I kod mene na S22 ultra stoji da je Google play system update-ovan 1 jula 2022. godine. Mada peko Play stroe-a stalno stižu neki update za Play service.Da li postoji neko resenje za ažuriranje Google play system update? Još uvek na julu, One UI 5.
Zaista S21 FE je najbolj odnos uloženog - dobijenog.Ja sam toliko zadovoljan sa S21FE nakon ažuriranja na A13, da sam si uzeo 8/256GB verziju, a ovaj 6/128GB ću prodat.
Jednostavno, gledajući okolo cijene, najave i sl., ne vidim ništabšto bi me isplativošću više privuklo od ovog telefona.
Tako da sam odlučio da ostajem na ovome sasvim sigurno još ohoho
Nisam odradio hr i bateriji nista ne fali.Baterija nakon A13 i HR je bolja.
I dalje se preporucuje ogranicavanje rada aplikacija u pozadini i mnogo drugih funkcija kako bi baterija bila bolja.
Ako nesto moram da ogranicavam to meni nije prihvatljivo.
Svako ima svoj utisak.
Ja sam od pre 5-6 dana setovao da mi se telefon puni do onih 85% jer i tako dobijam (u mojim uslovima koriscenja) 5 do 5 i po h sot-a.Baterija nakon A13 i HR je bolja.
I dalje se preporucuje ogranicavanje rada aplikacija u pozadini i mnogo drugih funkcija kako bi baterija bila bolja.
Ako nesto moram da ogranicavam to meni nije prihvatljivo.
Svako ima svoj utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari