Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Evo ja ću da kupim ovaj bundle ako će onda Games otkupiti od mene GOW collectors edition za 20.000 dinara ne mora za 26.000 dinara koliko oni prodaju tu igru.
Ko uopšte kupuje te CE igre po ovim cenama?

Kad im je već zinulo d*pe za ove bundle-ove, zašto samo ne kažu, izaberite šta ćete da upakujete u vrednosti do x hiljada dinara. Pa nek ljudi biraju dal bi 5 igara, Collectors edition, slušalice, kontrolere...
Nije samo zinulo dupe za pare, nego je zinulo da prodaju igre koje retko ko kupuje u fizickoj verziji, pa jos u Srbiji.
Doduse, vec je godinu dana ova prica, ne verujem da ce se promeniti.

Nije samo zinulo dupe za pare, nego je zinulo da prodaju igre koje retko ko kupuje u fizickoj verziji, pa jos u Srbiji.
Doduse, vec je godinu dana ova prica, ne verujem da ce se promeniti.
Pa samo oni koji su ljubitelji Disk verzija će kupiti igru,mada će teško i oni,pogotovo što danas većina disk igara dolazi samo sa kodom ili jednom instaliraš i to je to i ne treba ti više CD. Pa evo sad kako čujem God of War Ragnarok ima samo kod,a disk nigde. Realno,neko nema karticu,ali igre su preskupe! Naravno u ove Bundlove oni tebi guraju ove najnovije i najskuplje samo kako bi te privukli da ih kupiš. Ko bi realno sad kupio Bundle GTA V I RESIDENT EVIL 8 za ove pare što traže?

Neka izdanja dolaze sa kodom u kutiji (God of War: Ragnarok Collector's edition), ali većina igara i dalje dolazi na fizičkom disku. Standardno izdanje GOW: Ragnarok je na disku.

Ragnarok izašao pre 4 meseca,a tek da ne pričamo o Uncharedu i Tsushimi a i jebeno je PS5 star 2-3 godine i prodaju to za 120k 😆 a o ovom drugom da ne pričam kolika im je akcija. Neverovatnih 500 dinara. taman ti ostavili za 2-3 litre goriva ili jednu pljesku i Kolu.
Cekaj, ne dobijes fizicki disk? Znaci ne mozes da prodas igru posle?
Ako ga ne dobiješ,onda znači ne. Mada mislim da je to za ova specijalna izdanja,a kako vidim ovo je specijalno izdanje Ragnaroka

^ Na slici iznad je standardno izdanje GOW: Ragnarok.

To gde se dobije kod je uglavnom deo pravog bundle-a.
Kao sto je npr bio za FIFA 23… PS5 plus kod za Fifu. Isto je vrv i za GoW Bundle, vrv i R&C Bundle, itd.

ali najsmesnije je to sto daju igre na disku koje su na ps+ (GoT, Uncharted)... a sigurno bar 80% ps accounta ima ps+

Jel si siguran u to? To možda mi koji forumašimo i interesujemo se oko stvari vezanih za igre.. Moj uzorak je mali, samo dva prijatelja (40 godina) koji su kupili u poslednje vreme konzole klincima i kupovali diskove.. Oči sam im otvorio sa sajtovima za gift karte i pretplate (i to mi je trebalo vremena da ih nagovorim), pojma nisu imali jer ih jednostavno nije interesovalo, verujem da ima takvih na sve strane..

pa nisam siguran, i to je na osnovu malog procenta ljudi oko mene, takodje 35+... svi imaju ps+ na ovaj ili onaj nacin... cak i klinci neki sa kojima sam pricao imaju ps+...

Ovo je tuzno stize mi mail danas od gigatrona “sok cena playstation 5” otvaram cena 101.999,00 😂

A pre godinu dana se secam sa dve igre bilo 76000,00 i narod se bunio i za te pare da kupi. Stvarno sramota pola radnje ce da stave uz konzolu uskoro…

Mislim da se treba pomiriti sa činjenicom da u našim radnjama neće biti konzola po pristojnim cenama (znači ne ni po zvaničnim, nego po pristojno većim cenama)

Što lakše bude nabavljati konzolu, to će oni više igara trpati u bundle kako bi veštački održali ili podigli cenu paketa.

Meni obrisase post. A htedoh da kažem da je cena od 102.000 odlična cena. Mene može konzola da izađe 1k eura. Mislio sam da skočim do Segedina, sa drugarom, i kupim PS5 i novi fon. Međutim žena kaže nisi me vodio nigde ove zime. Hoću i ja u Segedin. Ja kontao ajde, i onako malo malo idemo u Bg u šoping. Nisam znao da je Segedin banja i da imaju neke kerefeke za decu. Tako da je smislila da idemo tokom februarskog raspusta sa klincima za produženi vikend. Tako da sva kinta koju bi uštedeo za fon i ps5, ima da ode na ta dva-tri dana. Ako me ne izađe i više.
Trebao sam da uzmem ps5 na tu cenu i da se ne pravim pametan. Najgore što sam zeznuo i drugara, pa je i on u istoj situaciji.

Samo da se zahvalim svima na tome sto ste mi suspendovali prethodni nalog. Do sada sam videla mnoge objave za reklamiranje ovog ili onog prodavca na KP i to niko nije dirao a ja kada sam napisala da cu proslediti poruku jer ne zelim nikoga da reklamiram smatram da svako sa dva grama mozga moze naci tog prodavca preko KP vi me blokirate. Stvarno ste cudni... Usla sam na sajt da bih se raspitala sta uzeti, gde... Eto da nije bilo foruma ne bih ni znala za neke cake vecano za PS...
Meni obrisase post. A htedoh da kažem da je cena od 102.000 odlična cena. Mene može konzola da izađe 1k eura. Mislio sam da skočim do Segedina, sa drugarom, i kupim PS5 i novi fon. Međutim žena kaže nisi me vodio nigde ove zime. Hoću i ja u Segedin. Ja kontao ajde, i onako malo malo idemo u Bg u šoping. Nisam znao da je Segedin banja i da imaju neke kerefeke za decu. Tako da je smislila da idemo tokom februarskog raspusta sa klincima za produženi vikend. Tako da sva kinta koju bi uštedeo za fon i ps5, ima da ode na ta dva-tri dana. Ako me ne izađe i više.
Trebao sam da uzmem ps5 na tu cenu i da se ne pravim pametan. Najgore što sam zeznuo i drugara, pa je i on u istoj situaciji.
Ja sam iz razloga da kupim PS5 odustala od zimovanja. Ne znam sta da ti kazem, jedno kajanje nam ne gine da li sto smo kupili a nismo nigde isli ili sto nismo kupili a mogli smo otici malo na svez vazduh...

Poslednja izmena:
Ja sam iz razloga da kupim PS5 odustala od zimovanja. Ne znam sta da ti kazem, jedno kajanje nam ne gine da li sto smo kupili a nismo nigde isli ili sto nismo kupili a mogli smo otici malo na svez vazduh...
Sad nadjes nekog ko ide na zimovanje,a nema Sony i dogovorite se... da zajedno na zimovanju igrate igrice :D

Inace,ako se ne varam na Amazon.de videh pre koji dan digitalna verzija sa kodom za igricu negde oko 530e.Koga zanima neka proveri.To se valjda porucuje

Sad nadjes nekog ko ide na zimovanje,a nema Sony i dogovorite se... da zajedno na zimovanju igrate igrice :D

Inace,ako se ne varam na Amazon.de videh pre koji dan digitalna verzija sa kodom za igricu negde oko 530e.Koga zanima neka proveri.To se valjda porucuje
Ja uzeh verziju sa diskom. Matora sam pa se bojim ove nove tehnologije. Nekako sa cd-om sam malo sigurnija da necu nesto obrisati, izgubiti...

Isplati li se dati malo više para za verziju sa diskom u odnosu na digitalnu, odnosno na osnovu iskustava vas koji imate PS5 šta je bolje kupiti?

Sta znam, meni je skroz ok varijanta ca cd-om jer su ove igre koje sam uzela sve preko 100gb a memorija je svi znamo jako mala i brzo se popuni e sada zavisi i od toga sta ti zelis igrati. Ja sam uzela sve najvece moguce tipa NBA, Gran Turismo, Mortal Kombat, Ragnorak, Call of Duty... Sve to zauzme vise od 500gb a prosirenje memorije kosta kao pola Sonija (tako sam cula) tako da meni je ovako bolja varijanta ☺️ Al napominjem ja nisam u ovoj prici tako da sacekaj jos necije misljenje pa onda odluci sta ces uzeti.

Samo da se zahvalim svima na tome sto ste mi suspendovali prethodni nalog. Do sada sam videla mnoge objave za reklamiranje ovog ili onog prodavca na KP
Prvo procitas pravila detaljno pa onda komentarises koliko smo cudni.
Svez nalog, par poruka sa "kupila ovde, sve super, javite mi se na pm za kontakt".
Takve stvari nikada nisu bile tolerisane a tek sto nece biti u buduce...
I opet ti je dozvoljen nov nalog u slucaju ne informisanosti.
Ponavljam u najboljoj nameri - detaljno procitaj sve stavke pravila, ne samo boldovane recenice i nece biti problema.

Poslednja izmena:
I ja na disku igram isključivo GT7 koji sam dobio uz konzolu. I nerviram se svaki put kada hoću da ga igram, jer moram da ubacujem disk. Jedno vreme ga nisam vadio iz konzole ali krene da smara buka pri svakom paljenju, a i ne igram ga više svaki dan kao na početku.
Sta znam, meni je skroz ok varijanta ca cd-om jer su ove igre koje sam uzela sve preko 100gb a memorija je svi znamo jako mala i brzo se popuni e sada zavisi i od toga sta ti zelis igrati. Ja sam uzela sve najvece moguce tipa NBA, Gran Turismo, Mortal Kombat, Ragnorak, Call of Duty... Sve to zauzme vise od 500gb a prosirenje memorije kosta kao pola Sonija (tako sam cula) tako da meni je ovako bolja varijanta ☺️ Al napominjem ja nisam u ovoj prici tako da sacekaj jos necije misljenje pa onda odluci sta ces uzeti.
Nadam se da shvataš da se svaka disk igra instalira na SSD i zauzima istu količinu memorije kao i digitalna verzija, samo moraš da ubacuješ disk svaki put pre pokretanja igre. Nikakve druge razlike nema.

Kao i sto se ni jedna digitalna igra ne gubi,, vezuje se za korisnicki nalog.

Do juče smo svi kukali kako nema grafičkih kartica ni za lek i da će cena ići samo gore.

Situacija se menja preko noći i ne treba tvrditi kako cene neće pasti a ponuda porasti. Ja sam rešio da uzmem xbox S zbog povoljnije cene, pa kad izadje PS VR2 uzmem i PS5. Do tad će pasti cene(u smislu neće ih bundle-ovati sa igrama), jer je tržište većinom namireno.

XO Series S je namenjen ljudima koji imaju FHD televizore a hoće nove igre. XO Series S je duplo slabiji od XO X ili PS4 Pro - konzola koje pripadaju predhodnoj generaciji. Obe te konzole bi bez problema mogle da teraju naslove namenjene novoj generaciji konzola, samo u FHD. Jer su sve navedene konzole zapravo prepakovani PC. Samo da je volje proizvođača konzola.

A što se diskova tiče, klasičan primer GTA V. Ako imaš disk verziju, instalira se kompletna na hard, zatim updejtuje do nekih 100 i kusur GB, i svejedno mora da ubaciš disk pre igre. Non sesne. Zato sam ja i u PC disk eri uvek krekovao igre, čak i originale koje sam imao. Samo da bi radile bez diska.

Poslednja izmena:
držimo se teme: gde kupiti PS5 (bilo disk bilo digitalna verzija)

Obrisali ste poruku pa da proverim. Pričali ste beše da ima nova verzija ps5 odnosno neka oznaka drugačija, jel zna neko koja je to oznaka i jel bolja konzola uopšte sem što je novije proizvodnje ili mi dođe na isto? Stvarno se ne razumem pa ako može neko da objasnk

Nazad
Vrh Dno