Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

100 din, pise im na sajtu.
Вјероватно је тако,али на сајту им пише и важење картице 3+1 што није у стварности.Углавном картица му је одавно требала бити угашена,али није.

To se odnosi na vazenje uplacenog kredita, ako 3 meseca ne uplatis nista onda ti preostali kredit anuliraju. Pise ti i to na sajtu, a pored naznacenog stanja u aplikaciji ti i pise rok isteka. Moram i ja ovih dana da uplatim nesto da mi se produzi rok za naredna 3 meseca.

Углавном картица му је одавно требала бити угашена,али није.
Kartica će raditi 6 meseci od poslednjeg obavljenog poziva. Pisano je o tome ranije na ovoj temi.

Moze samo net, racuna se i bilo koja data sesija. Imam karticu koja je skoro 2 godine u ruteru u selu (tamo idem leti cesto zimi retko). Dopunjujem je doduse redovno, ali nema nikakvog poziva nikad.

Jedino je problem kako ces ostvariti data konekciju ako nemas kredita. Dolazni poziv mozes i ako nemas kredita, ali data sesiju nikako.

Inace - izuzetno sam zadovoljan kako radi roaming na Globaltelu, bio sam u Bugarskoj, telefon se bez problema kači na A1 - čak i na 5G mrežu. U kombinaciji sa pozivima iz aplikacije, stvarno dobro radi.

Šta je to Net kartica koja se dobija uz Sve Sve postpejd tarifu?
***Dodatna NET SIM kartica (samo uz ugovornu obavezu): Uz SVE SVE pakete, dodatna SIM kartica na istom broju, za pristup internetu preko drugog uređaja (drugi mobilni telefon ili ruter) uz korišćenje gigabajta dostupnih na nalogu korisnika.

Тако пише на сајту.

I ja bih hteo da pohvalim kako radi roming sa Globaltel karticom. Bio sam u Španiji i Portugaliji i sve vreme je radilo odlično.
Nisam obavljao pozive i slao poruke tako da ne mogu da kazem kako to radi ali internet je radio savrseno.

Какво је ваше мишљење, да ли ће да укину фрипејд?

A sto bi ga ukinuli?

Svim provajderima i MTS i Vip je jeftiniji prepaid u odnosu na postpaid kada se porede paketi koji imaju slicnu kolicinu minuta i interneta.
Tako da bi bilo glupo da globatel ista menja po pitanju pripaid paketa.

Počelo je. Stigla je nova aplikacija “moj globaltel” koja zamenjuje postojeću. Ne znam da li se ovo šale sa nama. Gomila opcija ih više nema.

Poslednja izmena:
Ako si ažurirao trenutnu aplikaciju u njoj je obaveštenje za novu sa linkom do nje u prodavnici.

A43FCF74-8C6F-48F7-968D-EFB3BCCC0B9A.jpeg

Poslednja izmena:
Ma nema ništa, to je i problem.

Nema više sekcije imenik, pozivi, poruke, tv kanali, nema podešavanja kao u staroj da uključiš da si dostupan kad nema signal a imaš net, ili da primaš pozive preko aplikacije. Nema više pozivanje i poruke iz aplikacije. Nema opcije kupovine brojeva….

Aplikacija je ogoljena do te mere da možeš samo da dopuniš kredit, kupiš neki paket i vidiš stanje i to je to. Vrati sam staru.

A ovo im je dobra fora😂🤣😂 Koje nove mogućnost?

B5C4359D-F01D-46CE-A3A7-E957C598AABB.jpeg

Pa pise u app vaznost tv-a. Mozda ce uvesti novu za TV kanale.
A gore Levo u cosku ikona, zar tamo ne prikazuje imenik?
Licno za mene ne odgovara, posto sam u HR, koristim za pozive i poruke. Tako da dok to ne uvedu nista mi ne sluzi.
Verovatno je zbog postpaida ukinuto zvanje iz app i zbog nepotpune funkcionalnosti iste, nije radio sms a ni pozivi ponekad. Tako da to mozda naknadno ubace ili ostave za staru app

Како ће са овим да изгубе кориснике нису ни свјесни, ја као први ћу да идем, а толико сам толерисао оне падове мреже итд.
МТС 25 терабајта ето ме 😂

Počelo je. Stigla je nova aplikacija “moj globaltel” koja zamenjuje postojeću. Ne znam da li se ovo šale sa nama. Gomila opcija ih više nema.
Nema potrebe za brigom. Stara aplikacija se ažurira i neće biti uklonjena! Znamo koliko korisnici vole određene funkcionalnosti u Globaltel aplikaciji. Funkcije televizije i telefonije (chat i pozivi) neće biti ugašeni.
Nova aplikacija Moj Globaltel je tu za postpaid, ali i za prepaid korisnike koji žele samo da rukovode svojim nalogom/paketima/tarifom. Ovo je samo početak modernizacije, nakon koje će i ostale funkcionalnosti dobiti novi izgled. :love:

Nema potrebe za brigom. Stara aplikacija se ažurira i neće biti uklonjena! Znamo koliko korisnici vole određene funkcionalnosti u Globaltel aplikaciji. Funkcije televizije i telefonije (chat i pozivi) neće biti ugašeni.
Nova aplikacija Moj Globaltel je tu za postpaid, ali i za prepaid korisnike koji žele samo da rukovode svojim nalogom/paketima/tarifom. Ovo je samo početak modernizacije, nakon koje će i ostale funkcionalnosti dobiti novi izgled. :love:
Напокон један крштен одговор. 😲😆

Najbolje bi bilo da je sve u novoj, jer neki korisnici koriste samo 1 broj a ne Moze paralelno u obe app

@Globaltel Support Lično ne razumem ovakvu logiku, sa dve aplikacije. I samo zbunjujete korisnike, naročito što u ovoj staroj ubacujete reklame da skinu novu, a koja je trenutno beskorisna. Ali možda sam samo ja u pitanju, možda je ovo stvarno logično. :unsure:

Nazad
Vrh Dno