Ја мислим да та опција никада није ни постојала. Ти не мораш да инсталираш апдејт, али ће те обавештења вероватно смарати да инсталираш. Не знам, никад нисам искулирао апдејт.Nadam se da ima nekog ko zeli da pomogne.
Zasto nemam i da li imate opciju za on/off automatskog update?
Hvala
Stiglo i na moj Mađarski.Jedino što bi moglo da bude je da se neko igrao ubacivao neki drugi CSC.
Stiglo decembardko ažuriranje napokon
Do sistema je. Tako je i meni. Samo nazivi kontakta i umesto profilne levo od naziva imas simbol za tip poziva(propusten, obavljen, odbijen i slicno).Ljudi jel vama kad udjete u pozive i odete na nedavne prikazuje samo imena bez slika, na starom s9 plus mi je pokazivalo ime i slike. Na s21 fe mi to ne pokazuje. Ne znam jel to do One ui ili do mog telefona ili je nesto trece 🙂
Ako je opcija narucivanje iz inostranstva, spigenovo staklo. Mnogo je dobro! Osim sto okolofibiolosinteticki premaz nije sjajan, pa se telefon dosta brzo umasti, ali nista sto postavom ne mozes da sredis za 1.4 sekunde. Nemoguce je da se nesto desi ekranu, jer je staklo prst debelo. Oko 20 evra i miran si 3 godine lagano.Jel moze neko da mi preporuci gde da kupim krsteno staklo za S21FE (ili foliju) koje nece da se odlepi po ivicama posle par meseci? I koliko kosta, barem otprilike?
Ako pričamo o active flip cover, ja sam ih koristio od S3 do S7, ali onda su telefoni postali preveliki da bi se dodavala tolika futrola, a kvalitet futrola sve lošiji. Odvoji se poklopac od samog kućišta.Sto ne uzmes original futrolu na preklop, nema bolje zastite po meni
^uzrok je nedostatak "Android Device Police" aplikacije koju je iz nekog razloga Samsung, opet nepoznato kako, izostavio sa A13.
Resenje za neke primerke, samo neke, serije S21 fe, S22 i ostalih je preuzimanje "Android Device Police" sa Google store i update.
Ne garantuje se uspeh.
@DukeLander iz mnogo razloga.
Stavio sam Mobile Outfitters foliju, jednoslojnu, ima ih u Beo SC, kosta 3000 rsd, skupo, ali nadam se da ce da solidno zastiti i da nece da se odlepljuje kao neka shklj stakla. Svako naredno stavljanje 1500. Troslojna kosta 5000. Hvala ti na preporuci!Mobile outfitters u tržnim centrima.
Juče sam prokliznuo, noge u vazduh, pao sam na telefon, a telefon na beton. Folija je za zamenu, odrana duž dve ivice. Staklo deluje ispravno. Cover je neki bezveze, gumeni.
Folija nije jeftina, ali imaju neku foru da ti je za 1000 dinara zamene kad god hoćeš. Moraću da vidim kada rade tržni centri, da odem što pre, da proverim tu opciju za zamenu.
Kad sam ja kupovao, bilo je recimo 3.600 (bilo je neke 3 vrste, a ubeđen sam da sam uzeo najjeftiniju), a zamena 999 dinara. Izgleda da imaju više zamena nego što su planirali.Stavio sam Mobile Outfitters foliju, jednoslojnu, ima ih u Beo SC, kosta 3000 rsd, skupo, ali nadam se da ce da solidno zastiti i da nece da se odlepljuje kao neka shklj stakla. Svako naredno stavljanje 1500. Troslojna kosta 5000. Hvala ti na preporuci!
То се није мењало, рекли су ми да је потребно да вратим стару фолију, дал на телефону, дал скинуту, није битно, и тада имам право на ново стављање фолије за 1500.Za zamenu su mi tada rekli da je bitno da folija bude na telefonu, račun nije neophodan, bez obzira što piše da jeste. Nadam se da se to nije menjalo.
I samsung nezna, na kakav način rješiti ovo:Ažuriranje Google play sistema jos uvek na julu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari