Ima T2, isto za vikendicu uzeo TV. Takodje uzeo Iskra sobnu antenu sa ananasa i sve fercera.Ima li ovaj TV t2 tuner, dobar izbor za vikendicu![]()
Šta si vredno "osvojio"?
verujem da je svih ovih 6 porudzbina imalo neki poklon vezan za njihŠta si vredno "osvojio"?![]()
I onda Ananas kriv i neorganizovan.
Isto sam primetio, samo jedna indukciona moze se ubaci u korpu, i pise ispod "Izabran maksimalan broj proizvoda". Izgleda su ogranicili 1 po nalogu, da ne porucuju ovi za preprodaju na KP, to jest' da im bar malo otezaju.Inace sto se tice ove fore za proveru broja artikala na stanju, moguce je da je nekim artiklima ogranicen broj koji moze da se kupi, recimo, ova indukciona ploca stoji vec jedno 7 dana i ne moze da se izabere veca kolicina od 1.
takodje kad se nesto poruci taj broj se ne smanji
Ja samo drugima da javim da ne pokušavaju jer ne vredi....I onda Ananas kriv i neorganizovan.
Druže zbog ovakvih kao ti su izmislili katran i perje.
A da si bar jedini...
Nisam te "pratio" ubode li bar neki vredan poklon?Ja samo drugima da javim da ne pokušavaju jer ne vredi....
Ništa. Čim sam počeo otkazivati porudžbine, dobio sam obaveštenje da su mi otkazane i one gde je bilo nagrada, tako da neću dobiti ništa.Nisam te "pratio" ubode li bar neki vredan poklon?![]()
Eto im prilika za dobar merketing... sad ti posalju pun kamion nagrada sa porukom "izvini,ogresili smo se o tebe"Ništa. Čim sam počeo otkazivati porudžbine, dobio sam obaveštenje da su mi otkazane i one gde je bilo nagrada, tako da neću dobiti ništa.
Ma sve je jasno,nego me zanima ima li snagu da normalno osvetli nekih 15 kvadrata recimo... Kuci koristim od 12w od 4000K i 1055lm (al u dnevnoj),a za sobu koja jemanja i imam dva grla ne znam po kojim parametrima da biram neki LED SMART modelKoliko vidim, ta pametna Xiaomi led sijalica je rasprodata.
Kad je jačina svetlosti u pitanju, gledaju se lumeni a ne temperatura, 3000K je svakako jedina koju bi kupovao osim ako nije za WC.
Znači, 810lm je otprilike ekvivalent 60-80W sijalice sa užarenim vlaknom.
Pametna sijalica se kači na kućni WiFi i onda u aplikaciji možeš da menjaš toplinu svetlosti (K) i intenzitet svetlosti (lm).
Možeš da praviš i scenarije - recimo da ujutro imitira izlazak sunca sa postepenom promenom toplote i intenziteta svetlosti.
Imaš i modele koje su RGB gde možeš sijalici da podesiš bilo koju boju kao što je recimo ova:
![]()
Sijalice - Regularne, halogene i LED sijalice | Cene online | Ananas
Regularne, halogene ili LED sijalice različitih napona i veličina možeš pronaći u Ananas online asortimanu. Istraži našu bogatu ponudu i poruči lako i brzo!ananas.rs
Zato su skuplje od običnih non smart sijalica.
Mogu da se povežu i sa Google assistantom ili Alexom pa da glasovnim komandama kontrolišeš sijalicu... deo su Smart Home ekosistema
Druže, sve zavisi od tvojih potreba. Nekom je dovoljna jedna sijalica od 40W, neko stavi 4 od 100W....Ma sve je jasno,nego me zanima ima li snagu da normalno osvetli nekih 15 kvadrata recimo... Kuci koristim od 12w od 4000K i 1055lm (al u dnevnoj),a za sobu koja jemanja i imam dva grla ne znam po kojim parametrima da biram neki LED SMART model
Brate sto si besan,nisam ja kriv sto te provalili za pokloneali evo da ti nacrtam:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari