Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovu sam pogledao po drugi put

Pogledah je ponovo jer sam bio inspirisan Severance vajbom, a nekako mi dele sličnu atmosferu.
Ako bi postojala lista najpotcenjenjih serija mislim da bi Counterpart bila u top 10 lagano. Kvalitetna priča, taj neki specifičan ton sci-fi trilera koji daje tu hladnu atmosferu, fantastični J.K. Simons.
Verovatno jedna od najbolje zaokruženih a otkazanih serija... I dalje ne znam šta ju je koštalo nastavka, izuzev nedovoljne gledanosti... Da li loš tajming, slab marketing, nešto treće.

Ne kapiram baš toliko oduševljenje za Last of Us serijom.
Pedro i bear mala totalni promašaj za glumce iako je Pedro retko gotiva lik i odličan glumac.
Mala me strašno iritira u svakoj sceni, ne samo zbog izgleda.
Pre neki dan sam prvi put prešao igru i već vidim velika odstupanja od priče što mi je apsolutno neverovatno. Prvi deo igre je baš baš odlična igra, daleko do toga da je jedna od najboljih ikada kao što Playstation fenboj armija tupi 10g (imam PS3, 4,5, Xbox ali mrzim fenbojse oko bilo čega)
Izgleda da je glavni kvalitet na Last of Us 1 bio onaj što je otišao posle Uncharted 4. Verovatno malo ljudi zna da je drugi deo igre verovatno najomraženiji nastavak i generalno igra ikada, pogledajte samo Metacritic ocene.
Kad bi znali šta sledi u verovatno drugoj sezoni prestali bi da gledate sa prvom sezonom kao što i ja planiram.
Ovaj Neil će upropastiti verovatno i seriju kao što je i igru.

Ovu sam pogledao po drugi put

Pogledah je ponovo jer sam bio inspirisan Severance vajbom, a nekako mi dele sličnu atmosferu.
Ako bi postojala lista najpotcenjenjih serija mislim da bi Counterpart bila u top 10 lagano. Kvalitetna priča, taj neki specifičan ton sci-fi trilera koji daje tu hladnu atmosferu, fantastični J.K. Simons.
Verovatno jedna od najbolje zaokruženih a otkazanih serija... I dalje ne znam šta ju je koštalo nastavka, izuzev nedovoljne gledanosti... Da li loš tajming, slab marketing, nešto treće.
Jel vredno gledanja? Mislim da li je bar zaokruzena prica posle samo dve sezone? A procitao sam negde da je razlog otkazivanja ove serije zato sto je serija previse komplikovana i pazi sad...da je previse muska :ROFLMAO:🧔‍♂️💪 i da se ne uklapa po novoj Starz-ovoj strategiji koja je vise usmerena na zene.

^ Nimalo komplikovana priča, ne u smislu da je kao Dark ili slično... Jedna vrlo zanimljiva interpretacija hipoteze postojanja paralelnog sveta, sa špijunskim-triler motivom, ali se minimalno oseća Sci-Fi.
Priča jeste zaokružena jer su producenti isprva i zamislili da priča stane u dve sezone, ali su imali spremne i nove ideje za eventualne dalje sezone, koje su čak i podelili na Redditu, i ljudi su prilično bili oduševljeni istim i razočarani što se nije nastavila.
Uglavnom nema nikakvih cliffhangera, repova i neodgovorenih pitanja na kraju.

I jesam pročitao to za previše "mušku" seriju, kao da je imala premalo ženske publike. Neki čudan izgovor Starza, kojeg onako jednoglasno i publika i kritika su osudili za nezasluženo slabu potporu seriji.

Vredi je pogledati. Koga zainteresuje već prva epizoda će mu biti dovoljna.

A kome se od aktuelnih svideo Severance dopašće mu se i ova sigurno.

Serija je top, ali odabir glavnog glumca je tragedija.

Pedro i bear mala totalni promašaj za glumce iako je Pedro retko gotiva lik i odličan glumac.
Pre neki dan sam prvi put prešao igru i već vidim velika odstupanja od priče što mi je apsolutno neverovatno. Prvi deo igre je baš baš odlična igra, daleko do toga da je jedna od najboljih ikada kao što Playstation fenboj armija tupi 10g (imam PS3, 4,5, Xbox ali mrzim fenbojse oko bilo čega)
Izgleda da je glavni kvalitet na Last of Us 1 bio onaj što je otišao posle Uncharted 4. Verovatno malo ljudi zna da je drugi deo igre verovatno najomraženiji nastavak i generalno igra ikada, pogledajte samo Metacritic ocene.
Kad bi znali šta sledi u verovatno drugoj sezoni prestali bi da gledate sa prvom sezonom kao što i ja planiram.
Ne kapiram ni ja ljude koji hejtuju
Šta tu ima da se kapira? Nekome se sviđa, nekome ne. Evo ja nisam igrao igricu i mislim da je to prednost u odnosu na one koji su igrali. Nemam pojma šta će dalje biti i to je ta neizvesnost koja prija.
Što se same serije tiče, produkcija vrhunska, muzika kida i odlično uklopljena sa atmosferom.
momenat u drugoj epizodi kad ulaze u hotel i žaba stane na dirku klavira je pravo remek delo kako su uklopili kadar, muziku....

Zavrsio sam SFU. Ovo nije serija nego terapija. Sigurno cu je gledati bar jednom u 5 godina.

Ja počeo, sa ženom, da gledam 1923. Odgledali 4. epizode. Malo dodirnih tačaka sa serijom čiji je spin off - Yellowstone. Ali nas najviše podsetila na The Thorn Birds (Ptice umiru pevajući). Barem nas dvoje, koji smo dovoljno "matori" da pamtimo istu. Nekako je cela serija više za ženski sentiment. Počev od lika jake žene koju igra fantastična Hellen Mirren, preko lika Spensera Datona koga igra ultra zgodni Brandon Sklenar. I sama radnja serije više vuče na romane Zane Gray (vestern sapunice i ljubići) koje sam opet imao prilike da čitam kad god bih leto provodio kao klinac kod tetke. Bre, mnogo sam mator:)

Suma sumarum, nova udarna serija gde ću opet da slušam ženu i naše koleginice kako s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu i avanture Džona Snežnog...ovaj, sorry...avanture Spensera Datona. U koliko se i završi kao GOT, koštaće me je još jednog odlaska u šoping u BG kako bi oraspoložio moju lepšu polovinu.

poceo sam pre 10 god gledati SFF i nisam bio odusevljen toliko...posto sam se poceo baviti tim poslom, onda mi postaje zanimljiva, steta sto nema bas dobrog snimka, ali se moze gledati, serija je brutalna

Ja ne mogu da zamislim da sad gledam Homicide ili SFU u 4K snimcima sa kristalnom slikom. Ovi DVD ripovi mi se perfektno slažu uz atmosferu tih serija.

Nisi realan baš sa Homicide. Ono je baaaaš loše i za to vreme bilo a kamo li sad. A nekad se gledalo na tipa 17" ekranu a sad na 50, 60...

I SFU sezone 1 i 2 dostupne u 3 puta boljem kvalitetu od Homicide jer su i snimljene u 5 boljem kvalitetu a ne VHS-y "dokumentarno".

Ta vizuelna "atmosfera" je uz par iritantnih navika sa kamerom i stilom editovanja su stvari koje najviše odaju godište Homicide serije.

Kamera iz ruke i montaža kod Homicide su meni sjajni, mnogo mi se dopada taj stil i savršeno je legao seriji.

Koja je to serija SFU?

Inside job, sa netflixa, nije loše.
Moglo bi se u jednoj recenici reci da je inspirisana istinitim pricama sa kanala balkan info :)

Kaleidsokop takozvani švajcarski sir, bušan, bušan... Jedino gotiva sto moze da se gleda random ali nisam zadovoljan. Gledao sam neki Tarantinov redosled i dinamika mije super ali neki likovi su bas ****** u seriji da je to ubija. Deluje mi kao da je radila ekipa koja je radila Case de papel koji sam ugasio posle 4 epizode.

Kaleidsokop takozvani švajcarski sir, bušan, bušan... Jedino gotiva sto moze da se gleda random ali nisam zadovoljan. Gledao sam neki Tarantinov redosled i dinamika mije super ali neki likovi su bas ****** u seriji da je to ubija. Deluje mi kao da je radila ekipa koja je radila Case de papel koji sam ugasio posle 4 epizode.
Bukvalno...Zali Boze izgubljenog vremena.

Par puta sam naleteo ovde u temi da se piše o seriji The shield (prljava značka). Kad sam počeo da je gledam rekoh sebi pa ja sam ovo gledao (uhvatio par puta na tvu nekada), međutim sve sam zaboravio( sem špice :D) i neverovatno uživam u ovoj seriji. Stigao sam za kratko vreme do sredine četvrte sezone, nadam se da će kvalitet ostati isti do kraja. Nemojte da me razapnete, jer je to moje subjektivno mišljenje, ali ova serija mi je čak i bolja od Žice. :)

Ja počeo, sa ženom, da gledam 1923. Odgledali 4. epizode. Malo dodirnih tačaka sa serijom čiji je spin off - Yellowstone. Ali nas najviše podsetila na The Thorn Birds (Ptice umiru pevajući). Barem nas dvoje, koji smo dovoljno "matori" da pamtimo istu. Nekako je cela serija više za ženski sentiment. Počev od lika jake žene koju igra fantastična Hellen Mirren, preko lika Spensera Datona koga igra ultra zgodni Brandon Sklenar. I sama radnja serije više vuče na romane Zane Gray (vestern sapunice i ljubići) koje sam opet imao prilike da čitam kad god bih leto provodio kao klinac kod tetke. Bre, mnogo sam mator:)

Suma sumarum, nova udarna serija gde ću opet da slušam ženu i naše koleginice kako s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu i avanture Džona Snežnog...ovaj, sorry...avanture Spensera Datona. U koliko se i završi kao GOT, koštaće me je još jednog odlaska u šoping u BG kako bi oraspoložio moju lepšu polovinu.
Ja sinoc zavrsih sa zenom 1883. Dobra je, treba imati na umu da je vecinski drama pa tek onda akcija i ostalo.

Par puta sam naleteo ovde u temi da se piše o seriji The shield (prljava značka). Kad sam počeo da je gledam rekoh sebi pa ja sam ovo gledao (uhvatio par puta na tvu nekada), međutim sve sam zaboravio( sem špice :D) i neverovatno uživam u ovoj seriji. Stigao sam za kratko vreme do sredine četvrte sezone, nadam se da će kvalitet ostati isti do kraja. Nemojte da me razapnete, jer je to moje subjektivno mišljenje, ali ova serija mi je čak i bolja od Žice. :)
Shield, Sopranos, Wire, Six feet under...zlatne serije HBO iz tog perioda.

Slažem se, jedino što mislim da Shield nije iz Hbo produkcije.

Obe ruke za "Carstvo poroka". Prvi put je gledah kad se završila kompletno, tamo negde pre 8 godina a sada iskoristih ovu promociju HBO na MTS pa je odgledao drugi put. Koliko je samo dobrih glumaca prodefilovalo kroz ovu mafijašku sagu od kojih su se neki baš ovde ili proslavili ili tek krenuli uzlaznom putanjom tipa Šenon, Grejem...

Živ je Naki (Džonson) Tompson, umro nije :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno