Boy_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.12.2022
- Poena
- 155
Komfort..Danas čak na 200w.i to je bio prijatan izduv..Nordic ili Comfort?
Of set sam probavao ali nece da prihvati komandu. Skroz cudno se ponasa. Povecala je potrosnju dosta. Klimu drzim 23-24c kako kada, ali otprilike tako.
Komfort..Danas čak na 200w.i to je bio prijatan izduv..
Stan ili kuca?Komfort..Danas čak na 200w.i to je bio prijatan izduv..
Stan..greje se oki 35kv.i jos jedna soba od 10kw. gde je Ta od 3.5kv..pvc bez sp.izolacije..Imam dilemu ako.izbacim Ta..mogu li da ubacim jos jedan komfort u tu prostoriju..a da imam dve spoljne jed.jedna.u tu sobu..a jedna.u drugoj jos manjoj oko 9.kv.koja se.trenutno ne greje zbog ustede..Evo tepm u kuci.
Stan ili kuca?
Evo iz uputstva za daljinskiImamo u firmi 4 gree lomo klime, i pokušavao sam da namestim da se po timer-u pale ujutru i da rade par sati dok ne stigne neko od kolega na posao. Inače se grejemo norveškim radijatorima. Gledao sam uputstvo, podešavao timer, i nešto ne radim kako treba očigledno jer se klima uključi kada je i zadato, ali se ne isključuje. Može li pomoć kako tačno namestiti da se klima uključi u recimo 6 ujutru i isključi u 9 ujutru (svaki dan, pošto mislim da nema podešavanje po danima)? Evo ga dole daljinski, ako znači nešto...
Zovi servis, moguce da nema gasa dovoljno.Ali imam osjecaj kao da slabo duva topal vazduh kad se spusti na 950w. Nesto nije ok. Mozda jos nesto treba da se ocisti. Mislim kad bi se spustila na 400w isao bi skoro pa hladan vazduh.
Hvala na misljenju, ali upravo sinoc je dosao serviser od Daikin klima pa evo "rezultata"Zovi servis, moguce da nema gasa dovoljno.
Moja greska u svakom slucaju.Nisam baš obratio pažnju na tvoje postove ali evo sad čitam i ti kažeš da živiš u Austriji u stvari u profilu piše Wien.I kupio si Gree klimu,nema tu neke perspektive sa tom klimom jedino da kupiš neku Japansku.Osedećeš od te Gree klime ako već nisi.Ja bi to izbacio iz kuće zato što volim da tehnika radi kako meni odgovara i ukućanima.A ta tvoja klima radi pa ne znam kako da opišem taj rad.
Ni u ludilu vise. Pritisnicu gree da nesto rijesi ali vise nikad te ljeve marke.Nek uzme Mideu cuo sam da su odlične
Koji model konkretno ako moze pa cu izguglati..tnks.Ima ali se zove Daikin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari