Zaboravio sam da napisem to, u obe prostorije sve klime duvaju najace. Tako mi je rekao majstor koji mi je namestao Fijutsu da cu na taj nacin da imam sa bilo kojom klimom najvece isloriscenje zato sto su prostorije velike i brze ce da mesaju vazduh. I to mi je logicno a ne smeta buka uopste jer je ionako podosta bucno dok se radi. Ali to sa muse nije nista promenilo, u stvari mozda i jeste ali je opet mnogo netacan rad. Zaboravuo sam i da napisem da je recimo jutros kada je termometar pokazivao 17,4 u prostoriji 2 kom muse gore pokazivalo 18 a 1 kom 19. Znaci to sto sam do sada saznao citanjem, dabi klime trebale da se ukljuce a ne da dozvole da bude 17c. A kad bude u prostoriji preko 21 onda gore one pokazuju 24 25. A ja namestio na 19.Nemoze to covek da pohvata ni za glavu ni za rep. Dali su netacni ti njihovi senzori i kako je sve to programirano da radi je bas haos. Ma bataljujem sve oko njih pa na prolece resavam, ionako se samo zaglupljujem i gubim vreme stime. Kako ove dve druge kako god da su postavljene sve dosad slusaju besprekorno a muse nece. Gubljenje vremena ljudi, kako je tako je
Poslednja izmena: