Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Hm, Samsung razmišlja o pa pa za Plus model u S24 seriji. Prate Apple u stopu. Ovo je možda latest S23+.

To mi je katastrofa, da s23+ ima veci senzor kamere od s22+ ne bih ultru zbog velicine nikada ni razmatrao

Mislim da će najmanje biti unapređenja na S23/S23 Plus. Ultra im je glavni fokus u S seriji.

Pominju se slusalice, ali se obicno sazna poklon za nase trziste posle objavljivanja.
To se podrazumeva, nego pitam za ovu rezervaciju pre predstavljanja.
Okačio sam ss da samsung usa daje 50$ store credit za to + standardne pre order bonuse kada budu objavljeni...

Realno ništa zanimljivo

To se podrazumeva, nego pitam za ovu rezervaciju pre predstavljanja.
Okačio sam ss da samsung usa daje 50$ store credit za to + standardne pre order bonuse kada budu objavljeni...
Nema toga za ovo nase trziste, nismo im zanimljivi toliko😁

Bolje da nam uvale ponovo exy, bar znamo šta da očekujemo. 🤣🤣🤣

“ In the case of the Snapdragon 8 Gen 2, the chipsets produced by Samsung could be more powerful than the units produced by TSMC. However, there is a high probability that this will be at the expense of the battery life.”

Seca li se neko koja je cena bila u pretprodaji obicnog s22?

^ 90k dinara

Još da poboljšaju vibra motor ☺️

Poslednja izmena:
Znači TSMC nada ihos?

Valjda nisu u Samsungu ludi toliko da sami sebi pucaju u glavu😅 Konacno imaju flagship po meri kupaca i sve osim TSMC-a ih vraca na pocetak.

Pa mislim da oni ne obraćaju toliko pažnju na čip. Recimo ja sam zadovoljan sa Exy čipm u S22 Ultra, još par kolega koji imaju S22 seriju svi imaju samo reči hvale. Moja jedina zamerka jeste baterija koja nije na nivu iP14 Pro Max.

Meni lično nije toliko bitno ko proizvodi čip, čitao sam da je Zmaj nešto bolji od Exy, ali meni lično to nije presudno pri kupovini telefona.

Vivo imas da kupis zvanicno, X90 Pro+ stize globalno 31.12. 😉
Baterija je losija upravo zbog Exynos-a😅 I iPhone da ima Exynos pukli bi odavno🤣🤣🤣

@nitro5, znam, to je i jedini razlog zašto razmišljam da menjam S22U za S23U. Baterija nije loša, ali može i mora bolje pogotvo za cenu telefona i zbog konkurencije koja je tu bolja. Koliko se sećam ranije je iPhone ima lošu bateriju, ali od, činimi se iP12 Pro Max, a pogotovo na iP13 Pro, baterija je izuzetna. Sve ostalo je zaista premium na S22U u svakom pogeldu i nemama nijednu zamerku.

iPhone je imao losu bateriju zbog malog kapaciteta. Tek su se "otvorili" na skoro 4000mAh na 11PM. Meni na 13PM baterija drzi dosta dobro, posle skoro 13 meseci koriscenja BH je 95%, dok mi je SOT oko 6h.

@nitro5 Upravo to iP 13 Pro Max ima manji kapacitet baterije od S22U, a bolju autonomiju, e tu Samsung treba da se popravi, po meni, to je jedina boljka Samsunga.

Zato je na telefonu i najbitnija stavka CPU😁 Vec najavljuju da ce SD 8 Gen 3 biti bolji od od Bionic-a sto bi bilo odlicno.

Ma da, 95% kupaca nema pojma šta ko proizvodi od hardvera u telefonu koji koriste :D

750 poruka u ovoj temi, a telefon tek treba da bude predstavljen za 20 dana!

Nazad
Vrh Dno