Šta je novo?

windows 10 ? key upit

brnatovic

Poštovan
Učlanjen(a)
18.09.2019
Poena
95
Imam windows 10 original ako dodjem na windows 11 da li ce on isto radit ili samo radi na windows 10 nije OEM

Radice. A i nikada je lakse aktivirati Windows ako dodje do toga uopste.

hint hint "mas github"

Metod aktivacije je isti za oba, drže na istom serveru Još uvek primaju aktivacijui sa W7 i W8. Još ako imaš MS account, spreman si na sve.

Aha hvala vam , ma sinoc sedim i vidim key za 3 4 eura na nekom sajtu reko sta bude bude i radi kljuc .. :S nikad jeftnije

Pazi samo na verziju, isplati sekoji $$ više za Pro Retail.

Ja sam posle borbe sa "famoznim" windows 11 updejtom instralirao ponovo 10tku, iskoristio sam key od 11tke, prolazi.

Jos 1 upit za sve vas sto znate vise

pokusao sam da skinem original windows 7 sa microsoft ali nema vise da li moze negde da se skine 32bitni treba mi za lap top?

Koliko znam 32 i 64 bit dolaze zajedno samo biraš na početku instalacije a activation code bira da li je Pro, home itd.

Pazi samo na verziju, isplati sekoji $$ više za Pro Retail.

Šta fali OEM verziji ? Povežeš ključ na nalog i kraj. Možeš da radiš backup kao ja, možeš da ga instaliraš x puta na istoj mašini. Pri kupovini kluča obrati pažnju do kada ključ važi.

Na ovom linku možeš i da pronađeš taj podatak i sajtove gde možeš da kupiš Win.

Šta fali OEM verziji ? Povežeš ključ na nalog i kraj. Možeš da radiš backup kao ja, možeš da ga instaliraš x puta na istoj mašini. Pri kupovini kluča obrati pažnju do kada ključ važi.

Na ovom linku možeš i da pronađeš taj podatak i sajtove gde možeš da kupiš Win.
Sta fali? fali dosta stvari sto ne zelim key da mi se veze sa nesto sto bi mozda menjao ...

Pozdrav! Imam nekiliko nedoumica, pa ako neko moze da mi pomogne. Sta se desavasa laptopovima koji imaju integrisan kljuc u sebi, za WIN 10 PRO, npr? Skines ediciju windowsa za koji postoji integrisan kljuc, znaci WIN 10 PRO, instaliras ga na tom laptopu i WIN se sam aktivira. E sad, sta se desava kada sa tog WIN 10 PRO apgrejdujes OS na Windows 11 PRO, npr? Da li je Windows 11 aktiviran? Da li prilikom sledeceg podizanja sistema moras da instaliras prvo WIN 10 PRO, ili mozes odmah Windows 11? Hvala unapred na odgovorima.

Ali, posle apgrejda sa 10 na 11, nema vise povratka na 10, jel da?

Super. Hvala ti. Odlucio sam da uzmem uvezeni HP Elitebook 840 G5. Mislim da oni imaju ugrađen Windows 10 PRO kljuc u sebi, pa cisto da se raspitam.

Ne mora nuzno da znaci, ali svakako imas kljuceve za 2-3-4e pa mozes da uneses naknadno.

Da li je neko uzimao skoro kljuc za 10 PRO? Neka mi posalje PP gde je najpovoljnije. Koliko je sada, ja sve nalazim za oko 20e.

Mada i za te pare najbolja opcija.

Nazad
Vrh Dno