Nisi valjda kupio nalog od Oogabooge?

Nova mapa, kao i svaka nova mapa u Tarkovu je raspad, sredice je vremenom mada to ume da potraje.
No ne cudi me, toliko su detalja ugurali u tu mapu da je besmisleno, nije ni cudo sto su je toliko radili i da se raspada. Fora je da niko ne primeti ni pola detalja.
Srecom stare mape rade iznenadjujuce dobro, za sada me ni jednom nije izbacio server.
Skavovi jesu zeznuti ponekad ali ni blizu kao pre, treba znati kako se fajtati sa njima, direktan napad ako su te primetili nije dobra taktika.
Problem je zvuk koji su opet upropastili, baguje do bola, savetuju da se binaural iskljuci, no ja igram sa njim jer dobro radi sa mojom zvucnom.
No i dalje je prisutna najveca boljka - cheateri, kojih je bilo previse.
Battleye je provalio nedavno kako radi jedan popularan ESP i moram priznati da imam znatno manje sumnjivih smrti u zadnje vreme.
Ostali su samo premium extra skupi (8$ na dan) cheatevi koje jos nisu provalili i niti ce, nemoguce ih je detektovati ali cena odbija masu srecom.
Igram samo PMC, ni jednom sa skavom pa mi opet EOD stash full pun opreme i imam milione.
Zanimacija mi je da uletim sa low budget puskom tipa dvocevka bez ikakve opreme i vijam plejere po mapama, puno je novih koji su pogubljeni i lak su plen, no veci leveli sa high gear su mi najzanimljiviji, tu udara adrenalin.