Pozdrav, juče upalim LG UM7450 i primetim da je slika kao i ikone u meniju za podešavanje naprasno uvećani - zumirani, na taj način da se uopšte ne vidi donji deo ekrana i sami natpisi što na tv kanalima, što u EON i YT aplikacijama. Prvo što sam pomislio je da se neko od ukućana zaigrao slučajno pa uvećao sliku, ali ni kada sam pretresao sve menije vezane za sliku od Wide, 16:9, 4:3 itd nisam uradio ništa. Na kraju kad ni factory reset nije urodio plodom svhatio sam da je vrag odneo šalu. Slika je toliko s*ebana da nakon factory reseta nisam ni uspeo da setujem tv do kraja jer nisam mogao da vidim niti da selektujem sve stavke do kraja koje su bile u donjem delu ekrana koje ne vidim. Elem pre toga sam uspeo nekako da proverim instalirana je najnovija verzija softvera (ako možda nije u njoj problem), uglavnom nisam mogao da update-ujem novijom verzijom od postojeće. Da maler bude još veći garancija je istekla kao da je znala pre par meseci pa mogu da se slikam za istu. Je l ima neko ideju šta može da bude? Da nije crklo nešto na ploči koja je zadužena za "kontrolu" slike pošto cenim da je panelom sve u redu? Ili se jednostavno zabagovao softver tv-a mu treba neki hard reset... Je l viđao neko ovako nešto?