serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Drustvo, vidim da ste u temi
Trebao mi bih help, posto je dosao na red da se kupi preciscivac. Iz vasih postova, zakljucio sam da su mi 2 u opticaju:
i
gigatron.rs
Koji su vasi saveti, eventualno predlozi za nesto drugo/bolje? CEntralno bi se filtrirala dnevna soba, cca 22 kvadrata+ kuhinja i trpezarija oko 30. Decije sobe su oko 10, i to bi vrv radilo tamo nocu. Zaista nisam u prici na ovu temu, tako da mi bas treba pomoc
P.S. Imamo i kucu i macu, ne znam da li preciscivac pomaze i oko njih
Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro - Mi Srbija
Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, senzorom sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 i negativnom jonizacijom vazduha do vazduha odličnog kvaliteta.
mi-srbija.rs
i
Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro - Mi Srbija
Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, senzorom sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 i negativnom jonizacijom vazduha do vazduha odličnog kvaliteta.

ALPHA Prečišćivač vazduha X Ultra Smart
Prečišćivači vazduha ALPHA Prečišćivač vazduha X Ultra Smart Stacionarni,85 W,488 m³/h,Do 58 m²,51 - 70 m2,Da,Bela
Koji su vasi saveti, eventualno predlozi za nesto drugo/bolje? CEntralno bi se filtrirala dnevna soba, cca 22 kvadrata+ kuhinja i trpezarija oko 30. Decije sobe su oko 10, i to bi vrv radilo tamo nocu. Zaista nisam u prici na ovu temu, tako da mi bas treba pomoc
P.S. Imamo i kucu i macu, ne znam da li preciscivac pomaze i oko njih