Pozdrav @rajkosto .ubaci mrezni kabl iz ONT-a (uredjaj sa samo jednim mreznim izlazom) u WAN u TP-Linku
yettel-ov ZTE ruter mozes da iskljucis.
pa se povezi na tp-link preko njegove wifi mreze ili ethernet kablom do njegovog LAN porta pa idi na njegov web ui verovatno na http://192.168.1.1 ili http://192.168.0.1
TP-Link podesavanja:
Internet
Internet connection type: PPPoE
Username: [email protected]
Password: TvojaSifra
Advanced->Network->IPTV/VLAN
Mode: Custom
Internet VLAN ID: 710
Internet VLAN Priority: 0
VoIP VLAN ID: 711
VoIP VLAN Priority: 5
IPTV VLAN ID: 712
IPTV VLAN Priority: 5
evo skrinshotova da vidis odprilike gde se kucaju podaci:
user i pass: Klik za sliku
VLAN: Klik za sliku
ako ne znas gde se ovo nalazi daj skrinshotove TP-Linkovog web UI-a meni na poruku (mozes i ovde ali da ne spamujes temu) pa cemo naci.
Ako je android tv onda moze pretpostavljam al bolje se raspitaj u mts temi kako se instalira apk na tom boxu. Uglavnom na kraju kad se instalira hipernet tv apk i aktivira na tvom nalogu taj dodatni box ce biti prikazan u listi svih vec aktiviranih uredjaja od kojih mozes ukupno 6 istovremeno ako se ne varam.Drugari, da li bi na stari, od ranije MTS usluge zaostali HPH07, koji se podiže sa Wolf launcher-om, mogao da instaliram iz Hipernet box-a izvučeni apk - i tako dobijem još jedan STB za treći TV?
I kako bi to bilo tretirano od strane Yettel-a (ako bi detektovali 3 Stb-a) na lokaciji gde su dali samo 2?
063 650180 Miroslav se zove. Moze se dogovoriti za 14 mj za 1 rsd. Nedavno je neko isto ostavio njegov broj. Ja sam ga ovde nasao u ponedeljak i evo vec u sredu uveo ovaj paker DUO .Jel ima neko da posalje na PP broj od nekog agenta za ovih 18 meseci?
Koliko se doplacuje mesecno za treci TV mesecno,kolko sam razumeo za drugi je 1 dinar mesecno ili... ?
Meni na Cukarici niko nista nije nudio niti sam video jedan jedini flajer u kraju a ugovor sa MTS optikom mi istice za mesec dana.
Kod mene u poslovnici za drugi stb sastavljaju ugovor za dodatnih 350 mesečno, preko akvizitera dobijaš drugi free.Net radi savršeno, tv još uvek i ne baš, dodatni stb bi trebalo da je 1 dinar
Pitaju ljudi zato što je provajder relativno nov i nesto sto je juce radilo katastrofa danas moze da bude ispeglano i da radi savrseno jer se ljudi uhodavaju. Izadje visokobudzetna igra sa milion i jednim bagom i u narednih 2 meseca(na svakih nedelju dana izbace neki update sa ispeglanim bagovima).Neverovatno koliko su ljudi lenji i da se vrate par strana unazad ili na 15-16 stranu ove teme pa da izdvoje malo vremena da procitaju tudje utiske, kritike, kako radi net, kako televizija, koliko se dobija stb-a, koliko meseci gratis, jel net im cg-nat i sta je to, kome treba javna adresa koja se dodatno placa a ko moze samo ovako da uzme net. Sve pise ali je lakse po 100-ti put postaviti isto pitanje i onda cekati da neko ponovo napise utiske i podeli iskustvo a sve je vec napisano samo nema ko da procita.
Nesto torenti mnogo sporo rade.
Ja sam jedan od korisnika hipernet-a i isto kada sam uzeo njihov net sam reko odmah da je jako los za torrentovanje ali sve se promenilo kada sam uzeo javnu adresu koja se placa i tada je prica totalno drugacija... net bukvalno krece da radi brzinom svetlosti sto download isto tako i upload radi brutalno dobro.Pretpostavljam da je zbog toga. Negde sam pročitao da download torenta radi a da upload je loš. Čisto da drugi znaju da je dowload loš. Ali videćemo jos...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari