Cineman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 735
Očisti keš.Chrome, Opera, SlimJet i Edge ...svuda OK kod mene
Očisti keš.Chrome, Opera, SlimJet i Edge ...svuda OK kod mene
I ja isto, sad probao po prvi put Edge. Isto pokazuje.
U Edgeu do sada nikada nisam pristupao sajtu. Malopre prvi put, ko što rekoh - OK
Da, i kod mene na mobu sve normalno prikazuje.Natera me da pogledam i na mobu. Yettel i Soul browser, nikad ni probao do sada - ok
Proverih na vise kompova i pregledaca - sve ok.Nešto se poremetio header ali i ostatak glavne strane, kao i sidebar.
Da i da.Ako imaš potpuno različite pristupne linije i nemaš zajednički fajervol, nemam više ideja
Ne.Da li postoji deo gde se vidi lista svih aministratora, moderatora i sama pretraga clanova?
Safari can't open page "https://forum.benchmark.rs/watched/threads". The error is: "To many redirections"0)
Мени ради све, Фајерфокс на телефону.Da li se kod još nekog pojavljuje, u pretraživaču koji koristi,
kad klikne na Followed Thread ili New posts 😃
Ako se klikne na strelicu pored Followed Threads, radi dalje Your Threads i slično.
Funkcionisalo je do pre sat vremena i od tad nije menjana WiFi konekcija niti bilo kakvo podešavanje 😃
Da li se kod još nekog pojavljuje, u pretraživaču koji koristi,
kad klikne na Followed Thread ili New posts 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari