Šta je novo?

Google Pixel 7

Gde uzimate anker opremu?

Gde uzimate anker opremu?
Stiglo mi pre par dana. Nisam jos probao. Uzeo sam 3 kompleta da raspodelim po stanu. Sve preko Amazona. Trenutno koristim originalni Samsung Wireless punjac za Pixel 7 Pro kao i neki Huawei koji sam dobio uz Mate 20 Pro. Sve lepo radi. Telefon punim preko noci tako da i ne znam kojom brzinom puni.

Anker PowerPort+ 1 Quick Charge 3.0, 18 W USB Wall Charger with Power IQ
Anker Wireless PowerWave Charging Pad - 7.5W Qi-Certified Charger

Video sam da se podigla prasina na netu oko random pucanja stakla na kamerama na 7 i 7 pro, zna li neko nesto vise o tome, ima li razloga za brigu ?

Ma klasicna prica kao i mnoge do sada, evo moj pro se bas lepo drzi od datuma izlaska modela bez ikakve zastite (spigen liquid air bleji u fioci)...

Video sam da se podigla prasina na netu oko random pucanja stakla na kamerama na 7 i 7 pro, zna li neko nesto vise o tome, ima li razloga za brigu ?
Postoji problem cim ima vise slucajeva kome jos puca tek tako to staklo. Samo sto se to ne desava u normalnim uslovima vec na debelom minusu -15 pa se izvadi iz dzepa znaci nagle promene temperature pri ekstemnom minusu. Tako je jedan opisao slucaj sad dal ima i slucajeva i manjeg minisa to ce vreme pokazati u svakom slucaju ako je iznad nule ne bi trebalo da brinemo...

Posto sam video najavljene cene za S23 seriju u Evropi, vreme je da opet pitam nesto za P7:
Moze li neko da iznese iskustvo posle par meseci koriscenja i update-a? SOT, mobile data, generalni utisci? Za kameru verujem da je extra. Ako hoce neko da iznese malo utiske, znacilo bi. Ja sam na A1 ako nesto znaci.

Unapred hvala!

Poslednja izmena:
Pun KP 7Pro za 630+eur.. ubedljivo najbolja kupovina sad

Zamisli das 1500+ e za S23 ultra, olovcicu verovatno ne koristis (mogu zamislim koliko je nizak procenat ljudi koji to zapravo koriste), pored 7 Pro :D

Sta ti je marketing ***, ali ovo je dobro za nas jos uvek, da je Pixel toliko popularan isto bi bila napucana cena..

Bio je jutros jedan jos za 629eur, sad ga nema. Al to je to
Screenshot_20230125-111433_KupujemProdajem.png

Ako racunas samo otvoren ili dve nedelje star kao polovan onda ok. Ja bih bio zadovoljan za te pare, prakticno nov uredjaj

Dobro, ja sam mislio da misliš na nove. To bi bila nerealno dobra cena. Vidim obična sedmica je oko 550e sada. Lepo im pala cena, za te pare odlične kupovine.

Postoji problem cim ima vise slucajeva kome jos puca tek tako to staklo. Samo sto se to ne desava u normalnim uslovima vec na debelom minusu -15 pa se izvadi iz dzepa znaci nagle promene temperature pri ekstemnom minusu. Tako je jedan opisao slucaj sad dal ima i slucajeva i manjeg minisa to ce vreme pokazati u svakom slucaju ako je iznad nule ne bi trebalo da brinemo...
Razumem, trenutno imam 6pro i planiram ga dati bratu a sebi uzeti 7pro, a ovo je manje vise jedina stvar koja me za sada odbija od 7pro jer ako se kojim slucajem desi kako popraviti kod nas ..

Razumem, trenutno imam 6pro i planiram ga dati bratu a sebi uzeti 7pro, a ovo je manje vise jedina stvar koja me za sada odbija od 7pro jer ako se kojim slucajem desi kako popraviti kod nas ..
Pa nije ti to jedini problem sa Pixel 7.
Pored toga imaš problem sa modemom , ispadanjem iz mreže..
E sad, nemaju svi te probleme. To je random issue. Pored toga nećeš dobiti besplatan VPN ,jer Srbija nije na listi podržanih zemalja.

E sad, nemaju svi te probleme. To je random issue. Pored toga nećeš dobiti besplatan VPN ,jer Srbija nije na listi podržanih zemalja.
To me ne dotice toliko, bile su iste price i sa 6pro, da ima jos gori modem pa ja nikad problema ni sa mrezom niti sa bilo cim sto je masa ljudi prijavljivala na netu. Jednostavno telefon od prvog dana radi perfektno, da li me je zapao takav primerak ne znam ali za sada nikakvih problema. VPN mi takodje ne igra ulogu

Kupiti čuknut uredjaj brz garancije za samo 100 eur manje od novog, neotpakovanog je suludo. Plus sada u situaciji kada ljudi prijavljuju probleme sa modemom i često prodaju takve telefone posle par nedelja.

Premala je to razlika za rizik. Lepo kupiš novi i raduješ se. Sa polovnim su problemi zagarantovani.

Ma da, ne prodaju ih ljudi sto im radi dobro, sigurno. Ma samo otpakovano, radi provjere, pa da ga je htio prodati, ne bi otpakivao...

Imam vpn normalno sa updetom dosao nema veze sa zemljom

Kupiti čuknut uredjaj brz garancije za samo 100 eur manje od novog, neotpakovanog je suludo. Plus sada u situaciji kada ljudi prijavljuju probleme sa modemom i često prodaju takve telefone posle par nedelja.

Premala je to razlika za rizik. Lepo kupiš novi i raduješ se. Sa polovnim su problemi zagarantovani.
To koliko ima smisla i nema, po meni. Ja sam Pixel 7 polovan, čuknut, prodavao do pre par sati za 100 evra manje. Nikad nijedan problem, ni sa modemom ni sa senzorom niti sa bilo čim drugim. Stvar je gde se telefon kupuje, od koga. Ja ne pamtim kad sam poslednji put kupio nov telefon i nikad nisam zažalio, bilo to na Benču ili na KP. Razumem oprez, prodaje se svašta, ali ima i dosta ljudi -- gde i ja spadam -- koji samo vole da "vrte" tehniku. A ako probemi sa modemom postoje, to onda gotovo sigurno nije do nekog "batch-a" ili grupe sitne unutar velike serije, već se se ispoljavati kod nas masovno, a tu teško da garancija išta može da pomogne osim ako nije telefon nabavljen od nekog ekstremno korektnog prodavca koji je isti doneo iz EU.

Polovnu tehniku kupujem preko 15 godina i jedino sam probleme imao sa novom tehnikom, pretežno laptopovima, evo jedan vučem na servisu od prošlog maja. Stvar ja samo kako se zalomi, ali da su "problemi zagarantovani" to je potpuno netačno. Drugo je reći "volim prvi da otpakujem i da niko pre mene nije dirao," to mogu da razumem i to je validan stav u potpunosti.

Dobro , od skoro si na forumu , ne znaš akronime.
Elem, onda ni tu nema pravila. Oni koji nisu imali mogućnost da dobiju VPN gratis, dobili su kada su PS prebacili na američki, tj. podržan region.
Ista je situacija i sa 6 meseci Premijum gratis za Fitbit.

Nazad
Vrh Dno