Eno rezultata na netu kolko volis... Vidi ako imas nameru da ukrotis taj cup-u nekako da moze da se oladi kako treba, odradi to pa napis ovde neka osnovan podesavanja, kako se ponasa cpu, i cime si pretestirao stabilnost... Sto se tice stabilnosti sve sem testiranja sa prime95 je gubljenje vremena.Evo da se pohvalim dobiovo sam 13900k još mi ostalo da nabavim psu u skladu sa dogzilinim uputstvima...nadam se da cu masinu sastavim oko 10.11 pa kacim rezultate
Ima onaj asus program za testiranje stabilnosti, taj kidaNek' si mu rek'o
Imao sam takve sisteme i odusta od toga, sada sam na AIO jer razlika nje vredna cimanja sa custom sistemom. Pa neka javi ako je voljan da se poigra, samo info tipa 5.5ghz sa 1.20v do 95c ne znaci nista ako nije pretestirana stabilnost na adekvatan nacin.Druže, na 1.35v ide na 100 stepeni na EK custom loopu sa dve pumpe i 2x 360mm radijatora, a ne sa AIO igračkama. Sve se zna, samo treba da javi koliko ga je uštrojio, jer na defaultu ne može da ga hladi.
Tebi nije možda, nama za testiranje svega i svačega je must have.Imao sam takve sisteme i odusta od toga, sada sam na AIO jer razlika nje vredna cimanja sa custom sistemom. Pa neka javi ako je voljan da se poigra, samo info tipa 5.5ghz sa 1.20v do 95c ne znaci nista ako nije pretestirana stabilnost na adekvatan nacin.
O kakvom se testiranju radi ako nije tajna, za koje potrebe ? Vidim imas profil na HWBOT-u pa zato pitam.Tebi nije možda, nama za testiranje svega i svačega je must have.
Ja sam narucio 13700kf hladicu ga sa noctua 15...koliko vidim po sajtovima moze taj kuler bez problema...Koji bi se iz 13te generacije mogao normalno koristiti sa Noctuom? Samo i5?
I meni je stigao juče 13900k. Planiram da koristim Noctua NH-U12A Chromax Black koji imam uz njegaJa sam narucio 13700kf hladicu ga sa noctua 15...koliko vidim po sajtovima moze taj kuler bez problema...
Jel ima vajde od ovoga ? Probao si sa i bez kakve su temeprature ?Meni Thermalright stigao za 15 dana sa AliExpress-a. Platio sam 1200din. Lakše ga je montirati od Thermal Grizzly-a.
Pripremam delove za novu konfiguraciju. Nisam se još opredelio za socket (1700 ili AM5). Ovo je čisto da se nadje. Ne može da škodi.Jel ima vajde od ovoga ? Probao si sa i bez kakve su temeprature ?
I ja sam uzeo Thermalright preko AliExpressa. Tek treba da montiram to i novi procesor. Jel pravi neku razliku?Meni Thermalright stigao za 15 dana sa AliExpress-a. Platio sam 1200din. Lakše ga je montirati od Thermal Grizzly-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari