Ovde imaš takve likove da na sva zvona pljuju kad se iznese način rada senzora non Xiaomi uređaja a ćuti se na žalbe korisnika Xiaomi uređaja koji bi po aršinima nekih trebalo spaliti te uređaje ako se vodimo komentarima za non Xiaomi.
Jesam, ali nisam viđao neke druge probleme da se žale ljudi. Mislio sam da je ovo veći problem, ali ustvari je sitnica od 10-ak dolara.Koliko se sećam ti si ovde pisao o neprijatnom zujanju zar ne? Rekao si da si na dva uređaja imao isti problem...
Pa upravo o tome govorim...dvostruki aršini. Kad se priča o istom problemu Xiaomi je ok ali svaki drugi brend sa sličnim ''problemom'' je katastrofa i krš kako su neki ovde navodili.Jesam, ali nisam viđao neke druge probleme da se žale ljudi. Mislio sam da je ovo veći problem, ali ustvari je sitnica od 10-ak dolara.
Tvoje mišljenje...slažem se da se ne slažemo. Ovde imaš takve likove da na sva zvona pljuju kad se iznese način rada senzora non Xiaomi uređaja a ćuti se na žalbe korisnika Xiaomi uređaja koji bi po aršinima nekih trebalo spaliti te uređaje ako se vodimo komentarima za non Xiaomi. Inače kvakova i problema sa Xiaomi uređajima ima 6x više koliko sam uspeo da ispratim u temi.
Ako misliš da je to ok...tvoja stvar. Moja je da reagujem na glupiranje, ne uključujem se u baljezganja oko nečega što ne posedujem, pratim temu zarad informisanja ali kad neko krene da palamudi bez osnova svakako ću uvek reagovati.
Da se ne prepucavamo...niti dramim niti kudim. Reagujem na komentare ovog trola CTR99 ili kako se zove i sličnih. Nikakav problem nemam sa Xiaomi uređajima naprotiv, posedujem dosta proizvoda kineske proizvodnje.Prijatelju, dramiš za oskara bez uvrede. Prodato tone Xiaomi prečistača, duguo vremena su bili jedini izbor, zatim su dugo vremena bili jedini pristupačan izbor, poneki problem mora da ima, kao i bilo šta drugo što se prodaje u velikim količinama. Ostali su prodati kao statističa greška spram njih. Pogledaj samo temu ovde "Ananas" koliko ljudi je spomnulo Xiaomi filter na akciji da je kupilo, više od polovine foruma, ako uzimaš taj uzorak ljudi koji se ne žale i kupuju filtere Xiaomi je ispao odličan prečistač. Ne, nemam Xiaomi telefon, ali prečistači su im za preporuku.
Je li može razlog, zašto ne Compact verzija?Sam si sebi odgovorio u prvoj rečenici. 😉 Bilo koji od Xiaomi uredjaja, osim Compact verzije.
Koliko god citala o tome, toliko mi je manje jasno i misljenja su podeljena. Sa jedne strane pretpostavljam da nije opasno jer ne bi tako velike kompanije kao sto je Xiaomi ugradjivale nesto sto je opasno za zdravlje, a sa druge strane veliki broj tekstova govori o tome da je opasno ako se prekorači dozvoljen broj proizvedenih negativnih jona. Iz tog razloga bih za pocetak tu opciju gasila dok ne doktoriram tu oblast 😀Zasto bi se gasila jonizacija, je l to nesto lose po zdravlje?
Ovako treba odgovarati:Zvala me maločas neka operaterka iz lirsa kojoj se ne živi i kaže: nemamo na stanju (naravno) i ažurirali smo sajt vidite da nemamo više taj model ni na sajtu, kad dobijemo od dobavljača ažuriraćemo i cene, to je to hvala lepo i doviđenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari