Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Svaki put kad na Ananasu obaviš kupovinu Mastercard karticom u iznosu od najmanje 3.000 dinara, dogodiće se čarolija koja ti donosi poklon - telefon, TV, pametni sat, slušalice, prazničnu dekoraciju i još mnooogo toga!

Dal vazi ova nova akcija sa starim vaucerom ? Znaci kupis nesto od 3000 za 1500 ?
Meni je prošlo sa iznosom od 1.700, odnosno 3.200 pre vaučera. Navodno dobio ukrasnu kutiju. Javljam ako bude kakvog otkazivanja.

Ko traži jeftine slušalice sa mikrofonom, te Asus su veoma dobra kupovina u ovom trenutku (popust i vaučer).
Inače, ako vam ne treba mikrofon, za 4k din. u domaćim prodavnicama imate Superlux HD681 (ili HD681b, na KP), koje su zvučno sigurno 2 klase iznad Asus H3, i za slušanje muzike ali i za gaming (više detalja, mnogo veći stejdž, mnogo bolje pozicioniranje).

Stigle su mi gume koje sam porucio i ja sam pre
Meni je prošlo sa iznosom od 1.700, odnosno 3.200 pre vaučera. Navodno dobio ukrasnu kutiju. Javljam ako bude kakvog otkazivanja.
Ako neko kojim slucajem dobije nesto vrednije od kutije i ukrasa neka napise :)

Kakve su slusalice? Vidim da se na redditu dosta zale na njih al imam osecaj da traze dlaku u jajetu za cenu od 20$ kod njih
Nisam detaljno istestirao. Samo sam ovlaš stavio na glavu i malo poslušao. Udobne su. Zvuk je ok. Ram je ceo metalni (kažu čelik) deluje da će trajati.
Malo me nervira slabo pokretni mikrofon i to što se mehanizam za podešavanje obima (veličine) slušalica prelako pomera, nekad sam od sebe.
Ne znam da li se znoje uši i da li je neprijatno posle dužeg korišćenja jer su mi na glavi bile tek desetak min. Svakako I gornji deo i unutrašnji st slušalica su neka skajčina.
I da boja u stvarnosti je puno bolja nego na slikama (pričam za crno-crvene), crvena boja je metalik tamno-crvena nešto kao boja Ironmana. Super izgledaju.

Poručih ove Lenovo HD800, platio karticom, na računu rezervisano 1699din.

Ako ništa drugo biće valjda ok za online sastanke...

Prilozi

• Screenshot_2022-12-20-19-34-21-963-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2022-12-20-19-34-21-963-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 68
Ko traži jeftine slušalice sa mikrofonom, te Asus su veoma dobra kupovina u ovom trenutku (popust i vaučer).
Inače, ako vam ne treba mikrofon, za 4k din. u domaćim prodavnicama imate Superlux HD681 (ili HD681b, na KP), koje su zvučno sigurno 2 klase iznad Asus H3, i za slušanje muzike ali i za gaming (više detalja, mnogo veći stejdž, mnogo bolje pozicioniranje).
Može preporuka za stereo zvučnike za PC sa Ananasa? Ništa fancy samo da ne krče, da može da se pusti muzika sa yt.

Da li je neko naručivao crne čokoladice u poklon pakovanju, 900g oko 2700?

Stalak za tablet, oko 400?

Da limvaži popust od 1500 za snižene proizvode? Većina je snižena.

Agresivan marketing jer pucaju da budu veliki igrac, ne jos jedan mali web shop.

To naravno kosta

Ako je suditi po njihovom objašnjenju, oni plaćaju tih 1.5k RSD njihovim dobavljačima - što dalje implicira da su radili neko istraživanje tržišta; koliko će da daju, koliko da dobiju, koliko novih korisnika će kupovati preko Ananasa, a koliko od tih da kupuju redovno i kasnije, iliti retencija mušterija... itd. itd. truć :)

Ili jednostavno imaju para :D

Ako je suditi po njihovom objašnjenju, oni plaćaju tih 1.5k RSD njihovim dobavljačima - što dalje implicira da su radili neko istraživanje tržišta; koliko će da daju, koliko da dobiju, koliko novih korisnika će kupovati preko Ananasa, a koliko od tih da kupuju redovno i kasnije, iliti retencija mušterija... itd. itd. truć :)

Ili jednostavno imaju para :D
...ili su jednostavno marže u velikim marketima 300%, pa i sa popustom od 50% bude zarade sa obzirom da ne plaćaju prodajne objekte.😉
Šta se događa ako nema na stanju nekih proizvoda?

Da li će me pozvati da me obaveste o tome, pa da mogu da dopunim korpu?

Gde to proveriti da li ste dobili nešto? Danas naručio onaj filter hepa (4000 sa kodom 2500) pa nisam ni očekivao ništa jer nije "prešlo" 3000.

Hmm... Meni nije iskočio ovaj mastercard box sa biranjem poklona iako su svi uslovi bili zadovoljeni, jel morao novi nalog da se napravi?

Da, nov nalog je u pitanju, moraš da se prijaviš za newsletter, sačuvaš mastercard i istom platiš.
Onda iskoči taj box sa poljima od kojih klikneš na jedno i pokaže šta si dobio.
Međutim, nigde nema potvrde da sam dobio poklon, ni na mejl, ni u profilu na sajtu.

Inače, tom istom karticom sam obavio i dve kupovine sa različitih naloga u proteklih nekoliko dana (obe pošiljke stigle danas).
Obe preko 3000 minus kupon.
Da sam sačekao, sada bih imao još dva poklona. :)

Šta se događa ako mi ne odgovara odeća, želim da vratim? Da li kupac plaća poštarinu za vraćanje robe?

Sad tek vidim za ovu akciju. Da li mogu samo novi korisnici ili mogu i postojeci da iskoriste akciju 1500 din za porudzbine preko 3000 din i potencijalno dobiju neki poklon?

@Just You tako je, ti plaćaš poštarinu prilikom povrata robe.

Gde to proveriti da li ste dobili nešto? Danas naručio onaj filter hepa (4000 sa kodom 2500) pa nisam ni očekivao ništa jer nije "prešlo" 3000.
Iskočio je neki popup nakon plaćanja karticom. Moguće da promocija u to doba dana još nije bila počela.
Sad tek vidim za ovu akciju. Da li mogu samo novi korisnici ili mogu i postojeci da iskoriste akciju 1500 din za porudzbine preko 3000 din i potencijalno dobiju neki poklon?
Mogu postojeći. Moj nalog je još od marta.

Prošli put kad je bio vaučer od 1.000 za račun veći od 2.000, nije bilo ograničenja u broju narudžbina sa istog naloga, kolega i ja smo svaki po jedno 20 porudžbina napravili. Al ajd, tad nije bilo ovog poklona tako da opraštam dodatno cimanje oko pravljenja novog naloga 😂

Da, nov nalog je u pitanju, moraš da se prijaviš za newsletter, sačuvaš mastercard i istom platiš.
Onda iskoči taj box sa poljima od kojih klikneš na jedno i pokaže šta si dobio.
Međutim, nigde nema potvrde da sam dobio poklon, ni na mejl, ni u profilu na sajtu.

Inače, tom istom karticom sam obavio i dve kupovine sa različitih naloga u proteklih nekoliko dana (obe pošiljke stigle danas).
Obe preko 3000 minus kupon.
Da sam sačekao, sada bih imao još dva poklona. :)
Ne piše nigde da mora da se sačuva kartica, barem ne vidim na ovom uputstvu što su okačili.

Onih filtera još ima, sad uzesmo još jedan na ženin nalog. Koje ludilo. Miran do sledeće nove godine, nadam se da će opet biti akcija. I ove koji su sad smo nešto džaba platili zamenske.

Za ananas plus je potrebno da se sacuva kartica (mogu i ostale, ne mora biti mastercard).

Da li neko prodaje robu preko Ananasa?! Kolike su provizije za prodate predmete i naknade za isporuku?!

Kontam da ce ovo sutra stici. Nikakav mail nisam dobio poruceno u nedelju sabajle

11111.jpg

Nazad
Vrh Dno