Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A koja fora da kupis pa otkazes, ako ti se ne svidja poklon?

Pa verovatno kupis otkazes dok ne dobijes fon :D
Evo ti quick fix za tu njihovu primedbu, kupis, preuzmes, vratis, poklon zadrzis, dupla postarina rodjaci
Iduci put bolje da osmisle

Samorejv vratite televizor...

Nisam za zloupotrebu nagradne igre, ali mi je drago da i njih malo pogađa otkazivanje narudžbine. :)
S druge strane, otkažu ti porudžbinu, ponište vaučer, i sami sugerišu "zloupotrebu platforme" u vidu otvaranja novog naloga.

Javite kad vam potvrde mop 2 pro. I ja sam na čekanju :p

Inace sto se tice ove fore za proveru broja artikala na stanju, moguce je da je nekim artiklima ogranicen broj koji moze da se kupi, recimo, ova indukciona ploca stoji vec jedno 7 dana i ne moze da se izabere veca kolicina od 1.
takodje kad se nesto poruci taj broj se ne smanji
Šta si vredno "osvojio"? :D
verujem da je svih ovih 6 porudzbina imalo neki poklon vezan za njih :)

Meni nije izašao prozor sa Mastercard nagradnom igrom kada sam kupovao mop pro 2. Tugica, amateri iz Ananasa.

;)

Iz nekog razloga mi izbacuje da vaucer nije validan. Narucivao sam vec jednom pre NG, ista adresa, ime i telefon, ali drugi mejl, nalog i nacin placanja.

Inace sto se tice ove fore za proveru broja artikala na stanju, moguce je da je nekim artiklima ogranicen broj koji moze da se kupi, recimo, ova indukciona ploca stoji vec jedno 7 dana i ne moze da se izabere veca kolicina od 1.
takodje kad se nesto poruci taj broj se ne smanji
Isto sam primetio, samo jedna indukciona moze se ubaci u korpu, i pise ispod "Izabran maksimalan broj proizvoda". Izgleda su ogranicili 1 po nalogu, da ne porucuju ovi za preprodaju na KP, to jest' da im bar malo otezaju. :)

@ironmanbg
mozda si lose c/p pa ti je ostao ukucan i razmak posle slova koda
----------------

porucio u cetvrtak i iz nisa stigao paket u petak u 8 ujutro. city express. posle toga stigne i paket iz bgd u bgd mundm-om. oba besprekorno zapakovana. svaka cast.

Pa nazalost i da je dobio nesto vredno ne verujem da bi mu poslali posto su ga uvatili sa pristima u tegli pekmeza.

Naravno ne osudjujem jer da nije on to uradio, uradio bi neko drugi a verujem da je jos neko to isto pokusao samo je cutao jer je uhvacen.

Bilo kako bilo pokusao je uhatili su ga nikom nista, *** takav je sistem zaj*bi ili ces biti zaj*ban.

Ništa. Čim sam počeo otkazivati porudžbine, dobio sam obaveštenje da su mi otkazane i one gde je bilo nagrada, tako da neću dobiti ništa.
Eto im prilika za dobar merketing... sad ti posalju pun kamion nagrada sa porukom "izvini,ogresili smo se o tebe" :D

Po 3 put narucen isti proizvod,obavesten i trgovac,valjda ce u ponedeljak da posalju:

• 13.1.2023. 17:49:23
    • Porudžbina je kreirana
    • 14.1.2023. 07:15:05
    • Porudžbina je potvrđena
    • 14.1.2023. 07:15:13
    • Porudžbina je spakovana

Pitanje: Xiaomi Mi Smart led sijalica od 8W... to je slabo kao glavna sijalica (2kom recimo) na plafonu,jel da? To vise za lampe i dekoraciju? Uvek mi bila zanimljiva da capim koji komad da se igram malo,al... 8W mi malo ocigledno

da li moze da se plati poklon karticom. neuspesna transakcija.

A šta radi ova sijalica za 1400 dinara osim što svetli ? Led sijalice od 9w 3000k su 100 dinara i potraju 2-3 godine.

Koliko vidim, ta pametna Xiaomi led sijalica je rasprodata.
Kad je jačina svetlosti u pitanju, gledaju se lumeni a ne temperatura, 3000K je svakako jedina koju bi kupovao osim ako nije za WC.
Znači, 810lm je otprilike ekvivalent 60-80W sijalice sa užarenim vlaknom.
Pametna sijalica se kači na kućni WiFi i onda u aplikaciji možeš da menjaš toplinu svetlosti (K) i intenzitet svetlosti (lm).
Možeš da praviš i scenarije - recimo da ujutro imitira izlazak sunca sa postepenom promenom toplote i intenziteta svetlosti.
Imaš i modele koje su RGB gde možeš sijalici da podesiš bilo koju boju kao što je recimo ova:

Zato su skuplje od običnih non smart sijalica.
Mogu da se povežu i sa Google assistantom ili Alexom pa da glasovnim komandama kontrolišeš sijalicu... deo su Smart Home ekosistema

Poslednja izmena:
Koliko vidim, ta pametna Xiaomi led sijalica je rasprodata.
Kad je jačina svetlosti u pitanju, gledaju se lumeni a ne temperatura, 3000K je svakako jedina koju bi kupovao osim ako nije za WC.
Znači, 810lm je otprilike ekvivalent 60-80W sijalice sa užarenim vlaknom.
Pametna sijalica se kači na kućni WiFi i onda u aplikaciji možeš da menjaš toplinu svetlosti (K) i intenzitet svetlosti (lm).
Možeš da praviš i scenarije - recimo da ujutro imitira izlazak sunca sa postepenom promenom toplote i intenziteta svetlosti.
Imaš i modele koje su RGB gde možeš sijalici da podesiš bilo koju boju kao što je recimo ova:

Zato su skuplje od običnih non smart sijalica.
Mogu da se povežu i sa Google assistantom ili Alexom pa da glasovnim komandama kontrolišeš sijalicu... deo su Smart Home ekosistema
Ma sve je jasno,nego me zanima ima li snagu da normalno osvetli nekih 15 kvadrata recimo... Kuci koristim od 12w od 4000K i 1055lm (al u dnevnoj),a za sobu koja jemanja i imam dva grla ne znam po kojim parametrima da biram neki LED SMART model

Ma sve je jasno,nego me zanima ima li snagu da normalno osvetli nekih 15 kvadrata recimo... Kuci koristim od 12w od 4000K i 1055lm (al u dnevnoj),a za sobu koja jemanja i imam dva grla ne znam po kojim parametrima da biram neki LED SMART model
Druže, sve zavisi od tvojih potreba. Nekom je dovoljna jedna sijalica od 40W, neko stavi 4 od 100W....
Mislio sam da sam jasno napisao da trebaš da gledaš lumene ali evo da ti nacrtam:

Jedna smart sijalica ima oko 800lm (pogledaš u specifikacijama) i to je max za nju.
Ako misliš da ti 800lm nije dovoljno (20% tamnije od tvoje sijalice u dnevnoj) ti uzmi dve pa onda iz aplikacije podesi jačinu koja ti je komforna.
Dve pametne sijalice će u zbiru da ti daju oko 1500lm na maksimumu.

ali evo da ti nacrtam:
Brate sto si besan,nisam ja kriv sto te provalili za poklone :p Ne vredi,odustajem od ideje jer procitah na Philipsovim modelima da nisu namenjene za zatvorene pozicije (tipa plafonjera),a i Philipsov model koji pogledah mi deluje nekako veci od obicne sijalice... mozda ne bi ni stao u plafonjeru.

Da mi je znati sta treba pisati u ovom topicu,a da vam se ne dize... pritisak. *** imate zene,decu,roditelje,drzite njima predavanja,ovde pomazite ako zelite,ako ne zelite ne morate.A ako vam smeta necije pisanje IGNORE. Kad pogledas procentualno u topicu ima vise nezadovoljnih pisanjem,nego onih koji saopstavaju status posiljke. Sta napisati,a da ti neko nesto ne nabije na nos? I pisem generalno,da mi se ne osetis prozvanim,iako si citiran.Citiran si po drugom osnovu.

Tvoji (i od ostalih članova) postovi o statusima vaše pošiljke niti kome pomažu niti bilo šta. Niti nas (mene bar) ne interesuje da l su vam poslali posle 3 ili najzad posle 10 dana čekanja. Mislim da je poenta da se napiše kad je nešto zaista povoljno ili neka nova akcija. Ne mogu da ignorišem vaše postove jer idem i čitam redom da l je neko našo nešto dobro što bi meni možda trebalo... Skroz sam zaboravio na opciju ignore, hvala

Vrh Dno