Čini mi se kada sam čitao nešto dal beše neko uputstvo da ke posalo da filter može da se usisava pa i pere. Kao nije preporučljivo, proizvođač preporučuje zamenu.Tako je. Na 3C mora ručni reset.
Pranje Hepa filtera je isto što i pranje iskorišćenog toalet papira. Usisavanje treba da se radi. Izduvavanje ne.Čini mi se kada sam čitao nešto dal beše neko uputstvo da ke posalo da filter može da se usisava pa i pere. Kao nije preporučljivo, proizvođač preporučuje zamenu.
Kako se resetuje senzor?
jeste to tajDa li je ovaj filter za Xiaomi 3H i 3C?
![]()
Filteri za prečišćivače vazduha - Veliki izbor, sjajne cene | Ananas
Ne propusti veliki izbor filtera za prečišćivače vazduha. Bilo da imaš Philips, Xiaomi, Dyson ili neki drugi prečišćivač, čeka te super ponudu najrazličitijih modela.ananas.rs
Trenutno je 3990 i ako dodate kod apaketic23 ukupna cena izlazi 2490. Ne moze povoljnije.
Ja ne vidim da Alpha K 2 ULTRA preciscivac koji koristim ima CARB sertifikat, mozda gresim, a imam jonizator tj opciju jonizovanja vazduha u njemu....Poenta je što se brkaju vrste jonizatora...to o čemu se ovde priča je pomešano između samostalnog jonizatora i prečišćivača sa jonizatorom ali opet je svakako istinito.
Dakle...samostalni jonizatori vazduha ne oni koji se nalaze u prečišćivačima (ako aparat ima jonizator mora biti naveden info oko ozona) su ranije prodavani kao prečišćivači vazduha. Jonizator emituje oblak negativnih jona, vezuje negativne jone kao i PM čestice za određenu ploču koja se povremeno prebriše. To su:
U piku popularnosti se dokazalo da ti uređaji stavraju ''Ozon'' , taj ozon je odgovoran za našu zaštitu napolju ali kad se nađe blizu tla dovodi do izazivanja u glavnom respiratornih problema.
- elektrostatički jonizatori
- generatori negativnih jona
E sad...svi te uređaje (jonizatore) povezuju sa onim u prečišćivačima. Realno to jeste sličan uređaj i radi po istom principu ali je tehnologija drugačija pošto se vezivanje negativnih jona najviše zadržava u filterima...ono što prođe je ili bi trebalo da bude mnoogo manje nego što je slučaj sa klasičnim samostalnim jonizatorima i jako je važno da na deklaraciji prečišćivača postoji jasno napisano da postoji CARB serifikat sa jonizatorom jer u tom slučaju postoji info o količini ozona koji aparat ispušta.
Ako se ne varam, to je rebrendiran Olansi K08E koji jeste na spisku CARB uredjaja. Znači ako se provetrava stan (što svakako svi rade i niko normalan ne koristi jonizator danima u zatvorenoj prostoriji), ne može da napravi problem.Ja ne vidim da Alpha K 2 ULTRA preciscivac koji koristim ima CARB sertifikat, mozda gresim, a imam jonizator tj opciju jonizovanja vazduha u njemu....
@gpxy me je preduhitrioJa ne vidim da Alpha K 2 ULTRA preciscivac koji koristim ima CARB sertifikat, mozda gresim, a imam jonizator tj opciju jonizovanja vazduha u njemu....
U zvaničnoj, misliš na PC Centar?Ček bre odakle anansu filteri a nema ih u zvaničnoj prodavnici?
nešto što se zove Spark je uvoznik/dobavljač, šta god? ja već uzeo zeleni nedavno jer ovih sivih nigde nema...kad je kod nas histerija oko svega...Ček bre odakle anansu filteri a nema ih u zvaničnoj prodavnici?
Odradio sve uspješno.Ako te nervira crvenih 0% kao mene, odradi ovo, sve automatizacije su ostale
Pogledajte prilog 368117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari