Jeste. Ne odgovara ti model. Batali.
Upravo tako.
Sve Nike patike za fudbal/futsal koje nosim i nosio sam poslednjih 20 godina su bile u broju 44.
Nike5 T-3 FS, Nike5 Gato LTR, Nike5 Lunar Gato, Tiempo Mystic II, Tiempo Mystic IV, TiempoX Proximo, Nike5 Street Gato, MagistaX Finale, Lunar Gato II - sve 44 veličina, 28cm, iako Nike patike za šetnju nosim u broju 43, 27,5cm, što i jeste gazište koje mi odgovara kod drugih brendova.
Trenutno igram u Lunar Gato II (a imam u rezervi stare dobre Tiempo Mystic IV i TiempoX Proximo TF za veštačku travu) i zamalo pre neki dan da naručim online Streetgato, ovaj novi, jer sam keca imao dva puta i bio prezadovoljan, fenomenalna patika je bila.
Kažem zamalo, pošto se ipak odlučih da odem do radnje da probam i pametno sam postupio.
Veličina 44 mi je preuska, jedva sam prošetao po radnji, a 45 ostavlja dosta prostora ispred prstiju.
Doneo sam zaključak da taj model nije za moje stopalo i to je to.
Drugo, nisam zadovoljan ni kvalitetom ni izradom modela, deluju baš jeftino.
Dobro je što nisam naručio, iako sam bio ubeđen da sa Nike patikama za fudbal ne mogu da pogrešim, što se tiče veličine.
Sad tražim da nađem React Tiempo Legend 9 Pro da probam, ali nema ih u radnjama u mom gradu, nadam se da će mi odgovarati.