4k paket nije za 4 osobeNije mi jasno ako je tako sta ce mi onda 4k paket kad ne mogu da ga delim sa 3 osobe?I šta će oni koji su uzimali gift kartice?
To nisu 3 dodatna naloga, u pitanju su 3 profila (ukupno 4 sa vlasnikom naloga za 4K paket). Netflix je predvideo da se profili na jednom nalogu koriste u okviru istog domaćinstva. E sad, to što se ono što je Netflix predvideo i realnost znatno razlikuju, to je druga pričaA sta znače ona 3 naloga dodatno?🤣🤣🤣
Predvideo je netflix da se deli sifra, cak i ohrabrivao takav potez na drustvenim mrezama, ali sto bi nas narod rekao, zinula im gu**** pa sad bi da pojedu to sto su rekli... Preko 100 miliona naloga se deli sa bar jednom osobom van domacinstva, koliko ce takvih jednostavno odustati ako ih pritegnu sa dodatnim placanjemTo nisu 3 dodatna naloga, u pitanju su 3 profila (ukupno 4 sa vlasnikom naloga za 4K paket). Netflix je predvideo da se profili na jednom nalogu koriste u okviru istog domaćinstva. E sad, to što se ono što je Netflix predvideo i realnost znatno razlikuju, to je druga priča![]()
Ne znam stvarno kako zamisljaju da sprovedu to…Ja npr. koristim netflix na nekoliko uredjaja u nekoliko drzava (logicno javlja se mnostvo razlicitih ip adresa i mnostvo uredjaja), kako ce oni znati jesam li ja podelio password i kako ce to spreciti, meni nije jasno…Cak i da salju OTP svaki put kad se na drugoj lokaciji ulogujem na drugom uredjaju, ja vrlo lako mogu tom nekom da javim OTP i da ga on koristi dalje bez problema…
Nije problem, ali to nema smisla, nisam ja jedini koji koristi na taj nacin, puno ljudi u svetu ide ovamo i onamo i ne bi pristala na to, pa ni ja. Radije cu da skidam sa torenta ili da gledam na popcornu i slicnim servisima, nego da me neko na taj nacin vuce za nos da doplacujem nesto sto je besmisleno. Mislim iskreno da do toga nece doci, vec komentarisem generalno za sve nas kako je sistem besmislen ako se uvedePa takvim osobama poput tebe nije problem da doplate par evra da mogu da gledaju u svim drzavama sa razlicitih uredjaja jer oni mogu da kazu: dodatna usluga koja ti znaci, pa je plati. I koliko ima takvih osoba, a koliko onih koji ne idu nigde vec stvarno dele sa drugima.
Ja sam u familiji isto i verovatno posle dodatnog nameta nece postojati ista, svakako da ne podrzavam dodatne namete. Ali ako se desi nesto, dobro ce oni to proracunati sta je najbolje za njih.
Ne znam zasto ne uvedu onda 4k paket za jednu osobu po nekoj razumnoj ceni i zavrse sa dramom.
Netflix je to testirao i sigurno da je našao na koji će način to da kontroliše.Nije problem, ali to nema smisla, nisam ja jedini koji koristi na taj nacin, puno ljudi u svetu ide ovamo i onamo i ne bi pristala na to, pa ni ja. Radije cu da skidam sa torenta ili da gledam na popcornu i slicnim servisima, nego da me neko na taj nacin vuce za nos da doplacujem nesto sto je besmisleno. Mislim iskreno da do toga nece doci, vec komentarisem generalno za sve nas kako je sistem besmislen ako se uvede![]()
Bas vala…Neka, pa znamo mi da se igramo torrenata i slicnih akcija, samo nek se igraju sa nama, preziveli smo sankcije, prezivecemo i njih 😄Na svu ovu muku, jos i taj Netflix trazi neka prava. Odosmo do ....
Ne mogu tek tako sami da skinu vise od ugovorenog novca. Mogu da te pitaju da prihvatis dodatak ili da te upozore da ce ti otkazati pretplatu ako to ne uradis.Nas cetvoro s
Netflix je to testirao i sigurno da je našao na koji će način to da kontroliše.
Računari i telefoni se neće uzimati u obzir već samo televizori i stikovi.
Ne zaboravite da imaju slobodan pristup kartici sa koje mogu uvek da skinu pare ako primete da članovi familije nisu iz iste kuće.
Kod mene u familiji su se već dvoje najavili da će uzeti samostalne naloge
To je Netflix.Ne mogu tek tako sami da skinu vise od ugovorenog novca. Mogu da te pitaju da prihvatis dodatak ili da te upozore da ce ti otkazati pretplatu ako to ne uradis.
Probaj pomoću ovoga:Ja sad pokusao da preko Turskog VPN-a uplatim ali kad dodjemo do finalnog dela trazi da mi posalje sms sa kodom za potvrdu naloga i moze iskljucivo na turski borj. . stoji prefix za turski pozivni i ne moze da se promeni :/
Takođe noćas stigao mejl (TR nalog preko poklon kartica). Ja sam odabrao opciju da ignorišem i da pustim da sami aktiviraju kada dođe vreme. U pitanju je opcija koja će omogućiti da se profil (sa svim sačuvanim postavkama) prebaci sa jednog naloga na drugi (novi) nalog.Stiglo malopre, šta je preporuka: uključi/isključi, ne obaziri se...?
Pa mislim da ovo i nije losa opcija nuzno sama po sebi, članovi pravih porodica mozda zele nalog licni, parovi se razdvoje i slicno...Probaj pomoću ovoga:
Временные номера для приема смс 📨 Арендуйте виртуальный номер телефона на 20 минут бесплатно. Оплачивайте только за полученное смс от 0,20 руб. Аренда номера на 20 минут для vk, одноклассников, telegram и других сайтов. Официальный сайт смс сервиса -
Нужно принять смс для регистрации аккаунта? Купите временный номер для приема смс онлайн на одноразовые номера. Аренда виртуальных номера из 150 стран. Номер выдается бесплатно на 20 минут для получения смс, вы платите только за принятое сообщение. Активация проиходит на номер sms service...sms-service-online.com
Takođe noćas stigao mejl (TR nalog preko poklon kartica). Ja sam odabrao opciju da ignorišem i da pustim da sami aktiviraju kada dođe vreme. U pitanju je opcija koja će omogućiti da se profil (sa svim sačuvanim postavkama) prebaci sa jednog naloga na drugi (novi) nalog.
Ja sad pokusao da preko Turskog VPN-a uplatim ali kad dodjemo do finalnog dela trazi da mi posalje sms sa kodom za potvrdu naloga i moze iskljucivo na turski borj. . stoji prefix za turski pozivni i ne moze da se promeni :/
Dodas srpsku karticu na srbiju i kupis jedan mesec pre nego sto istekne taj mesec otkazes pretplatu, kad ti istekne pretplata zakacis se na turski vpn i kad ti izlista turske cene onda ides da kupis i za nacin placanja izaberes karticu koja ke vec dodata na nalog, ne mozes da dodas srpsku karticu direktno na turski netflix mora prvo na srpski i da je zapamti ne brises je….
Turkski 4k paket ima 5 profila, ali 4 mogu gledati istovremeno, u mojoj grupi se retko desi i da dvoje gleda istovremeno. dosadi netflix nakon nekog vremena.A sta znače ona 3 naloga dodatno?🤣🤣🤣
Pretpostavljam da su dodali hrvatske titlove jer je Hrvatska u EU, a ujedno su tako pokrili više zemalja jer se titlovi mogu koristiti u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori. Što se tiče broja korisnika Netflixa u Hrvatskoj, on je 2020. godine iznosio 100.000. Tada su i krenuli s lokalizacijom.Proveravao sam i Netflix je definitivno izbacio sve srpske titlove koje su imali. Nije ih bilo mnogo, svega možda dvadeset trideset naslova, i filmova i serija, i na ćirilici i latinici, ali i to su izbacili. Sve ono što sam gledao sa srpskim titlovima, na primer serije Bloodline, Marco Polo, Narcos, House of cards i druge sada uopšte nemaju srpske titlove. Nije korektno zaista. Kada već nešto plaćam želeo bih da imam mogućnost da gledam i na svom jeziku. Znam da možda imamo malo pretplatnika ali čisto sumnjam da u Hrvatskoj koja ima dvostruko manje stanovništva od Srbije, može da ima značajno više netflix pretplatnika. Koristim ja hrvatske titlove ali to nije to, neke fraze i izrazi nisu u duhu srpskog jezika i nekako se osećam kao da gledam na silu. Ponekad koristim i kodi netflix addon da bih mogao da odgledam nešto sa srpskim titlovima, ali to sve komplikuje. U zadnje vreme se sve više prebacujem na Hbo max najviše zbog titlova, nije ni tamo loša ponuda naslova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari