- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Najzad neko realan ovde...Meni deluje kao da je bio neki kurcšlus u ili oko reprezentacije, i da se Piksi više slabo šta pita.
Najzad neko realan ovde...Meni deluje kao da je bio neki kurcšlus u ili oko reprezentacije, i da se Piksi više slabo šta pita.
Pa to je ono sto formira medijsku sliku i sami igraci ce prvo otvoriti lupam b92 sport i citati sta ljudi (uglavnom klincardija) pise a ne neki @= IGY = i @jaffar na IT forumu.Ali @jaffar to naprosto nije istina, niko ovde nije nerealan, pusti medije i decije komentare po portalima.
Mi smo i pre prvenstva znali da od Brazila gubimo, Kamerun MORA da se dobije a Svica je 50% - 50% pa ko je bolji ide dalje.
Dalje iako izgubis od njih nista strasno, pruzis ruku, ako prodjes to je to, dalje nista nije bitno jer nije realno, to je tvoj realni maksimum.
Na kraju dana spletom okolnosti smo i dosli da ta poslednja odlucuje ali Kamerun se morao dobiti, ono je ekipa za 4 gola u mrezi, nudili su se, samoubili smo se.
I ne moze me niko ubediti da smo igracki prosecna ekipa, nismo prosecna, iznad proseka smo a ispod elitnih ekipa. Prosecni smo samo zato sto nemamo struku po stoti put.
Da nas vode treneri koji imaju neke rezultate u karijeri a ne ovi pajaci mi bismo bili ta Svajcarska.
Pa pogledajte tu Dansku i Svajcarsku, super ozbiljno izgledaju na terenu godinama a kada vidis igrace nista tu ne odskace od srednjeg kvaliteta, retko ko je elitni igrac tu.
I na kraju, objektivno mi imamo igrace da se kvalifikujemo na svako prvenstvo i da tamo skupo prodamo kozu, vise od toga ne ocekujem ali ocekujem da nas ne brukaju ovako diletantni na klupi koji ne znaju da selektiraju i vode tim, da prave izmene, da protiv raspadnutih ekipa kao Kamerun izgledamo kao amateri na terenu, da igra kako ko hoce itd.
Slazem se da je Piksi motivator i ide na dza bu, apsudrno je da nam je takav i trebao posle dubioze u kojoj smo bili da bi im vratio samopouzdanje.
Ali ne mozes se onda u strucnom stabu okruziti parazitima koji se ne bave trenerskim poslom nego su puki amateri nego ti trebaju pametniji od tebe.
Gde vam je statisticar, gde vam je neki mladi pomocnik tipa Paunovic itd.
Pa jel moguce da covek izjavi pitao sam ih da li su zdravi i mogu a oni kazu mogu pa ispadne da ne mogu.
Alo covece sta ti pricas? Pa ima neka traka za trcanje, merenja, nek istrci vidis puls i kazes ne moze da izdrzi duze od 50min, sta prica on, to su price za siroku publiku koja je pala sa marsa.
Jović je dobio žuti zbog utrčavanja u teren, ako se ne varam, pa je možda i to bio jedan od faktora da ga selektor ne ubaci u igru.Setiće se Piksi sada da stavi dva napadača protiv Švice. Samo ne znam gde mu je Luka bio pored Mitrovića na prošlom meču ali ajde. Nadamo se da zna šta radi, i ako podiže zadnju liniju odbrane na polovinu terena protiv puma iz Afrike.
Slazemo se mi u principu ali mislim da podcenjujete ulogu trenera, pogotovo kod ekipa koje su limitirane poput nase, tu je njegova rola najvaznija.Pa to je ono sto formira medijsku sliku i sami igraci ce prvo otvoriti lupam b92 sport i citati sta ljudi (uglavnom klincardija) pise a ne neki @= IGY = i @jaffar na IT forumu.
Elem 2010 je nam je falio gol za prolaz grupe gde nas je vodio Antic, ajmo reci bio covek prilicno cenjeno ime u svetskom fudbalu.
Nesrecnom Krstajicu falilo takodje 10-tak minuta da uzme 3 boda Svajcarskoj i tako nas odvede u eliminacije (a necu cak ni da ulazim u to sta se dogodilo pre tog svetskog prvenstva) evo ga i Piksi je tu negde pre nego sto je i pocela poslednja utakmica.
To je poslednjih 12 godina a da se ne vracam dalje u istoriju, sve nekako za dlaku al' uvek fali to malo, pa kako je to moguce?
Pa moguce je.
Mi smo reprezentacija koja je tu negde u sredini, nit' smrdi nit' mirise.
Nasa sansa je da budemo u drugom sesiru i da dobijemo dve slabije reprezentacije i tako poboljsamo sanse za prolaz, kada smo u trecem sanse su manje ali sada ni to vise nije toliko bitno jer se menja sistem od sledeceg pa samo totalne krsine od ekipa nece proci uostalom kao i na evropsko.
I opet na kraju Piksi, da shebo je, ocigledna stvar i on uci kao i svi ostali, nikad nije vodio reprezentaciju na svetskom, ni on nema iskustva u tome.
Istina je pogubio se a sa njim i ekipa i kako se cuje narusena je ta toliko prezvakana atmnosfera koja nas je jel' krasila.
Sta god bude voleo bih da ostane jos barem ciklus jer je kontinuitet koji mi nikad nismo imali je mnogo bitan pa i ako ne prodje kako treba i da se manemo klubastva jednom za uvek kada su perezantacije u bilo kom sportu u pitanju jer nas to bukvalno razjeda a sto je najgore tu ni ne mislim na obicne navijace, ali posto to nije moguce ...
I na kraju ne verujem da cu vise pisati, mislim da cemo tesko do eliminacija ali bih bio najsrecniji covek na svetu da se to dogodi.
Ne bi ni ti imao ideju da te neko stavi na krilo. Protiv Kameruna je igrao po boku-krilno. Greška selektora.Tadić je u padu forme u sred sezone na ovom svetskom prvenstvu. Niti ima tečnih pasova, niti ima ideje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari