Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Mislim da nema, baš sam to i ja gledao posle poskupljenja. Ovako kada odneseš sam do pošte i popuniš sam... dobiješ još povoljniju cenu. Plus PE ne plaća valjda pdv na poštanske usluge. Još uvek su najjeftiniji, ali smanjuju jaz primetno.

Juce isporucen paket PostExpressom, novac se jos ne vidi na racunu. Da li je moguce da ce tek u ponedeljak leci ono sto je kurir naplatio u petak?

Ovo je uredno isporuceno ali uplata kasni, verovatno je kurir kasno doneo u postu novac.

Meni uglavnom legne u popodnevnim casovima Postnet sutradan e sad kad uhvati vikend ne znam kakva je situacija , verovatno u ponedeljak.

Da li neko zna za Dexpress, ako je paket poslat danas ( petak ) a ja ga preusmerim na paketomat da li ce biti sutra dostupan za preuzimanje ili opet moram da cekam ponedeljak ?

Može da ne bude u paketomatu ni za 4 dana. Dešava se.

Meni su nakon nekoliko dana odgovaranja da će biti u paketomatu čim u istom bude mesta, rekli da je kutija prevelika i da moraju da je donesu na adresu. Doneli. Kutija staje u paketomatu bez problema.

Moje iskustvo sa njima je lose. Jednu cenu su mi rekli putem telefona drugu sam platio.
Nije bilo do posiljaoca.

Veca je cifra, nemam nista sa postarinom, placa posiljalac.. Jedino me zanimalo da li pune te paketomate subotom pa da mogu da preuzmem da ne cekam ponedljak, ali ocito vidim da od toga nema nista..

Jel to nesto novo? Meni je u maju bio isporucen na paketomat u subotu ujutru.

Da li D express dozvoljava otvaranje paketa pre plaćanja, prilikom preuzimanja?

Da li je neko narucivao radijatore preko oglasa (dva komada 2000x600) koja sluzba ih prenosi i koliko kosta?

Verovatno samo aks ili beks, oni voze kamionom ili veliki kombi.
imaju cenovnike na sajtu

..naso sam ih za 13750 din ali izgleda je 70kg jedan i ne znam da li bi se isplatilo. Jer ih imam na lokalu za 16.000 din 🤔

Plus sto su rekli da ne salju vec na moju odgovornost kurirom koji odaberem.

koji kurir najmanje naplacuje otkup za pouzece? secam se postexpress bese najskuplji sa 2%, jesu li ax, bex jeftiniji?

^Декспрес до скоро. Моје искуство, веома непоуздани.

Postexpress najjeftinija dostava paketa (ukoliko imate otkupnina tjs neko mora da vam plati za robu) je oko 395 dinara. Nije bitno da li ste licno predali paket, sami ispisali podatke preko aplikacije i napravili ID.. Dakle oko 400 dinara minimum. Govorim o klasicnoj usluzi Dostava danas za sutra. Tu morate da platite eventualno i njihovu ambalazu za slanje paketa. 10ak dinara. Sem ukoliko nemate svoje pakovanje a pogotovo kutiju.

za telefon od 200 evra postexpresom sam platio otkupninu 10 evra plus postarina 400-500 dinara

Nazad
Vrh Dno