Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Iskreno, ja ovo prvi put vidim.
Meni nikad ni na jednoj app nije ovako nesto iskocilo. Brisao kes?

Iskreno, ja ovo prvi put vidim.
Meni nikad ni na jednoj app nije ovako nesto iskocilo. Brisao kes?
Јесам, али мислим да није до тога. Не знам да ли има неке везе што сам ставио на 144 Hz освежавање екрана, па можда апп не може да подржи?

Meni je isto na 144 i nemam tu gresku.

Prilozi

• IMG_20221212_113859.jpg
    IMG_20221212_113859.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 69
Не знам онда шта је, дешава ми се само код Ирис ГО апп, и то не стално, већ се деси кад брзо мењам канале, неколико пута ми је овакав екран био...

Ja evo vec 3 dana ne mogu Arene da vracam na Iris go i smart, jos neke kanale isto, cesto izlazi i ona njihova cuvena mrezna greska. Iris tv je ok, ali iris go i smart katastrofa, bukvalno kao neka test verzija programa

Да ли за овај мој проблем има везе можда што ми је на Poco x4 gt LCD екран, па се јави ова грешка?

Ja evo vec 3 dana ne mogu Arene da vracam na Iris go i smart, jos neke kanale isto, cesto izlazi i ona njihova cuvena mrezna greska. Iris tv je ok, ali iris go i smart katastrofa, bukvalno kao neka test verzija programa
Isto, ja sam prijavio problem sa RTS1 i zvali su me i rekli kao da su resili. RTS1 radi OK za sada ali npr RTS2 sada prijavljuje tu gresku. Ako te ne mrzi zovi ih i prijavi im problem.

@m.p.94 Da li tako izgleda čim otvoriš Iris Go app ili vidiš interfejs aplikacije a problem nastaje kad treba da prikaže stream / sadržaj TV kanala?

Ako vidiš interfejs same aplikacije onda probaj baš da pustiš RTS 1 kanal, jer ako nešto nije promenjeno u međuvremenu to je jedini kanal za koji ne koriste enkripciju i Widevine DRM... pa ispitaš hipotezu da li je moooožda problem u prikazu DRM-ovanog sadržaja.

Sad sam probao IrisGo rts 1 i 2, pink..vraca normalno. Ali ne radi vracanje na arena premijum 1 i 2, na 3-ci radi normalno.

@m.p.94 Da li tako izgleda čim otvoriš Iris Go app ili vidiš interfejs aplikacije a problem nastaje kad treba da prikaže stream / sadržaj TV kanala?

Ako vidiš interfejs same aplikacije onda probaj baš da pustiš RTS 1 kanal, jer ako nešto nije promenjeno u međuvremenu to je jedini kanal za koji ne koriste enkripciju i Widevine DRM... pa ispitaš hipotezu da li je moooožda problem u prikazu DRM-ovanog sadržaja.
Проблем настаје тек кад укључим стрим и извршим ротацију екрана на цео екран, и то се десило јуче неколико пута на АС каналима, данас ниједном за сада.

Да ли може да се користи ирис го на рачунару ако користим СББ интернет?

Da se malo smanji dozivljaj na temi. Ponovicemo, Iris od pre par meseci NE RADI na SBB internetu bez VPN, osim eventualno slucajno zaboravljenog IP opsega koji nije relevantan.

Kako vam rade AS kanali na Iris Sm(a)rt aplikaciji instaliranoj na Iris boksu HPH07 ?

Čisto iz zabave danas instalirah aplikaciju i ono je što se tiče Arena užas. secka, koči, čak i kad se stavi na srednji nivo kvaliteta strima. Znači nije u pitanju ''zagušenje'' u smislu da preopterećeni serveri jer nikakvih utakmica tada nije bilo nego jednostavno baguje, koči i šta sve ne. Ostali kanali na brzinu pregledani bez gotovo ikakvih zamerki, bilo da je u pitanju automatski (visoki) nivo ili ovaj srednji nivo rezolucije.

^
Uz duzno postovanje modu ali to je drugi model nisu isti.
Pozz

Omaska, HP4024 nije provaljen jos uvek.

To me interesovalo zato i pitah, znam za ovaj stariji da jeste.
Pozz

Dobro veče, imam dve situacije sa Iris go na mobilnom telefonu, pa ako neko ima slično iskustvo...
Prvo, rezolucija na pojedinim kanalima (Rts, Arenasport...) je zakucana na minimalnu, negledljivo. U podešavanjima nije moguće izmeniti rezoluciju, samo automatski tj minimalno. Da li se ovo još nekome dešava?

Drugo, bukvalno 90% stvari iz video kluba kada hoću da gledam dobijem poruku "playback failed". Da li se ovo još nekome dešava?

Pisao sam prigovore MTS-u i vezano za oba pitanja sam dobio usmeni odgovor tipa "možete slobodno da raskinete ugovor...."

Да ли може да се користи ирис го на рачунару ако користим СББ интернет?
Mozes da delis ekran sa racunarom ili telefonom ali koristis mts karticu na telefonu kako ne bi trosio internet, za ceo postupak kako sam uspeo moram da ti napisem poduzi tekst ako zelis. I moras net na ruteru da ugasis tj kabal da izvuces. Nije najbolje ali je izvodljivo.

kako da napravim Iris GO nov sam korisnik dobio sam mejl ali ne mogu da udjem u verifikacioni link?

kako da napravim Iris GO nov sam korisnik dobio sam mejl ali ne mogu da udjem u verifikacioni link?
Ja sam odavno to napravio pa se ne secam tacno procedure, ali mislim da sam bio na mts sajt-u i tamo napravio prvo nalog i sa tim nalogo pristupio iris go. Sada posle 2-3 god a mozda i duze uzeo sam box paket. Morao sam da zovem mts centar (drugarica mi tamo radi) da aktiviraju iris go. Pitao sam da li mogu preko moj mts aplikacije da aktiviram rekla je nemoj moram ja ovde. Ne znam da li sam ti pomogao.

Greška,sorry.

Ja sam odavno to napravio pa se ne secam tacno procedure, ali mislim da sam bio na mts sajt-u i tamo napravio prvo nalog i sa tim nalogo pristupio iris go. Sada posle 2-3 god a mozda i duze uzeo sam box paket. Morao sam da zovem mts centar (drugarica mi tamo radi) da aktiviraju iris go. Pitao sam da li mogu preko moj mts aplikacije da aktiviram rekla je nemoj moram ja ovde. Ne znam da li sam ti pomogao.
Napravio sam, hvala.

Pozdrav, da li neko koristi Iris GO preko pripejd mts broja? U poslovnici su mi rekli da uzmem pripejd broj i da ga koristim za Iris GO jer ne skida podatke to jest kredit. U početku je radilo, ali mi pre neki dan skinut sav kredit. Ima li neko slična iskustva?

Pozdrav, da li neko koristi Iris GO preko pripejd mts broja? U poslovnici su mi rekli da uzmem pripejd broj i da ga koristim za Iris GO jer ne skida podatke to jest kredit. U početku je radilo, ali mi pre neki dan skinut sav kredit. Ima li neko slična iskustva?
Skida po 10 do 20 mb za uspostavu veze, ako ti skinuo sam net koji si imao mozda je poceo i novac da skida. Imam post i pripejd i testiracu sada pa cu ti javiti

Nazad
Vrh Dno