Kako ovako zeza aplikacija, mreža i slično. Da li se neko usudio da potpise sa njima ugovor na 2 godine sve sve ili sve taman?
Kako radi, da nam neko prenese utiske...
A sto bi potpisivao ugovor na dve godine kada imas Freepaid koji ima isto sve sto i postpaid i jeftiniji je? Platio bi vise para za istu uslugu!
Glavna poenta Globaltela je taj freepaid, jer je jeftiiji u odnosu na druge operatera, a da dobijes isto ili vise. A u slucaju da iz nekog razloga nisi zadovoljan, imas mogucnost da preneses broj u drugu mrezu jer nema ugovorne obaveze.
Druge mreze su definitivno stabilnije, bolje, usluga je na nivou , ali kostaju duplo vise i konstantno dizu cene.
Sa Globaltelom nece biti bas sve kako treba, ali 95% ljudi mogu da zive sa tim.
Ja sam se pomirio sa tim da mreza ponekad padne. Za 6 meseci koliko koristim, 3 puta je pala mreza. Jednom u sred dana na par sati, druga dva puta nesto jako rano ujutru isto na sat vr. Morao sam par puta da zovem Globaltel da mi podese one poruke od banke za autorizaciju. Sada radi sve kako treba. To se u principu desava u svakoj mrezi kada prenosis broj.
Zivim u Bg pa nisam imao problema sa gubitkom signala, osim povremeno slabog signala u nekim objektima tipa Maxi kod mene u kraju.. Ne znam kako je u ostatku Srbije. Tako da mogu da kazem da je 99% vremena bilo sve u redu.
Za 888 dinara mesecno koliko placam paket koji sam uzeo kada je bila promocija, dobio sam sve sto mi treba, neograniceno pricam, sms ne saljem toliko ali i to je neg. Internet imam i na poslu i kod kuce, tako da 8 Gb mesecno ne mogu da potrosim nikad. Ovih 200GB koje sam dobio na poklon nisam jos ni naceo. A takodje mi se dopada sto su roming paketi bas povoljni. Vise nego duplo u onosu na MTS i Yettel. I ne moram da se zezam sa kupovinom strane kartice (mada je to jefitnije ako ti treba vise interneta).
Krivo mi je samo sto aplikacija ne radi bas kako treba. To mi je zaista neverovatno. Da 2022. godine neko dozvoljava sebi da ima takvu aplikaciju i da korisnici namerno ostaju na starijim verzijama koje su radile ok. Deluje mi da neke stvari ne popravljaju jer ih mrzi. Pretpostavljam da ce i to ispeglati u nekom trenutku jer im se povecava broj korisnika.
Sacekaj sada oko Nove Godine ili Crnog petka ce sigurno imati neke promocije, pa onda za neke sitne pare mozes da kupis dobru ponudu. Uzmi karticu i testiraj prema svojim potrebama, u svom okruzenju da vidis kako radi.
Ja sam bio uzeo karticu koju sam koristio mesec - dva. I nakon toga sam preneo broj. Pogodnosti koje sam imao na 'testnoj' kartici sam zadrao jer su na toj kartici promenili moj broj.
Ocena 4,5/5