Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ne prozivam, samo kažem o čemu će se pisati u S23U temi.
Kao što se u S22U temi pisalo o restartu i raznoj kuknjavi mesecima, a pored svih "nedostataka" većina je opravdavala kupovinu. Sad će bar imati više dobrih argumenata da opravdaju kupovinu telefona od 1500+e.

1500+e za telefon. 🤣 Nije bolest sve što boli.
Da vam zarađuje neke pare pa i ajde. A vi ćete samo da se hvalite kako vam konačno dobro drži baterija i imate kršten signal i kako se zahvaljujućii novoj 200mp kameri kad slikate žbun vidi svaki listić i mrav na istom. 🤣
Brate mili,u čemu je tvoj problem? Ovo je tehnički forum. Forum prepun tema,kako telefona tako i ostale tehnike. Prepun tema o telefonima do 200e,takođe prepun tema o telefonima preko 1500e. Ne razumem u čemu je problem? Imaš hejt prema skupim telefonima,to sam skapirao. Pređeš lagano u temi gde su budžet telefoni i ne pališ masu. Uživaš u vremenu slobodnom provedenom na sajtu i pritom nikom ne vređaš inteligenciju. Nije teško biti fin

Nešto si pomešao. Ili sam te potkačio možda? 😁
Nemam hejt prema skupim telefonima (čak i koristim famozni S22 Ultra), ali nemam lepo mišljenje o skupim telefonima koji su poluproizvodi ili koji se 6 meseci krpe raznim ažuriranjima da bi na kraju radili kako treba (isto S22 Ultra, 14 pro ali samo 2-3 meseca krpljenja).
Očigledno je ljudima lako zamazati oči kad im posle jedne loše generacije ponude sledeću kod koje su potencijalno otklonjeni ti propusti (a kojih nije bilo u generaciji pre te loše).
Ja ću rado na jesen kupiti po normalnoj ceni S23 Ultra (700-800e) ako su stvarno ispravili sve nedostatke S22U modela a da nisu zeznuli nešto drugo.
A jedina prava bitna novina na S23 seriji jeste Snapdragon za sva tržišta (autonomija + signal). Ostala "poboljšanja" smo videli na S21 Ultra seriji. 😁
Videli smo svi na delu 108mp senzor, ovaj od 200mp može da ponudi samo više oštrine kad se zumira fotka i svetlije noćne slike.
Budite malo realni za promenu.

Tesko da ce S23U, ovaj sa 12GB rama biti na kp ispod 1000e ove godine.

Nešto si pomešao. Ili sam te potkačio možda? 😁
Nemam hejt prema skupim telefonima (čak i koristim famozni S22 Ultra), ali nemam lepo mišljenje o skupim telefonima koji su poluproizvodi ili koji se 6 meseci krpe raznim ažuriranjima da bi na kraju radili kako treba (isto S22 Ultra, 14 pro ali samo 2-3 meseca krpljenja).
Očigledno je ljudima lako zamazati oči kad im posle jedne loše generacije ponude sledeću kod koje su potencijalno otklonjeni ti propusti (a kojih nije bilo u generaciji pre te loše).
Ja ću rado na jesen kupiti po normalnoj ceni S23 Ultra (700-800e) ako su stvarno ispravili sve nedostatke S22U modela a da nisu zeznuli nešto drugo.
A jedina prava bitna novina na S23 seriji jeste Snapdragon za sva tržišta (autonomija + signal). Ostala "poboljšanja" smo videli na S21 Ultra seriji. 😁
Videli smo svi na delu 108mp senzor, ovaj od 200mp može da ponudi samo više oštrine kad se zumira fotka i svetlije noćne slike.
Budite malo realni za promenu.
Sve je to lepo druze, ali moras da prihvatis da ima ljudi koji nisu imali s22 ultra ni s21 ultra ni note 20... i koji bi sad zeleli da kupi S seriju :)
Ne menjaju svi telefone na 6meseci, i ne kupuju ga svi da bi se hvalili po kraju neki i rade na istom.

Sve je to lepo druze, ali moras da prihvatis da ima ljudi koji nisu imali s22 ultra ni s21 ultra ni note 20... i koji bi sad zeleli da kupi S seriju :)
Ne menjaju svi telefone na 6meseci, i ne kupuju ga svi da bi se hvalili po kraju neki i rade na istom.
Vetovatno. Ali u ovom topicu tesko :)

Vetovatno. Ali u ovom topicu tesko :)
Evo ja bih da zamenim moj vremešni Mi 10 već duže vreme ali sve neki failovi izlaze. Ako bude S23U opravdao očekivanja... Neće biti baš neki flagship izbor kod nas, Xiaomi 13 Pro, Vivo X90 Pro i S23U. Treba mi fon koji će me verno služiti koliko i ovaj, bez glavobolje.

Lik će do predstavljanja i bateriju istestirati 😆

Ако сам добро разумео Шпански , што сам научио из Касандре, ово са и без ноћног режима?

Kazes Kasandra, ali u stvari mislis na Ljovisnu. Bolja riba, pomnije se pratilo.
Ne diraj Kasandru, Kasandra je zakona :) Bolja je riba od Ljovisne ;)

@zbunjujem_masu , ne znam šta to fali S22Z kada ga nazivaš poluproizvodom, telefon radi savršeno, nisam iskusio nijeda problem zbog kojeg bih nazvao tajl model poluprozivodom. Za tu cenu koju navodiš teško da sada možeš da nađeš pristojan S22U, a tek S23U neće biti pre S24U ispod 900-950 evra.

1500+e za telefon. 🤣 Nije bolest sve što boli.
Da vam zarađuje neke pare pa i ajde. A vi ćete samo da se hvalite kako vam konačno dobro drži baterija i imate kršten signal i kako se zahvaljujućii novoj 200mp kameri kad slikate žbun vidi svaki listić i mrav na istom. 🤣
S obzirom na to da ti ne znaš niti možeš da znaš zašta ljudi koriste svoje telefone, molim bez ovakvo glupih komentara.
Najbolje bi bilo da svi dajemo na telefone do 300 evra, na automobil do 14000 evra, na letovanje maks do 650 evra, na stan do 120 000 evra da nas neko ne bi nazivao bolesnicima jer mi letovanje, kola i stan ne zarađuju pare.

Tako je. Molim zbunjujem_masu da ubuduće komentariše samo tehničke parametre, a oko ekonomskih da se uzdrži.

1500€ i nije neka cijena ako će da traje 2 godine. To je svega 2€ dnevno, pa više se troši na kafu i cigare.

^ u svakoj temi se uvek komentariše ko kupi neki skuplji uređaj, televizor ili deo za računar da je ludak. Sto kažeš na 2god to je jedna kafa dnevno.

^a ako svedeš hranu na 1 obrok dnevno za 30 godina možeš da uštediš za garsonjeru u bgh2o. Nije loše kad malo bolje pogledaš. 😁 I možemo tako u nedogled.
Nisam znao da ne smemo da pričamo o ceni uređaja, je l to zabranjeno? Bože me sačuvaj.

^a ako svedeš hranu na 1 obrok dnevno za 30 godina možeš da uštediš za garsonjeru u bgh2o. Nije loše kad malo bolje pogledaš. 😁 I možemo tako u nedogled.
Nisam znao da ne smemo da pričamo o ceni uređaja, je l to zabranjeno? Bože me sačuvaj.
Nije isto pričanje o ceni uređaja i nazivati korisnike foruma koji kupe neki uredjaj bolesnim.
Niti ti znaš zašta kome uređaj služi niti je opravdano kupiti vrhinski proizvod (mobilni, auto, stan, letovanje, sat, hranu) samo ako im zarađuje pare(vecu glupost skorije nisam čuo)
Kao ok veliki stan ili udobna kola ako ti zarađuju pare, ako ti ne zarađuju i kupis stan od 200 kvadrata i novi lexus i ideš na maldive onda si bolestan jer to ne donosi pare mogao si stan 48m2, punto i Sutomore.

Sviđa mi se kako izvrćete rečeno i izvlačite iz konteksta. Informer level.

Pitanje u vezi preordera: ako krene 2. februara, koliko dana ce trajati? Da li se neko seca koliko je prosle godine trajao preorder?

Pitanje u vezi preordera: ako krene 2. februara, koliko dana ce trajati? Da li se neko seca koliko je prosle godine trajao preorder?
Obično bude 10 dana do 2 nedelje, ali ne nužno. Isto tako niko ne garantuje da će isporuka početi prvog dana po završetku preorder-a.
Od mene pitanje, da li ima neke veze s isporukom kojeg ste dana preorder-a poručili telefon, odnosno da li prvi dobijaju uređaje koji su prvog i drugog dana poručili ili je kompletno nasumično?

Jel definitivno, 100 %, jedan kroz jedan svi S23 modeli imaju isti Snapdragon CPU u celom svetu?

Preorder traje do zvanične prodaje uređaja. U ovom slučaju zvanična prodaja po informacijama trenutnim,trebala bi da krene 17-og februara. Tada treba i da se očekuje isporuka preordera

1500e za telefon je mnogo bez obzira da li neko zarađuje 500 ili 50000eur mesečno i dok god se to odobrava, proizvođači dobijaju feedback da mogu da teraju tako u nedogled, a to je ipak vređanje inteligencije kupaca...međutim, ljudi koje kupovina najnovijih gedžeta, telefona, automobila ili garderobe čini srećnim, imaju svako pravo da to i čine, život je jedan, treba ga živeti kako ko želi i može i nije u redu nazivati bilo koga bolesnim zbog toga.
Zar ne bismo svi hteli da flegšip telefoni koštaju i dalje 500 ili max 600€ kao pre desetak godina ili koliko već? Naravno da bismo hteli, ali to ne menja činjenicu da se svet menja u pravcu u kojem se menja i da mi tu, kao pojedinci ili čak i omanja grupa ljudi, ne možemo apsolutno ništa da uradimo. Stavimo svi prst na čelo i zamislimo koliko bi potencijalnih kupaca trebalo da drži tu stranu inata i da preskače redom nekoliko generacija novih flegšip modela telefona samo jer su preskupe, pa uvek bi se našla određena grupa ljudi koji se neće držati toga i kupiće uređaj po kojoj god ceni, svakako dovoljno za proizvođača da opravda stalno povećanje cena i nastavi tim putem.

Dodatak - nek napiše neko u temi o S22 kada se pojave prvi S23 u ponudi, pa ću onda da otvorim ovu temu. Ubuduće nikakvo komentarisanje nečijih izbora, imovnog stanja i slične gluposti neće biti tolerisane.

Vrh Dno