bolje da bude obican sa većim sot. Snage mu sigurno neće faliti, nego da se Samsung pohvali da ima najbrži SD u android svetu.
Zašto misliš to? Ne koriste svi testove gde će maksimalno da se iskoristi procesor gde će izvući maksimalni potencijal? Maksimalni potencijal će da se iskoristi prilikom testa i jedno 16 kruga,kako bi se pokazao rezultat. Za obično korišćenje ne verujem da će se iskoristiti pun potencijal overklovonih jezgara i samim tim uštedeti na energiji i bateriji

Brate, ovo je totalno krenulo da gubi na smislu.
Situacija je ta da, kompletno nezavisno od bilo cijih potreba i nacina koriscenja, mozes direktno da uporedjujes s20fe sa s23u. Pre samo 5 godina, takva palela, izmedju takvih modela, koji su tako pozicionirani bi bila kooooompletno nemoguca i apsurdna.
Mogla bi skrivena kamera da se radi gde ljudi nose da trade inuju s22u i ovi im samo vrate s22u u drugoj boji i kutiji s23u i svi srecni i zadovoljni.
Ovde stalno neki potezu pitanje inovacija. Tebra, koje inovacije? Kupujes isti telefon treci put...Kompletno je retardirana situacija i da kosta 800 evra i 1000 i 4000 evra.
Ja iskreno ne razumem cemu ovde ima bilo ko da se raduje? Jesam ja lud, pa ne vidim nesto? Ako bi neko mogao da mi objasni, ozbiljno bivam zbunjen.

lud si jer ne vidis da smo svi geekovi koji menjaju gadgete a izmedju ostalog i tel iz hype-a, impulivnih kupovina i da budemo up2date 😅 ja sam pukao brdo para u svom menjanju tel od ip12 - pixel 6 - ip13-fold3-ip13pm-ip14pm-ip14p. realno da gledas racionalno i da sam(smo) normalan zadrzao bih ip12 i koristio ga do 2027. al posto ocigledno nisam onda menjamo tel iz hira i diskutujemo o nekim minornim promenama. evo ip14p mi bas odgovara velicina a i navikao sam se na pilulu 😂😂 a ne sumnjam ni da ce s23 sa sd global biit hit 😁

Mene bas zanima, kolko ce trajati baterija na obicnom s23,jer na mom matorom s10 lite,kada sam ga kupio, tesko sam prezivljavao dan, a on je imao 4500.mah

Mene bas zanima, kolko ce trajati baterija na obicnom s23,jer na mom matorom s10 lite,kada sam ga kupio, tesko sam prezivljavao dan, a on je imao 4500.mah
Ili si imao neispravan telefon ili gledaš u ekran više od 10h na dan, nema drugog objašnjenja! S10l je jedan od telefona sa autonomijom u vrhu bukvalno pored mate 10 pro i asus rog čudivišta sa 6000mah!

Ili si imao neispravan telefon ili gledaš u ekran više od 10h na dan, nema drugog objašnjenja! S10l je jedan od telefona sa autonomijom u vrhu bukvalno pored mate 10 pro i asus rog čudivišta sa 6000mah!
Moguce u to vreme sam radio u obezbedjenju, pa sam mnogo jutjub i serije.

Problem kod samsunga nije kapacitet baterije nego optimizacija softvera i los procesor. Sa sd gen2 se ocekuje veliki napredak, da li ce biti videcemo, sa poslednja dva modela su lose poceli, s21u prvih nekoliko nedelja katastrofa stanje, sa s22u smo svi videli sta se desava.
Ali sto kaze @Proday ako tel koristis vise od 10h tu nema pomoci.
Edit: drugu recenicu sam obrisao, moja greska je bila za nju, posto je veoma glupo bilo to sto sam rekao.

Ma kaki telefon sa exinus procesorom izgleda kao jeftinjak srednje klase,ja sam na s20 plus od moje drigarice isprobao igrice na exinus procesoru,kad sam stavio na osvezavanje ekrana 120hz,za manje od 30 sekundi telefon se usijao kao ringla na sporetu,na mom s20 ultra modelu iako stavim na 120hz osvezavanje,ma kaki jedva da se nesto ugrejao

Ma kaki telefon sa exinus procesorom izgleda kao jeftinjak srednje klase,ja sam na s20 plus od moje drigarice isprobao igrice na exinus procesoru,kad sam stavio na osvezavanje ekrana 120hz,za manje od 30 sekundi telefon se usijao kao ringla na sporetu,na mom s20 ultra modelu iako stavim na 120hz osvezavanje,ma kaki jedva da se nesto ugrejao

Koja to igra zanima me posto COD ROYALE igram na note 20 ultra preko 1000 sati igre nikad se pregrejao nije.

Jel mi se čini ili su veći okviri kamera u odnosu na S22 Ultra model?

Da nisu stavili sliku na kutiji lagano bi mogli da valjaju i S22U umesto S23U prosečnim korisnicima. 🤣🤣

Malo sale- ne bi me cudilo da za 3meseca bude bilo na kp prodajem s23u (s22u) bez kutije po niskim cenama 😂
Ovo im je po prvi put da ne menjaju dizajn uopste, moje misljenje je da ce sve da poboljsaju zato sto ako bude bilo nekih problema kao na proslom modelu bice u problemu.
@vojkan85 na slikama izgledaju veci, uzivo videcemo.

Poslednja izmena:
A na zvanicnoj Fb stranici reklamiraju pogresan datum za live event 😂😂

Prilozi

• 969663DE-A854-45AE-A511-31F47498EDCC.jpeg
    969663DE-A854-45AE-A511-31F47498EDCC.jpeg
    112.3 KB · Pregleda: 66
Vrh Dno