Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Nadam se da ima nekog ko zeli da pomogne.
Zasto nemam i da li imate opciju za on/off automatskog update?
Hvala

Prilozi

• Screenshot_20221221_201559.jpg
    Screenshot_20221221_201559.jpg
    29.7 KB · Pregleda: 65
Nadam se da ima nekog ko zeli da pomogne.
Zasto nemam i da li imate opciju za on/off automatskog update?
Hvala
Ја мислим да та опција никада није ни постојала. Ти не мораш да инсталираш апдејт, али ће те обавештења вероватно смарати да инсталираш. Не знам, никад нисам искулирао апдејт.

^to mi reci. Danas sam imao prilike da rukujem jos jednim primerkom S21 FE i verovao ili ne, isti tu opciju poseduje. Bio sam u cudu. Morao sam da proverim.
Hvala ti

Evo kako je kod mene...

Prilozi

• Screenshot_20221222_095624_Settings.jpg
    Screenshot_20221222_095624_Settings.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 52
^Hvala. Da li neko zna moguci razlog nedostatka te opcije? FR uradjen od kupovine telefona i ta opcija ne postoji jednostavno.

Jedino što bi moglo da bude je da se neko igrao ubacivao neki drugi CSC.

Stiglo decembardko ažuriranje napokon

Hvala ti.
EYE, TOP, Nov otpakovan iz A1. Eventualna mogucnost samo A1 ako je nesto petljao.
Nzm da li ima jos nekog kome nedostahe opcija, brine me da ne povuce neki update koji nije ok, jer nzm da li ce traziti dozvolu za azuriranje pre toga.

Nemoj da te čudi, A1 voli da se igra. Možda će ti sa novim ažuriranjem da se pojavi i ta opcija

Jel moze neko da mi preporuci gde da kupim krsteno staklo za S21FE (ili foliju) koje nece da se odlepi po ivicama posle par meseci? I koliko kosta, barem otprilike?

Mobile outfitters u tržnim centrima.
Juče sam prokliznuo, noge u vazduh, pao sam na telefon, a telefon na beton. Folija je za zamenu, odrana duž dve ivice. Staklo deluje ispravno. Cover je neki bezveze, gumeni.

Folija nije jeftina, ali imaju neku foru da ti je za 1000 dinara zamene kad god hoćeš. Moraću da vidim kada rade tržni centri, da odem što pre, da proverim tu opciju za zamenu.

Sto ne uzmes original futrolu na preklop, nema bolje zastite po meni

Ljudi jel vama kad udjete u pozive i odete na nedavne prikazuje samo imena bez slika, na starom s9 plus mi je pokazivalo ime i slike. Na s21 fe mi to ne pokazuje. Ne znam jel to do One ui ili do mog telefona ili je nesto trece 🙂

Ljudi jel vama kad udjete u pozive i odete na nedavne prikazuje samo imena bez slika, na starom s9 plus mi je pokazivalo ime i slike. Na s21 fe mi to ne pokazuje. Ne znam jel to do One ui ili do mog telefona ili je nesto trece 🙂
Do sistema je. Tako je i meni. Samo nazivi kontakta i umesto profilne levo od naziva imas simbol za tip poziva(propusten, obavljen, odbijen i slicno).
Jel moze neko da mi preporuci gde da kupim krsteno staklo za S21FE (ili foliju) koje nece da se odlepi po ivicama posle par meseci? I koliko kosta, barem otprilike?
Ako je opcija narucivanje iz inostranstva, spigenovo staklo. Mnogo je dobro! Osim sto okolofibiolosinteticki premaz nije sjajan, pa se telefon dosta brzo umasti, ali nista sto postavom ne mozes da sredis za 1.4 sekunde. Nemoguce je da se nesto desi ekranu, jer je staklo prst debelo. Oko 20 evra i miran si 3 godine lagano.

Sto ne uzmes original futrolu na preklop, nema bolje zastite po meni
Ako pričamo o active flip cover, ja sam ih koristio od S3 do S7, ali onda su telefoni postali preveliki da bi se dodavala tolika futrola, a kvalitet futrola sve lošiji. Odvoji se poklopac od samog kućišta.

Taj tip futrole sam koristio, jer ne naslanjam lice na ekran i zato što ne koristim lock ekrana, pa otvaranje futrole radi taj posao. Što se čuvanja telefona, pri mom jučerašnjem padu bi verovatno pomogla, jer je telefon bio u džepu. Ali kada telefon ispadne iz ruke, kao po pravilu, futrola se u letu otvori i ako pada na ekran, velike su šanse da dodje do loma. Meni pukao jedan, ženi pukao jedan. Sreća, oba telefona su bila na kraju životnog ciklusa, pa se nismo nešto potresli.

^uzrok je nedostatak "Android Device Police" aplikacije koju je iz nekog razloga Samsung, opet nepoznato kako, izostavio sa A13.
Resenje za neke primerke, samo neke, serije S21 fe, S22 i ostalih je preuzimanje "Android Device Police" sa Google store i update.
Ne garantuje se uspeh.

@DukeLander iz mnogo razloga.

Pozdrav.
I ja imam isti problem sa Google Play system updejtom (July 1, 2022). Ne bih to ni provalio kao problem da mi u "Settings / Security and privacy" ne stoji sugestija da treba da ga updejtujem.
Probao sam instalaciju Android Device Police i nije mi resilo problem. Isprobao sam i vise metoda brisanja podataka i sl. Ali se nista nije promenilo. Jedino sto nisam probao (i ne zelim da probam) je instalacija apk fajla sa drugih izvora.

Bio bih zahvalan ako neko nadje resenje problema da podeli ovde.
Hvala!

Mobile outfitters u tržnim centrima.
Juče sam prokliznuo, noge u vazduh, pao sam na telefon, a telefon na beton. Folija je za zamenu, odrana duž dve ivice. Staklo deluje ispravno. Cover je neki bezveze, gumeni.

Folija nije jeftina, ali imaju neku foru da ti je za 1000 dinara zamene kad god hoćeš. Moraću da vidim kada rade tržni centri, da odem što pre, da proverim tu opciju za zamenu.
Stavio sam Mobile Outfitters foliju, jednoslojnu, ima ih u Beo SC, kosta 3000 rsd, skupo, ali nadam se da ce da solidno zastiti i da nece da se odlepljuje kao neka shklj stakla. Svako naredno stavljanje 1500. Troslojna kosta 5000. Hvala ti na preporuci!

Ja sam bio zadoboljan folijom, nego mi se posle nekog vremena zacepila kada mi je pao telefon, pa me nerviralo i skinuo sam je. Staviću je opet, samo me mrzelo da odem.

Stavio sam Mobile Outfitters foliju, jednoslojnu, ima ih u Beo SC, kosta 3000 rsd, skupo, ali nadam se da ce da solidno zastiti i da nece da se odlepljuje kao neka shklj stakla. Svako naredno stavljanje 1500. Troslojna kosta 5000. Hvala ti na preporuci!
Kad sam ja kupovao, bilo je recimo 3.600 (bilo je neke 3 vrste, a ubeđen sam da sam uzeo najjeftiniju), a zamena 999 dinara. Izgleda da imaju više zamena nego što su planirali.

Za zamenu su mi tada rekli da je bitno da folija bude na telefonu, račun nije neophodan, bez obzira što piše da jeste. Nadam se da se to nije menjalo.

Ja verujem da ta folija vredi koliko traze za zamenu kad se osteti a da je inace strasno precenjena.

Ja sam sa Alija narucivao par hidrofolija i meni su se odlicno pokazale u kombinaciji sa nekom futrolom koja je malo izdignuta iznad ekrana.

Meni je juče vredela koliko košta ekran za S21FE, tako da je sve stvar percepcije.

Za zamenu su mi tada rekli da je bitno da folija bude na telefonu, račun nije neophodan, bez obzira što piše da jeste. Nadam se da se to nije menjalo.
То се није мењало, рекли су ми да је потребно да вратим стару фолију, дал на телефону, дал скинуту, није битно, и тада имам право на ново стављање фолије за 1500.
Едит: рачун није потребан.

• Like
Reagovanja: PJ
Ljudi moji, ja sam u poslednjih nekoliko meseci 4 folije promenio i svaka krene da se odlepljuje u gornjem levom uglu. Tri folije kupljene u Yettelu i cetvrta neka hidrogel folija od 1200din. na nekoj masini i opet isti djavo. Kao da je sam telefon defektan u tom delu. Telefon dosta drndam po dzepovima, pa moguce da je i od toga i definitivno cu da se vratim na futrole sa preklopom.

Pretpostavlja se da nije problem do Samsunga, vec Google. I Google Pixel telefoni imaju isti problem.

Izgleda da su resili problem sa Google play system updateom. Danas sam dobio update na novembar 2022. Isto prijavljuju i na drugim forumima.

Da li je neko probao, (ja sam savim slučajno), da uzme telefon stavi ga pored uveta i krene da ga treska, da ne kažem trese i tom prilikom se unutra nešto čuje, kao da se nešto otkačilo. Isto je i bez futrole. Nije strašno, samo malo nervira, a najveća fora je što supruga ima a52g i kod nje se isto čuje.

Nazad
Vrh Dno