Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cyberpunk: Edgerunners majko sveta koje savrsentsvo bukvalno sam dozivljavao nirvanu dok sam gledao....neverovatno
i know that feeling 😛
Mada kada sam je preporucio pre nekoliko stranica,vise je bilo da sam lud i nabrijan klinac 😛

Athena

Sjajan intro, prvih ~12 minuta filma je baš uživanje gledati. Radnja filma i sve ostalo su njanjavi, ništa spec, ali zbog kadra sa početka vredi odgledati 😀

Vice Principals

Kad sam pre izvesnog vremena gledao Eastbound & Down, pogledao sam u kojim jos filmovima/serijama je Danny McBride i ovo mi je delovalo interesantno.
Tek pre neki dan sam poceo da gledam i nesto sto je apsolutno sigurno je da su ovakvi likovi, kao sto su glavni protagonisti u pomenutim serijama, kao stvoreni za njega.
Mislim, nije cudno jer je on jedan od kreatora obe serije, ali likovi su mu bas na isti kalup, sto sam smatrao da ce me malo smarati jer je ponasanje likova maltene preslikano.

Uglavnom, poceo sam da gledam i kako su odmicale epizode, serija mi je sve bolja i bolja, pa sam nekako i zanemario tu slicnost, vec sam se valjda navikao da je lik u seriji takav kakav je.
Kombo njega i Walton Goggins-a je vrhunski (jedan od onih glumaca koje znam, ali im ne znam ime 🙂 ). Obojca su opiceni 300% i odlicno se uklapaju u celokupnu sprdnju od desavanja kroz epizode. Lepo sam se nasmejao u vise navrata, ali naravno pre svega mora da vam lezi takva vrsta humora. Svidja mi se sto i nije bas full politicki korektna, tj tu i tamo ubace nesto sto mi je sada skoro nezamislivo da vidim u novijim ostvarenjima, a sama serija uopste nije toliko matora.

Steta sto ima svega dve sezone, jer cenim da bi mogli da napisu solidno materijala, ali bolje i zavrse, nego da sile nastavak ili sta god.
Iako treba da pogledam i celu drugu sezonu, meni je licno serija apsolutna preporuka, sa naglaskom na sam humor koji vam ili lezi ili ne lezi, pa ako ne legne prvih nekoliko epizoda, bolje bataliti. Odlicno je sto i epizode traju po pola sata, pa se zaista brzo gleda.
Ubačeno na watchlist...i meni štima ovaj malo pomaknuti humor...

Elem, završih sa "We own this city" i osjeti se vajb koji je imala "The Wire", naravno potpomognuto sa par glumaca iz iste. Sada naglasak stavljen na nepravilnostima u policiji.

Prošo hipi pa ajde kao da pogledam.
Prvih nekoliko epizoda odlično, kasnije solidno.
Ocena između 7 i 8 najviše zbog retardiranosti glavnog glumca.

Ubačeno na watchlist...i meni štima ovaj malo pomaknuti humor...

Elem, završih sa "We own this city" i osjeti se vajb koji je imala "The Wire", naravno potpomognuto sa par glumaca iz iste. Sada naglasak stavljen na nepravilnostima u policiji.
ako ti se to dopalo dopašće ti se i ovo ako nisi gledao

Vice Principals

Kad sam pre izvesnog vremena gledao Eastbound & Down, pogledao sam u kojim jos filmovima/serijama je Danny McBride i ovo mi je delovalo interesantno.
Tek pre neki dan sam poceo da gledam i nesto sto je apsolutno sigurno je da su ovakvi likovi, kao sto su glavni protagonisti u pomenutim serijama, kao stvoreni za njega.
Mislim, nije cudno jer je on jedan od kreatora obe serije, ali likovi su mu bas na isti kalup, sto sam smatrao da ce me malo smarati jer je ponasanje likova maltene preslikano.

Uglavnom, poceo sam da gledam i kako su odmicale epizode, serija mi je sve bolja i bolja, pa sam nekako i zanemario tu slicnost, vec sam se valjda navikao da je lik u seriji takav kakav je.
Kombo njega i Walton Goggins-a je vrhunski (jedan od onih glumaca koje znam, ali im ne znam ime 🙂 ). Obojca su opiceni 300% i odlicno se uklapaju u celokupnu sprdnju od desavanja kroz epizode. Lepo sam se nasmejao u vise navrata, ali naravno pre svega mora da vam lezi takva vrsta humora. Svidja mi se sto i nije bas full politicki korektna, tj tu i tamo ubace nesto sto mi je sada skoro nezamislivo da vidim u novijim ostvarenjima, a sama serija uopste nije toliko matora.

Steta sto ima svega dve sezone, jer cenim da bi mogli da napisu solidno materijala, ali bolje i zavrse, nego da sile nastavak ili sta god.
Iako treba da pogledam i celu drugu sezonu, meni je licno serija apsolutna preporuka, sa naglaskom na sam humor koji vam ili lezi ili ne lezi, pa ako ne legne prvih nekoliko epizoda, bolje bataliti. Odlicno je sto i epizode traju po pola sata, pa se zaista brzo gleda.

Hvala "sto si primio jedan za tim" 🙂
Meni ta i Righteous Gemstones stoji duze na watchlisti ali nikako da zapocnem sa gledanjem iako postavka obecava (Goodman i McBride)

Poslednja izmena:
Hvala "sto si primio jedan za tim" 🙂
Meni ta i Righteous Gemstones stoji duze na watchlisti ali nikako da zapocnem sa gledanjem iako postavka obecava (Goodman i McBride)
Haha, nema na cemu 🙂

I meni stoji ta, potpuno sam zaboravio na nju. Videh na blic da glumi i Edi Patterson koja glumi i u Vice Principals. Totalna lujka 🙂

@despot77 ako ti se svidi, a nisi gledao Eastbound & Down, obavezno i nju.

Poslednja izmena:
Bosch Legacy odlican nastavak cak mi je i bolja ova sezona od poslednjih par regularnog Boscha. Nisam ocekivao da ce ovako da ispadne. Koja clifhengercina na kraju plus su dosta materijala ostavili da se prelije u drugu sezonu, pametno je grade...

Andor 10e najbolja do sada. Za sada odlicna sezona. Cekamo finale za konacnu ocenu. Za sada rame uz rame sa Mandalorian-om.

Previse dave u Andoru. Stvari koje su razvukli po 3 epizode mogli su komotno u 1,5ep da sabiju i sastave neku celokupno bolju radnju za prvu sezonu...
Ovako nit' smrdi nit' mirise, ali su makar nasli nacin da cede Rogue One story je im je to najbolji film od kada je Dizni uzeo palicu.

Kruna poslednja sezona razvucena ali dobra. Posebno delovi o sporednim likovima su izuzetno zanimljivi. Glumačka postava brilijantna, a koliko su dobri najbolje pokazuje da je moj omiljeni Dominik Vest kao Čarls najslabiji iako je i sam odličan…

Svidelo mi se. Kao i sve ostalo što je Rowan radio i što će, nadam se, raditi i dalje😂

Jednostavno, ne može (a i ne treba po meni) da izlazi iz uloge Mr. Beana😂

^Ne slažem se. Mnogo je jači kao Black Adder, tj. kad priča i ne glumi polu retarda, već potpuno suprotno. Sećam se da sam davnih dana (sigurno pre jedno 25 godina ako ne i više) za novu godinu na TV uhvatio njegov show, kao neki stand up ali bilo je dosta rekvizita i ličilo je na pozorišnu predstavu, baš je bio dobar. Ali svakako treba da nastavi da radi, tu se slažemo.

Ponovo gledam Mucke.Kakva je to serija ... Kao da je gledam prvi put. Na kraju sam prve sezone. Scena kad deda prica o ratu dok sede u homemade nuklearnom sklonistu je neponovljiva. Treba je pustati svima koji bi da ratuju.

Supernatural 11. sezona

ova Cecina pesma je odgovarajuća za glavnu temu sezone
svedenija u odnosu na prethodnu, CGI dosta napredovao i mnogo je dobar. takoreći povratak na priče iz prvih 5 sezona. glavna tema ne davi sve epizode. kako sam gledao sezonu stekao sam utisak da ne vređaju inteligenciju gledaocima serije a onda su došle poslednje epizode u kojima ubiše sa melodramom. najbolja epizoda je ubedljivo 4. dok 20., koja je među najboljima, razrešava mnogo toga

ko nije u toku, rekao bi da su ovo pacijenti na grupnoj terapiji sa smorenim lekarom
supernatural 11x21.jpg

^Ne slažem se. Mnogo je jači kao Black Adder, tj. kad priča i ne glumi polu retarda, već potpuno suprotno.
Od Black Addera mi je najbolji deo kad su u ratu.

A volim često da repriziram i poneku epizodu Thin Blue Line-a sa njim iako je daleko ispod i BA i Mr. Beana ali ima neki šmek.

The English, lepi predali, lepe boje... prvih pet epizoda mislio sam, šta ja ovo gledam i čudio se da li je moguće da mi ništa nije jasno.
Korektno se složilo na kraju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno