Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ja napisao kao vlasnik S22 Ultra da je za mene Google Pixel 7 Pro telefon godine, pogotovo kada se u priču ubaci cena i poklon sat - rezultat obrisan komentar 😀

Tako da ovu gomilu đubreta i lupetanja u ovoj riznici znanja od teme očigledno namerno neguju!
Cena i poklon sat su bile promocije samo za odredjene drzave.
Tako je kolega clan foruma, koji je takodje u EU , narucivao fon kod mene u Nemackoj na moju adresu da bi dobio i sat, pa prepakuj, pa salji high value insured sa tracking DHL paket preko mora i planina, te kasni paket, hoce li stici...
To nije normalna kupovina.
Forum ne neguje nista. Ako vam se ne svidja sta neko pise, imate ignore opciju.

Uzet juce kod operatera S22U, pravi sramota loše slike. Kao da to nije taj telefon, jel mogu e da imaju felericnu seriju sa kamerom? Problem jeste što nikad reklamacija neće za tako nesto proći.

Verovatno uskoro sledi predstavljanje novog modela fanboy opet budan.

@DukeLander da li si primetio da ima clanova koji ako se napise nesto sto im se ne svidja o samsungu posezu za negativnom reakcijom na post?

Poslednja izmena:
Slike su mu na gsmareni lose.

Ljudi ocekuju previse od telefona pa se razocaraju. Sve je to tu blizu sto se tice flagship serije zadnjih par godina. Nema neke preterane razlike u slikama i wow efekta.

Uzet juce kod operatera S22U, pravi sramota loše slike. Kao da to nije taj telefon, jel mogu e da imaju felericnu seriju sa kamerom? Problem jeste što nikad reklamacija neće za tako nesto proći.

S22U pravi "sramotno loše fotografije" to je stvarno VRH izjava ...
Jedino ako si očekivao fotke kavaliteta Nikon D850 DSLR .... Onda je razumljivo tvoje razočarenje.

Daj da vidimo te sramota slike 🙂

Možda da postavi te fotke da vidimo tu "sramotu"? Svašta ljudi pišu. Realno iP14, S22U i Pxl 7 pro je top 3. I tu nema šta da se doda više.

Ovaj primerak pravi vidno losije slike od P30 pro koji sam koristio ranije ili N20U koji koristim još uvek. Slike cu vam postaviti da vidite razliku. Što je najgore čak I nisam zahtevan korisnik kamera ali je ovo očigledno. Što vas pogadja 'sramotno loše slika', kao da vas Samsung placa 😀

Pixel 7 Pro ne može leglno da se kupi kod nas u Srbiji. Sasvim je opravdano da u izbor za najbolje telefone uđu oni modeli koje je moguće legalno kupiti.
Izvini, ali bolje izbriši ovaj komentar da ne postane sprdnja. To što nije u ponudi zvanično kod nas ne znači da ne treba da uđe u izbor niti je ilegalno. Može da se kupi i donese.

Izvini, ali bolje izbriši ovaj komentar da ne postane sprdnja. To što nije u ponudi zvanično kod nas ne znači da ne treba da uđe u izbor niti je ilegalno. Može da se kupi i donese.
Oni sa bencha se poslednjih koliko godina drze toga kao pijan plota. Kad bi se nekim cudom desilo da ni apple ni samsung telefoni ne mogu da se kupe u Srbiji, bio bi proglasen huawei ili xiaomi. Totalna besmislica.

Edit : ili predlog za bench, nazovite klip "izbor telefona godine od onih koji mogu legalno da se kupe u Srbiji"

Legalno je potpuno pogrešan izbor reči u ovom slučaju jer faktički svi oni mogu da se kupe legalno, jedino što ne mogu svi da se kupe u zvaničnim prodavnicama, nabavljeni preko zvaničnih distributera što onda može (a ne mora nužno ni to) dovesti do problema ukoliko se javi potreba za reklamacijom u toku garantnog roka.

E sad, ko je spreman da rizikuje i kupi po nižoj ceni uz mantru "Ma biće sve OK, neće mi to (garancija & reklamacija) ni trebati" to je super, ja recimo nikad nisam bio spreman za tako nešto...

Ne ulazim u to kako ko kupuje telefon, nije mi jasno kakve to veze ima sa izborom "telefona godine"? Ako je nesto najbolje, najbolje je nezavisno od toga ima li ga u zvanicnim kanalima prodaje u srbiji, ne razumem cemu stalno taj disclaimer kad su video sadrzaji ovakvog tipa na benchu?

Kad kažem da nešto ne valja a "XY" puta sam rekao šta mi smeta : hejtuješ, ...pohvališ ono što ti se sviđa i što je dobro ~ odmah si ultra fan Samsunga. Ovde gore nego na Apple forumu 😁😂😂😂
.... Koliko hejtera , spamovanja i navijača u ovoj temi , tačno idem po 2-3 velika čipsa i 3 × 2L Koka-Kole 😁.... Pa lagano da se smejem, noć je pred nama .

Poslednja izmena:
Ne znam šta je problem, gde Pixel 7 mogu da kupim sa fiskalnim računom u Srbiji. Sasvim opravdano što u izbor nisu ušli telefoni koji ne mogu da se kupe zvanično u Srbiji.

Prosto obožavam ovu temu zbog toga što ljudi ne smeju da napišu ništa ni afirmativno ni negativno jer se u zavisnosti od toga šta sa napiše svi tako lako svrstavaju ili u fanbojeve ili u hejtere...

• "Nemam problema sa random resetom..."
  • "Uuuuuh kakav si ti fanboj!"

• "Slike sa ovog telefona su prilično loše..."
  • "Eto, haters gonna hate..."

Prosto obozavam ovu temu i par clanova koji imaju telefon i konstantno drugima isticu kako im sve savrseno radi i umesto da uzivaju u savrsenstvu oni taj uzitak propustaju radi informisanja drugih. Bas se trude i hvala im.
Na jos jednom forumu su bili tako azurni i voljni da podele svoje iskustvo da su se verovatno ostali postideli i napustili forum.
Hvala vam kolege.

I ja naročito obožavam članove koji u desetak postova za svega par dana bivstvovanja na forumu ne napišu niti jedan jedini konstruktivan komentar ali zato u polovini napisanih komentara iskoriste priliku da isključivo prozovu nekog drugog i molim ih da nastave sa češćim pisanjem takvih konstruktivnih komentara...

Ne ulazim u to kako ko kupuje telefon, nije mi jasno kakve to veze ima sa izborom "telefona godine"? Ako je nesto najbolje, najbolje je nezavisno od toga ima li ga u zvanicnim kanalima prodaje u srbiji, ne razumem cemu stalno taj disclaimer kad su video sadrzaji ovakvog tipa na benchu?
Zato sto je Bench pravno lice registrovano u Srb a ne neki random lik sa YT?

Ako izuzmemo polovinu neispravnih s22 ultri ovo i jeste najbolje sto trenutno postoji, zaokruzeniji uredjaj od pixel 7 pro skoro u svemu.
Ali ako ne izuzmemo tu polovinu onda bi trebalo makar da pomenu da veliki broj uredjaja ima problem.

Ja prosto moram da se "vratim" u temu🤣. Pitanje. S Pen ne okida fotku, upaljena opcija single press. Po ekranu radi normalno i funkcije su dostupne. Vratim olovku nazad. Pobijem sve u pozadini. Opet probam isto, ne reaguje. Restart, klik, radi. Vratim opet, opet radi. Ne znam sta je moglo da ga "blokira" za single shoot, ako je radio S Pen normalno za Air Command-e.

Nazad
Vrh Dno