tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
Вјероватно је тако,али на сајту им пише и важење картице 3+1 што није у стварности.Углавном картица му је одавно требала бити угашена,али није.100 din, pise im na sajtu.
Вјероватно је тако,али на сајту им пише и важење картице 3+1 што није у стварности.Углавном картица му је одавно требала бити угашена,али није.100 din, pise im na sajtu.
Kartica će raditi 6 meseci od poslednjeg obavljenog poziva. Pisano je o tome ranije na ovoj temi.Углавном картица му је одавно требала бити угашена,али није.
***Dodatna NET SIM kartica (samo uz ugovornu obavezu): Uz SVE SVE pakete, dodatna SIM kartica na istom broju, za pristup internetu preko drugog uređaja (drugi mobilni telefon ili ruter) uz korišćenje gigabajta dostupnih na nalogu korisnika.Šta je to Net kartica koja se dobija uz Sve Sve postpejd tarifu?
Gde si je nasao?Počelo je. Stigla je nova aplikacija “moj globaltel” koja zamenjuje postojeću. Ne znam da li se ovo šale sa nama. Gomila opcija ih više nema.
A da imam Android, tamo Jos nije, kako izgleda za pozive, nove brojeve telefona?Ako si ažurirao trenutnu aplikaciju u njoj je obaveštenje za novu sa linkom do nje u prodavnici.
Pogledajte prilog 356438
Ne, kad tu klikneš izbaci ti info o nalogu: broj kartice, ime i prezime i da se odjaviš iz app.A gore Levo u cosku ikona, zar tamo ne prikazuje imenik?
Ako to ukinu izgubice pola korisnika , samo ja imam desetinu koji koriste aplikacijuAko se prekinu stare usluge, nece mi ni trebati globaltel brojevi, samo sam zbog poziva i poruka uzeo da mogu sa mojima iz inostranstva komunicirati
Moracemo urgirati onda, pretpostavljam da je u izradi ondaAko to ukinu izgubice pola korisnika , samo ja imam desetinu koji koriste aplikaciju
Videcemo dok radi stara aplikacija ne dirati nista, sve sto je lepo kratko traje u Srbiju , isto tako i karticu Ipay mwallet ugasili a bila je dobraMoracemo urgirati onda, pretpostavljam da je u izradi onda
Nema potrebe za brigom. Stara aplikacija se ažurira i neće biti uklonjena! Znamo koliko korisnici vole određene funkcionalnosti u Globaltel aplikaciji. Funkcije televizije i telefonije (chat i pozivi) neće biti ugašeni.Počelo je. Stigla je nova aplikacija “moj globaltel” koja zamenjuje postojeću. Ne znam da li se ovo šale sa nama. Gomila opcija ih više nema.
Напокон један крштен одговор. 😲😆Nema potrebe za brigom. Stara aplikacija se ažurira i neće biti uklonjena! Znamo koliko korisnici vole određene funkcionalnosti u Globaltel aplikaciji. Funkcije televizije i telefonije (chat i pozivi) neće biti ugašeni.
Nova aplikacija Moj Globaltel je tu za postpaid, ali i za prepaid korisnike koji žele samo da rukovode svojim nalogom/paketima/tarifom. Ovo je samo početak modernizacije, nakon koje će i ostale funkcionalnosti dobiti novi izgled.![]()
Najbolje bi bilo da je sve u novoj, jer neki korisnici koriste samo 1 broj a ne Moze paralelno u obe appNema potrebe za brigom. Stara aplikacija se ažurira i neće biti uklonjena! Znamo koliko korisnici vole određene funkcionalnosti u Globaltel aplikaciji. Funkcije televizije i telefonije (chat i pozivi) neće biti ugašeni.
Nova aplikacija Moj Globaltel je tu za postpaid, ali i za prepaid korisnike koji žele samo da rukovode svojim nalogom/paketima/tarifom. Ovo je samo početak modernizacije, nakon koje će i ostale funkcionalnosti dobiti novi izgled.![]()
Na IOS 16 radi paralelno.Najbolje bi bilo da je sve u novoj, jer neki korisnici koriste samo 1 broj a ne Moze paralelno u obe app
OK hvala, navikao sam sve u jednoj app, probacu kad bude dostupno za androidNa IOS 16 radi paralelno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari