Šta je novo?

Baterija za Dell 5570

acacrni

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2010
Poena
330
Pozdrav,

da li imate iskustvo za neke prodavnice koja prodaju baterije za laptopove?

Zvao sam ovlasceni servis, nemaju na stanju, i kao mozda ce moci da poruce.

Gledao ove na kupujemprodajem, ima te baterije, ali to porucuju sa aliexpresa, to mogu i sam. Prodaju za 50-60e na KP, a na aliju je 25$.

Ne znam koji je tvoj model Dell-a, imam ja neku za Dell Inspirion 1525, vidi da li moze za tvoj laptop?
Nova nekoriscena, kupljena u Nemackoj prosle godine.

Prilozi

• 20221124_114415.jpg
    20221124_114415.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 11
  • 20221124_114219.jpg
    20221124_114219.jpg
    218.9 KB · Pregleda: 11
To ti je što ti je za baterije za laptopove. Imaš Triax još, oni su kao između sa kvalitetom, mada mislim da i oni posustaju. Ako hoćeš iole originalno (mada nije ni to 100% garancija kvaliteta), onda samo zvanični uvoznik. Inače, ne možeš kao fizičko lice da poručiš baterije sa Alija, neće ti dostaviti jer su baterije zabranjene za prenos pre koju godinu (odbije avio linija). Tako da, ili ćeš te sa kp-a, zvanični uvoznik, ako imaš nekog spolja pa preko amazona da poruči (i kad dolazi da ti ponese) ili da zaboraviš na bateriju.

@marinko98

Ni blizu ne odgovara. 🙂
Stavi je u oglase čim pre ako ti ne treba, ovako će ti samo propasti.

^Važi, staviću. Ne treba mi, trenutno nemam laptop.
Da li može da posluži za još neke modele Dell-a ova baterija?

PS: tek sad videh u naslovu prvog posta o kojem modelu Della je reč 😁😄

Obično može na par modela... Pogledaj ovaj listing npr i ispod imaš "compatible models" sekciju. Ako je baterija original, a liči da jeste, možeš više novca da tražiš nego što drugi traže za kineske. I tu stajemo sa procenama, da nas ne bi kenselovali iz teme. 😉

Amazon product ASIN B07F13R6QV

To ti je što ti je za baterije za laptopove. Imaš Triax još, oni su kao između sa kvalitetom, mada mislim da i oni posustaju. Ako hoćeš iole originalno (mada nije ni to 100% garancija kvaliteta), onda samo zvanični uvoznik. Inače, ne možeš kao fizičko lice da poručiš baterije sa Alija, neće ti dostaviti jer su baterije zabranjene za prenos pre koju godinu (odbije avio linija). Tako da, ili ćeš te sa kp-a, zvanični uvoznik, ako imaš nekog spolja pa preko amazona da poruči (i kad dolazi da ti ponese) ili da zaboraviš na bateriju.

@marinko98

Ni blizu ne odgovara. 🙂
Stavi je u oglase čim pre ako ti ne treba, ovako će ti samo propasti.
Pozvacu Triax, ako ne moracu spolja nesto da porucim. Ovlasceni servis kaze od 45 dana do 3 meseca se ceka, 6000din+pdv. Cena je slicna ovima sa KP, a original, pretpostavljam.

Ne znam koji je tvoj model Dell-a, imam ja neku za Dell Inspirion 1525, vidi da li moze za tvoj laptop?
Nova nekoriscena, kupljena u Nemackoj prosle godine.
Ne moze, ne moze.. skroz je drugacija.

Nazad
Vrh Dno