Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1923
Zahuktava se polako.

Les Revenants

Ovo je malo drugacije. Obavezno ovu originalnu francusku verziju.
Odlicna prica, fenomenalna gluma... Nije bas horor koji zelis ali je bas jeziva atmosfera. Takodje odlican soundtrack (Mogwai).

Čisto da pojačam predlog, ko voli scifi misterije greota bi bilo ovo da preskoči. Ali nije za svakog, jeziva atmosfera, tokom cijelog trajanja se osjeća neka tuga, al su ga uboli Francuzi svaka im čast. :D

The Falcon And The Winter Soldier...da nije smesno bilo bi zalosno.
Najjaci deo kad se Gavran pojavio u novom kostimu, ruzan i smesan do bola..:ROFLMAO:

Završio sam Criminal Minds konačno (minus ova nova sezona, čekam da cela izađe pa da je odgledam)

Serija je negde posle 11 sezone počela da silazi u kanal a u 15oj sezoni je stigla do septičke jame otprilike.

Poslednje tri sezone su baš forsirali, mnogo lošeg scenarija, šupljih priča, amaterskih dešavanja i sl.

U globalu 7/10 najviše zbog Matthew Gray Gublera koji je stvarno izvukao seriju od prve do poslednje epizode.

Završih White Lotus, prva sezona 10/10, sjajni likovi (gotovo svi jako upečatljivi, odličan casting), druga sezona mi nije bila na nivou prve ali opet jako visoka ocjena do momenta raspleta jednog od gostiju koji mi je bio nenormalan, tj. glup :D
Rasplet nije nelogičan zato što je...
sve trebalo da izgleda kao nesrećni slučaj (verovatno zbog osiguranja koje ne pokriva nasilnu smrt), identično kao što je u prošlosti umrla sicilijanska bogatašica koja se sa bacila na sprudove ostrvceta gde je podignuta ona crkvica...

Edit: Ja sam još u prvoj sezoni pomislio da je Greg derpe... Ima jedna scena, kao neki poslovni partner a delili su sobu (moj utisak). To ni sad nije potvrđeno ali ja mislim da je derpe.

Pogledao sam sve sto je trenutno izaslo od serije Yellowstone (2018) zakljucno sa S05E08.
Prve dve sezone su mi bile 7.5/10 i imale su svoju pricu, ovo sto se desava dalje je sve vise razvuceno i sve manje smisleno. Mislim da cu ispratiti sezonu do kraja i to je to, vise paznje se posvecuje sporednim likovima i pricama nego glavnim. Od sezone 3 pa nadalje ocena 6/10, bez Kevina Kostnera bi bila 5/10.

^ Sa time se i ja slažem. Krenulo je jako i interesantno, posle se sve razvodnilo. Red je da je završavaju dok nije uništena skroz.

She-Hulk: Attorney at Law (2022)
mini-serija u MCU fazonu, sa ponekom dodatnom glupošću. ne znam zašto na IMDB-u ima ocenu nižu nego Ms. Marvel kad je ova druga lošija (prema mom mišljenju).

Svidja mi se Mythic Quest za koji nisam ni znao da postoji do pre 4 dana
Kaleidoscope je definicija meh serije bukvalno, videcu dal gledam dalje
White Lotus odlican, nabija anksioznost samo tako 😂
Peripheral nije los, drzi mi paznju iako ima mane

Echo 3, 9 epizoda je bila kulminacija cele sezone i urađena je maestralno !! 10/10 9 ta epizoda , ostatak sezone ..recimo 6/10. Finalna epizoda za nedelju dana .

Društvo, može preporuka za neku dobru noviju horor seriju? Samo da nije sa zombijima i vanzemaljcima.

Gledao Haunting of the Hill House, 1899, From, Dark (ako je uopšte horor), Haunting of Bly Manor, Outcast
The Patient - psiholoski horor. Gleeson i Carell su 10 plus.
The Hot Zone - nije perse horor, ali su tu paniku od ebole nekako lepo spakovali da ti prolaze zmarci. Samo prva sezona
Outsider - svaki Stiven King fan mora da pogleda. Casting je izvanredan. Prica originalna.
Them - apsolutno zastrasujuci psiholoski horor od prve sekunde do poslednje. Dva meseca mi je trebalo da izbacim iz glave.
Midnight Mass - Flanagan nije razocarao. Pored standardne postave (zena plus jos ko), doneo je sveza lica i ubo je horor u njegovom stilu, ali ovom post Manors. Ja volim i onog pre Flanagana koji je pravio Ouiju :)

Калиедоскоп - стандарна пљачкашка радња, али ипак добра. Одгледао сам онако како су поређане на нетффликсу, али је занимљива концепција да се може погледати насумичним редоследом.

Калиедоскоп - стандарна пљачкашка радња, али ипак добра. Одгледао сам онако како су поређане на нетффликсу, али је занимљива концепција да се може погледати насумичним редоследом.
Ni NF nema standardni raspored epizoda. Svakom korisniku nasumično izmeša raspored za sve epizode osim za poslednje tri (Red, Pink, White). Doduše ako neko sam meša, bitno je samo da je White poslednja.

white lotus- ja nikako ne mogu da svarim,odgledao sam 3 epizode i nekako ko da gledam bez mozga. tako mi je radnja nekako iritatna nepovezana,samo ne znam da li sam ja jedina budala koja ima sad takvo misljenje :unsure:

Ni NF nema standardni raspored epizoda. Svakom korisniku nasumično izmeša raspored za sve epizode osim za poslednje tri (Red, Pink, White). Doduše ako neko sam meša, bitno je samo da je White poslednja.
Evo koga zanima pravi redosled za Kaleidoscope
  • Violet: 24 years before the heist
  • Green: 7 years before the heist
  • Yellow: 6 weeks before the heist
  • Orange: 3 weeks before the heist
  • Blue: 5 days before the heist
  • White: The day of the heist
  • Red: The morning after the heist
  • Pink: 6 months after the heist

To nije pravi raspored, već hronološki. Jer je preporuka da se White epizoda pogleda poslednja.

To sot su oni rekli da je tako,ne mora da znaci da je pravi raspored :D

The Patient - psiholoski horor. Gleeson i Carell su 10 plus.
The Hot Zone - nije perse horor, ali su tu paniku od ebole nekako lepo spakovali da ti prolaze zmarci. Samo prva sezona
Outsider - svaki Stiven King fan mora da pogleda. Casting je izvanredan. Prica originalna.
Them - apsolutno zastrasujuci psiholoski horor od prve sekunde do poslednje. Dva meseca mi je trebalo da izbacim iz glave.
Midnight Mass - Flanagan nije razocarao. Pored standardne postave (zena plus jos ko), doneo je sveza lica i ubo je horor u njegovom stilu, ali ovom post Manors. Ja volim i onog pre Flanagana koji je pravio Ouiju :)
Od svih ovih gledao sam samo Midnight Mass, iskreno da budem, smorio me. Previše spora radnja, još oni maratonski dijalozi. Bas mi nije legla.

Od ovih sto si nabrojao razmišljam da počnem Outsider ili Them.

Ako znaš još neku, salji, hvala 😊

Outsider je za moje standarde vrlo loša serija. Počinje solidno, ali kako se primiče kraju tako klizi u prosečnost i ispod toga. Ako voliš Kinga, Castle Rock S01 je bolji izbor. Ja sam ga skoro reprizirao, vidim da ovde ne uživa neki ugled, ali meni je odlična. Ali samo S01, druga već ne valja.

Краљ Тузле
Сопранови за сиротињу,на моменте добра, на моменте просек, Шеридан још лута и никако да прокине са овом серијом, видећемо каква ће бити друга сезона, ако је буде уопште.
7/10

Dobar opis, ima fin vajb ali nesto nedostaje. Moze da ode u oba smera, nadam se da ce postati kompleksnija i vise kao Sopranovi. Mada sumnjam...vise vidim drugu ekstra sezonu i omda muženje par sezona

On mu ga je bas dao. Za 6 dana krece druga sezona Mayor of Kingstown. Prva sezona mi je bila dobra, doduse vec se bar pola ne secam sta se desavalo.

Jedno pitanje za sve ljubitelje Six Feet Under serije, a počeo sam da je gledam jer ste je gotovo svi ovde nahvalili...
Trenutno sam tipa na 6-7 epizodi prve sezone... Jel treba nešto da se desi bitno, jer ja ne kontam čemu oduševljenost, ništa wow mi za sada nije, čak mi ne drži ni pažnju.. Pa ne znam jel tek treba da se promeni nešto ili je to taj vajb sve vreme...?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno