Les Revenants
![]()
Ovo je malo drugacije. Obavezno ovu originalnu francusku verziju.
Odlicna prica, fenomenalna gluma... Nije bas horor koji zelis ali je bas jeziva atmosfera. Takodje odlican soundtrack (Mogwai).
Čisto da pojačam predlog, ko voli scifi misterije greota bi bilo ovo da preskoči. Ali nije za svakog, jeziva atmosfera, tokom cijelog trajanja se osjeća neka tuga, al su ga uboli Francuzi svaka im čast.![]()
Rasplet nije nelogičan zato što je...Završih White Lotus, prva sezona 10/10, sjajni likovi (gotovo svi jako upečatljivi, odličan casting), druga sezona mi nije bila na nivou prve ali opet jako visoka ocjena do momenta raspleta jednog od gostiju koji mi je bio nenormalan, tj. glup![]()
The Patient - psiholoski horor. Gleeson i Carell su 10 plus.Društvo, može preporuka za neku dobru noviju horor seriju? Samo da nije sa zombijima i vanzemaljcima.
Gledao Haunting of the Hill House, 1899, From, Dark (ako je uopšte horor), Haunting of Bly Manor, Outcast
Ima sličan vajb ali meni se nije svidela serija, možda 2 epizode da valjaju ostatak loše… Možda je i do animacija, koje se meni nisu svidele. 6/10Kome je legla serija The Boys obavezno neka overi animiranu seriju Invincible koja ima isti vajb .9/10
![]()
Ni NF nema standardni raspored epizoda. Svakom korisniku nasumično izmeša raspored za sve epizode osim za poslednje tri (Red, Pink, White). Doduše ako neko sam meša, bitno je samo da je White poslednja.Калиедоскоп - стандарна пљачкашка радња, али ипак добра. Одгледао сам онако како су поређане на нетффликсу, али је занимљива концепција да се може погледати насумичним редоследом.
Evo koga zanima pravi redosled za KaleidoscopeNi NF nema standardni raspored epizoda. Svakom korisniku nasumično izmeša raspored za sve epizode osim za poslednje tri (Red, Pink, White). Doduše ako neko sam meša, bitno je samo da je White poslednja.
Od svih ovih gledao sam samo Midnight Mass, iskreno da budem, smorio me. Previše spora radnja, još oni maratonski dijalozi. Bas mi nije legla.The Patient - psiholoski horor. Gleeson i Carell su 10 plus.
The Hot Zone - nije perse horor, ali su tu paniku od ebole nekako lepo spakovali da ti prolaze zmarci. Samo prva sezona
Outsider - svaki Stiven King fan mora da pogleda. Casting je izvanredan. Prica originalna.
Them - apsolutno zastrasujuci psiholoski horor od prve sekunde do poslednje. Dva meseca mi je trebalo da izbacim iz glave.
Midnight Mass - Flanagan nije razocarao. Pored standardne postave (zena plus jos ko), doneo je sveza lica i ubo je horor u njegovom stilu, ali ovom post Manors. Ja volim i onog pre Flanagana koji je pravio Ouiju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari