Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ako je ekran na motoroli bolji ja cu ga progutam.😆😁Note idalje ima jedan od najboljih ekrana na trzistu
Dzaba 2K koji imamo kad radi na 60 herca.
Na moto imas 144hz osvezavanje u punoj rezoluciji.
Nisam mislio da pljujem fon jer sam i ja uzeo N20U.
Moto je brzi,potpisujem.Em je SD 870,em okruzenje pure androidsko...
To sam samo hteo reci...a baterija je azdaja.Dan ceo ali da se skidas sa svega i svacega.

Ja nisam kompetentan da dajem pro utisak,ali eto,sa moje laicko korisnicke strane,tvrdim sve ovo gore navedeno.

Eksportujem gugl lozinke,dobijem fajl.csv...ali di da ga umetnem na Samsung pass da prenesem sve lozinke ?

@Darko_Note9 Ja sam bio zadovoljan i sa exy, ali aj da isprobam ios, pa ga prodao i uzeo najpre 12pm, koji mi ispao nakon par dana, i onda OPET uzeo 11pm..

@vojkan85 Slucajno nasao na KP i to za Korejsko trziste..e sad, nisam nesto vise gledao, ali mislim da nebi trebalo biti nekih nedostataka u radu sa tim modelom, ili mozda gresim..?

Ја имам за Корејско N986N, од септембра 2020. и ево још ништа није цркло, пошто су овде мењали екране, батерије и свашта на Exy моделима и причали како им не треба тоалет папир гаранција итд... Имао сам неколико Корејских апликација преинсталираних које сам онеспособио и то је то, ажурирања добијао редовније него за наше регионе. Једино лоше је што је са последњим OneUI 4.1 Самсунг намерно уништио анимације (врв и на осталим моделима) па ти се чини да телефон има 90 херца освежавање а не 120,такође чини ми се да сликање са 108мп није имало толики shutter lag као сада, шта ће бити кад дође А13 нек нам је Бог у помоћи.

Odlicno, onda nije strasno, te aplikacije cu i ja da onesposobim..bitno da sve normalno radi..
A to je normalno, prihvatio sam to i pomirio da sa svakim updetom bude nekih falinki

@Darko_Note9 Ja sam bio zadovoljan i sa exy, ali aj da isprobam ios, pa ga prodao i uzeo najpre 12pm, koji mi ispao nakon par dana, i onda OPET uzeo 11pm..

@vojkan85 Slucajno nasao na KP i to za Korejsko trziste..e sad, nisam nesto vise gledao, ali mislim da nebi trebalo biti nekih nedostataka u radu sa tim modelom, ili mozda gresim..?

Mislis na note 20 ultra snapdragon?Bolji je i svakom smislu od exy verzije i ako mene pitas bolji i od s21U.

Imao sam najpre obican N20, posle Ultru exynos, i bio sam zadovoljan..sve radilo odlicno, dobro baterija malo suntava ali 20min na punjacu i resen problem..
Cuo sam od svih, kao i od tebe sada da je Snap verzija mnogo bolja..
Ali svakako vise nema menjanja, prodaje kad ga uzmem..ostace cerki kad bude doslo vreme za neku promenu..

Bese 865 u Note 20 Ultra?

865+
Оверклокован на 3.1ghz

Jedan od boljih cpu-ova u poslednje 3-4 godine.

Ovaj je 256gb..cak ima i providnu maskicu sto je isla u paketu za to trziste..ali moracu da nadjem neku lepu, dobio sam i neku spicastu, umalo oko da iskopam kad sam krenuo se javim😂

Necu da baksuziram, ali ovaj nece na prodaju..nasledjuje ga cerkica jednog dana..😊

Stigao Android 13

Kod mene na HK još ništa. :) javite jel valja.

Za ovih sat vremena od instalacije više nego da valja
Pogotovo kamera

Ubacio i ja sad 13 na exy na snap verziji jos mi nije izbacio apdejt.Ono sto bi mogao reci da mi se notifikacija vise svidja kakva je bila na 12 i animacije izgasili kako mi se cini i to mi se ne svidja...Ne znam kakvo je stanje na s22U na 13 jel isto tako sa animacijama?

Ja samo uradim wipe cache

Juce sam odradio apdejt.na A13.
Pitanje...da li praktikujete reset posle prelaska sa A12 na A13 ?
Imaš aplikaciju app booster pa sa njom odradiš da počisti i optimizuje sve aplikacije. Sigurno će ti to raditi jedno 20min i ne bi trebao da imaš problema.

Vrh Dno