shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
Pravda za Oz!Sopranos, Wire, Six feet under...zlatne serije HBO iz tog perioda.
Pravda za Oz!Sopranos, Wire, Six feet under...zlatne serije HBO iz tog perioda.
Valja li ovo cemu, imam je na spisku?
![]()
nekom drugom prilikom možda dam još jednu šansu seriji.
Ja sam Rim pustio jednu epizodu iz dosade, znajući da je izuzetno cenjena i da ima odlične ocene.
Ali mene prva epizoda nešto nije kupila, još kad čujem onaj britanski engleski, jednostavno mi je bilo odbojno da nastavim… nekom drugom prilikom možda dam još jednu šansu seriji.![]()
Спојлер?Uh... Moram da prokomentarišem i ja.
Ne znam da li postoji serija koja je veće oličenje one "pazi šta želiš možda ti se ostvari" kao što je Dexter New Blood.
Mislim da se svaki fan Dextera koji je jadikovao nad finalom originalne serije i priželjkivao nastavak u ime dostojne završnice prokleo kad je video zaključak ove serije.
Pri tome, moj utisak je da New Blood nije promašaj, naprotiv, imala je prilično lep recept... Fina postavka u lep zimski krajolik, tempirano taman pred zimu, lepa "small town" pozadina koja je fino smestila pozadinu novog Dexterovog života, i prilično kvalitetna ideja "recidiva" jednog serijskog ubice kao sasvim realan i logičan aspekt psihologije lika kao što je Dexter...
I do tog momenta sve je valjalo... Međutim, taj motiv genetskog nasleđa i priče koja je uzela primat kroz uvođenje njegovog sina je srozala sve, uključujući i sam rasplet i kraj koji za moj pojam predstavlja jedan od najjeftinijih, da ne kažem većih krindž momenata... Toliko jeftino da se slobodno može reći da je kraj maltene odraz nepoštovanja prema fanovima i liku Dekstera uostalom.
Ni do danas nisam uspeo da sumiram svoj utisak... Ne mogu da se odlučim da li mi je veća žal što se New Blood uopšte desila ili što se nije izdešavala bolje jer ne mogu reći da nisam uživao u povratku Dekstera, do poslednje 2 epizode.
Apsolutno! Ne znam kako su uspeli ali su uspeli.koja je uspela da dva puta u svom emitovanju ima dva najgora finala u istoriji serija, na neki način rekord u negativnom smislu 😏
Da FX je valjdaSlažem se, jedino što mislim da Shield nije iz Hbo produkcije.
Michael C. Hall akter najboljeg i dva najgora finala u istoriji TV serija, verovatno do kraja večnosti mu se niko neće ni približiti.New Blood (Dexter)
Da prokomentarišem još jednom. Mislim da je ovo jedina serija (od nekad vrhunske serije)koja je uspela da dva puta u svom emitovanju ima dva najgora finala u istoriji serija, na neki način rekord u negativnom smislu 😏
IMDb: : SeveranceNe znam jeste provalili, ali Apple ide istom linijom kao i JJ Abrams sa lostom.. cedi suvu drenovinu, a nigde mleka nema...
Najboja serija koju sam gledao prosle godine je misterija sa onim glavatim komicarem u nekom officeu (kako god se zvala, nece biti bitno ove godine,iako mi je bila vrh prosle godine, mozda i najbolja cak u 2022, ali cim se ne secam imena serije...) ali nesto mi se cini da sezone 2 nece biti,, a i da bude, bice povrac....
To je bio samo uvod u shining girls...
serija koja jako dobro drzi paznju, ali jednostavno znas da se tu i zavrsava, na prvoj sezoni.
Jer rezolucije nema, niti ce je biti... ali posto drzi paznju, svakako je za gledanje!
6.314/10 (sori Jaksa, ali bilo je jace od mene)
Dextera tek neci ni da pominjem, ali bolji je od icega izaslog unazad par godina.. kriza, kako ekonomska, tako i umetnicka![]()
Kad si bio djak prvak je izasla. 😜Iz koje godine je SFU?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari