Šta je novo?

iPhone 13

Dakle, mogu, ako dobijem potvrdu od servisa da je uređaj neispravan da ga reklamiram u IStyle-u?
To bi mi trenutno mnogo više odgovaralo, jer sam već imala jednomesečnu odiseju sa MTS-om, kome sam vratila telefon sa flekom, a zaista ne bih da čekam mesec dana na nov uređaj u slučaju da se ovaj ispostavi neispravnim….. kao, treba mi telefon …. 🥲
Imate temu za servis ovde, bolje tu pitati:

Uzeo sam 13 Pro Maxm prvi put imam Iphone. Jel ima negde uputstvo sta kako, sta je najbitnije podesiti i slicno da mi olaksa postupak? Nista ne znam.

Podesavas sve normalno sta je tebi normalno. Neko pali Siri, meni smeta pa je gasim, ovaj drugi koristi ove opcije i ja one, tako da podesi kako god hoces.

Na netu imas gomilu tekstova kako podesiti, ali opet to je podesavanje po njima, tebi mozda ne treba sve to itd.

Jel imao neko iskustva sa porucivanjem maskica za telefon sa sajta casetify.com

Poslednja izmena:
Posto je bas postalo tesko naci 13 PM nov po nekoj razumnoj cijeni u R.Srpskoj, ovaj moj prodavac ima 13 pro 256 nov.
Planirao sam 13 PM da ga ja aktiviran i ne apdejtujem i pametujem, ostavim kako radi da radi. Imao sam peh sa koristenim 13 pro, baterija je opala na 87% vrlo brzo i nisam bio zadovoljan. Imam opciju da kupim 13 pro (256GB nov) ili 13 PM (99% baterija, apple garancije oko pola godine) i od drugog lika 13 PM 1TB, kaze skoro aktiviran, prije neka 2 mjeseca. Prvog znam i vjerujem mu, ovog manje. Cijene su tu, bara bara.
Ne znam sta da radim. Planiram na duze da koristim.
Na tom 13 PM od jedan terabajt memorije instaliran je iOS 16, kakav je on na 13 PM ?

Dobar je. Nije ovo Samsung da sakati.

iP12 drzi bolje bateriju, nego na iOS 14 sa kojim je izasao (a kao trebalo bi da bude losiji nego sa iOS-om sa kojim izadje)
Pola sata vise SOT-a daje iOS 16.

Moras traume izbaciti iz android sveta.

Pa to je dobro, onda cu neki od ovih 13 Pro Max da pazarim. Ima Gold i Sierra Blue koju sam imao vec, ja bih crni.

Posto je bas postalo tesko naci 13 PM nov po nekoj razumnoj cijeni u R.Srpskoj, ovaj moj prodavac ima 13 pro 256 nov.
Planirao sam 13 PM da ga ja aktiviran i ne apdejtujem i pametujem, ostavim kako radi da radi. Imao sam peh sa koristenim 13 pro, baterija je opala na 87% vrlo brzo i nisam bio zadovoljan. Imam opciju da kupim 13 pro (256GB nov) ili 13 PM (99% baterija, apple garancije oko pola godine) i od drugog lika 13 PM 1TB, kaze skoro aktiviran, prije neka 2 mjeseca. Prvog znam i vjerujem mu, ovog manje. Cijene su tu, bara bara.
Ne znam sta da radim. Planiram na duze da koristim.
Na tom 13 PM od jedan terabajt memorije instaliran je iOS 16, kakav je on na 13 PM ?
Iskreno, uvek bih isao na nov uredjaj.

Zasto, sto je problem kupiti polovan, ortak je pre neki dan kupio 13pro, dva meseca star, bukvalno nov, ima 35 punjenja, sa dvogodisnjom garancijom za 800e.

Poslednja izmena:
Zasto, sto je problem kupiti polovan, ortak je pre neki dan kupio 13pro, dva meseca star, bukvalno nov, ima 35 punjenja, sa dvogodisnjom garancijom za 800e.
Nije problem, ali novo je novo. Zna se sta znaci novo a sta polovno. Ako vec ima para da priusti nov uredjaj.

Ne moze da aktivira AC ako je stariji od 60 dana.

Dajte mi recite da li mogu na fotografiji imati svoj potpis kad nešto uslikam Itd

Gde ga nadje kad su od 900 na gore barem na kp pogotovu sa ovim sto si naveo

Dajte mi recite da li mogu na fotografiji imati svoj potpis kad nešto uslikam Itd

Mislim da automatski ne možeš, ali možeš da ga ubacis preko markup ikonice

https://www.makeuseof.com/how-to-add-watermark-photos-iphone/

Add text, shapes, and signatures with Markup on iPhone​

Igrom slučaja sam danas prvi put baš intenzivno koristio telefon, najviše za YT, mix mobilnih podataka i wifi. Baterija nastavlja da me oduševljava nakon XS sa 83% BH. 😀
Mogu tek da zamislim koliko guraju pro max modeli.
9459E327-D179-467D-A5CB-8F6B55652A06.png

S obzirom da si do 95% punio, imao bi sigurno do nule jos sat ipo ekrana baterije.

i ja uzela prosle nedelj 13 i bas sam zadovoljna, mrvicu mi je veci, htela sam mini ali mozda i bolje :)

Ne moze da aktivira AC ako je stariji od 60 dana.
Sto se tice ac+, da li je moguce prebacivanje na drugi nalog?
Imam aktivan na mom iP13PM ac+ a razmisljam da ga prodam, pa je pitanje da li da gasim ac+ ili mozda nekom znaci pa da ostavim

Ne možeš na nalog drugi da prebaciš, ali možeš da nastaviš da placas i dalje za taj uredjaj iako staviš beki drugi nalog.

Na žalost posle 7 meseci i 15 dana BH je pao na 99%, mislio sam da će biti i ranije.

Na žalost posle 7 meseci i 15 dana BH je pao na 99%, mislio sam da će biti i ranije.
Kod mene 8 meseci i 15 dana i BH jos uvek 100%, imam osecaj da ce za nekih mesec dana odjednom da padne na 95%

Bice, samo polako, meni je skoro godinu dana stajalo 100% na 12pro i onda je za 6 meseci palo na 88.

@zvrk100 ne mora da znaci, mada i pad procenata ne napravi neki veliki pad u korišćenju.

@rix onda neka kod mene pada polako kad je ranije krenulo😀

Ma, ne opterecujem se, ili cu zameniti bateruju kad dodje vreme ili tel.

^ slazem se, sto se tice 14 cu da preskocim. Velika doplata za skoro isti telefon.

Ti nosis max, njemu je cena jos uvek prevelika ali gledam da je za 14pro vec lepo pala na KP

Meni vec 97% od aprila. A na 11 PM skoro godinu i 2-3 mj 100%. Malo vise sam igrao igre na 13pm

Ti nosis max, njemu je cena jos uvek prevelika ali gledam da je za 14pro vec lepo pala na KP
Da, volim velik telefon pa mi pro manje više da bih uzeo, težina mi ne smeta. A sto kažeš jaka je cena kod maxa pa ću možda sačekati 15 ili negde u januaru ili februaru uzeti 14PM. Kako mi dune u glavi😀

@vojo77 koristim telefon dosta, poslovno mnogo priče, 2xmail… privatno dvoje dece pa slikanje, snimanje, svaki dan mora barem jedan viber video poziv dok sam na poslu… pretpostavljam da više punim telefon pa mi je zato i brze pao sa 100 nego drugima ili to nema veze sa načinom korišćenja.

Kako ti je pao brže nego drugima ako je tek posle posle 7 meseci skino 1%? To je mnogo duže nego inače! Apple kaže 1% mesečno degradira baterija. Softverski se u BH stvarno ne bi pouzdao, nije logično da baterija bude "nova" posle 6 meseci korišćenja jer mu pokazuje100% BH, nema logike. Batalite sa BH.

Nazad
Vrh Dno