Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Koga zeza Instagram, može da skine najnoviju verziju aplikacije za koju kažu da radi ok:

Potvrđujem, Instagram ima problema na A13 . Samsungove aplikacije rade normalno a app drugih developera nisu prilagođene/optimizovane za Android 13. Ni malo mi se ne sviđa što Samsung toliko žuri sa ubacivanjem A13 (novih verzija Androida, čak i pre Guglovog Pixela... ) , Trebali su UI 5.0 da ubace na A12 i da sačekaju par meseci da se developeri prilagode i sve da se optimizuje kako treba .

Haha ne pamtim da se neki telefon pljuvao na forumu kao S22 Ultra, Bench redakcija mu dodijeli nagradu telefon godine, sjajno. 😀
Da se razumijemo, sa svojim S22+ nemam nikakvih problema odavno i zadovoljan sam uređajem skroz. 🙂

Pa realno ni jedan Android kao kompletan 'paket" svega nije konkurencija S22U u 2022g. Doduše ako se manemo pojedinih primeraka gde se prijavljuju problemi , uzmeš S22U koji perfektno radi i uporediš ga sa svim ostalim Androidima koji su izašli u 2022g. onda definitivno i nema neku konkurenciju.

Ja nemam nikakvih problema u radu običnog S22. Čak bih rekao da i baterija nije ni blizu loša u odnosu na ono što sam očekivao na osnovu recenzija.

Znaci najbagovitiji telefon na svetu na Benchmark forumu je telefon godine Benchmark sajta 😀 😀

Po meni ne može S22U da bude telefon godine. Ipak je to S21 Ultra u Note kućištu....
Samsung je imao "sreće" ove godine jer je ukanalio SD 8gen1, pa je Exy delovao odlično iako je ista priča kao i prethodnih godina (ja problema sa performansama nemam, identično radi kao i Mi10 sa SD865, samo je nekad za nijansu topliji).
X80 Pro je top priča (kome ne smeta slabija baterija). X90 Pro+ je lagano pobednik godine ako se računa pošto je tek sad predstavljen.
Da Huawei izbaci neki P50 Pro+ sa sd8gen2 odneo bi pobedu lagano. Meni taj P50 Pro pravi bolje slike od S22U u svim uslovima, pogotovo u zatvorenom.

Kakav video 💪💪💪

Kad sam pričao još pre nekih 5-6 meseci da je sasvim izvesno da je S22 Ultra telefon godine i da će poneti tu titulu, mnogi nisu verovali. Verujem da će svi značajniji tech portali proglasiti S22 Ultra za telefon godine koja je po meni zaslužena titula.

Inače sjajan video, jako mi se dopao taj malo mračniji, misteriozniji vibe koja ima opservatorija na Zvezdari, muzika u pozadini je vrh.

Znaci najbagovitiji telefon na svetu na Benchmark forumu je telefon godine Benchmark sajta 😀 😀
Telefon jeste najbolji ukoliko radi kako treba, što je očigledno bio slučaj kod redakcije benchmarka. I objektivno, najbolji displej, najzaokruženiji kamera sistem, redovni softverski update, bezbednosne zakrpe, olovka... mislim da je dovoljno. E sad, to što meni pola toga ne znači ništa, a nekom drugom još manje, to je generalno naš problem, objektivno s22u je telefon godine. A subjektivno, da se ja pitam, ja bih s21u dao titulu telefona godine za 2022. 😁

Kad sam pričao još pre nekih 5-6 meseci da je sasvim izvesno da je S22 Ultra telefon godine i da će poneti tu titulu, mnogi nisu verovali. Verujem da će svi značajniji tech portali proglasiti S22 Ultra za telefon godine koja je po meni zaslužena titula.

Inače sjajan video, jako mi se dopao taj malo mračniji, misteriozniji vibe koja ima opservatorija na Zvezdari, muzika u pozadini je vrh.
Kakvo je tvoje misljenje o masi iznetih problema vlasnika S22U na zvanicnom Samsung forumu, ovde, Redditu, Telegramu, Xda, 4pda, sa dokazima u video i slici? Hvala na odgovoru

Video odlican, odluku ne zelim da komentarisem.

Poslednja izmena:
Kao što sam već pisao, da reklamiraju uređaj ako imaju problem.

Enorman broj prituzbi na telefon. To ne pije vodu.
Ako neko misli da spamujem neka poseti navedene forume i youtube i sam se uveri.

A opet ogroman broj i onih kojima sve radi savršeno i koji nisu imali nikakav problem. Smatram da garancija i postoj da bi se takvi problemi rešavali, ako servis ne može da reši problem, prodavac vrati novca ili da drugi uređaj iste vrednosti, naravno uz saglasnost korisnika.

Svako ko je kupio i ima problem treba da trazi novac nazad. S22 serija ima probleme koji su softverski neresivi.
Scamsung je prosecan proizvodjac sa dobrim marketingom.

Apsolutno se slažem, ako neko ima problem sa S22 modelom, reklamira ga, ako ne reše problem, traži povrat novca.

Ne funkcioniše to tako u praksi, ti treba da dokažeš da se telefon restartuje pri pozivu ili da oni to ustanove pri pregledu, a oni i da ustanove to, uradiće FR i nakon toga će opet biti sve u redu neko vreme i tako začarani krug...zato je opravdana frustracija ovih koji imaju problem.

Najgore je sto su neki članovi nosili na reklamaciju u promobi, dobili su odgovor da će u narednom periodu dobiti update koji će to rešiti i uradili im novi softer sto znaci da ne smatraju to problemom i nema reklamacije. Da je to nešto sto se dešava svakih 5min najverovatnije da bi prihvatili reklamaciju, najgore je sto se to desi jednom dnevno, ili par puta dnevno, nedeljno, mesecno… a niko iz promobi neće telefon koristiti i nadgledati 5 dana da bi to ustanovio.

Mudar je odgovor servisa NPK - nije pokazao kvar. Znaci ne kazu da nema nego da kod njih nije pokazao problem.
offtopic: meni je izbor uzasan: mutan video, smor( nisam tu da gledam pecu mako otvara fioke).

Ova tema je nepresušan izvor zabave 😀 da nema ove i one za aparate za kafu, ja ne znam šta bih čitao ovde.

Po meni nije ni blizu telefona godine . Koristio sam ga 8 meseci i na kraju prodao i kupio IP 13 PM , nov iz zvanične radnje , kao što sam i Ultru kupio u zvaničnoj radnji , a ne po onim kvazi nov telefon , radnjama . Telefon sa toliko bagova , i trošenja zivaca , da se proglasi telefonom godine , kada bih rekao sta mislim o toj Pecinoj odluci , dobio bih dozivotni ban na forumu .
Neka je svima na čast o recenzijama i izborima o kojima pisu .
Telefon od 165 000 din , da ima toliko problema i proglasen telefonom godine -Svaka Čast

Ja napisao kao vlasnik S22 Ultra da je za mene Google Pixel 7 Pro telefon godine, pogotovo kada se u priču ubaci cena i poklon sat - rezultat obrisan komentar 😀

Tako da ovu gomilu đubreta i lupetanja u ovoj riznici znanja od teme očigledno namerno neguju!

Pixel 7 Pro ne može leglno da se kupi kod nas u Srbiji. Sasvim je opravdano da u izbor za najbolje telefone uđu oni modeli koje je moguće legalno kupiti.

Upravo stiglo novo ažuriranje od 460mb :
Screenshot_20221216_070023_Software update.jpg

Poslednja izmena:
Novi update, mislim da je samo security pack.

Prilozi

• Screenshot_20221216_091527_Software update.jpg
    Screenshot_20221216_091527_Software update.jpg
    80.6 KB · Pregleda: 18
Vlasnici Ultre posle ovog updatea 🙂

Nazad
Vrh Dno