Da i kod mene je iseceno, ne vidi se kada su poslednji put bili na viberu.Jel vam na Viber-u lepo prikazuje imena kontakata? Meni ovako nekako kao isečeno i nemam opciju da klikne na ime pa da otvori kao opcije. Ne znam od kada mi je to, msm od kad sam na betu presao, mada i sad kada sam obrisao, isti slučaj...
Ni kod mene, stoji po starom. Ako nisu pustili za stare modele ok, ali ako jesu onda definitivno treba čist instal da se opali. Ali ima opcija kada se uđe u bateriju battery percentage, kada se to uključi onda piše tioa 99%, moguće da su ostavili opciju da upalimo i ogasimo kome se ne sviđa (kao meni, izgleda baterija puna iako nije).Koliko sam citao trebalo bi da su vratili battery percentage ? Kod mene nema te opcije na 13 mini .
Nije pustena ta opcija za mini modele.Ni kod mene, stoji po starom. Ako nisu pustili za stare modele ok, ali ako jesu onda definitivno treba čist instal da se opali. Zna li neko da li su pustili i za stare modele nov grafički prikaz baterije?
Konačno su obaveštenje na dnu zaključanog ekrana, ne mora da se radi gimnastika gore da se dohvati vrh, malo lakše korišćenje većih telefona.
Bar su docekali.Bugari su posle 15 godina dočekali iphone na bugarskom jeziku.
Ne, ali mozes u opcijama da promenis sa stacka na listuJe l mogu obavestenja da se vrate ispod sata a ne na dnu ekrana?
Pametno, sacekaj. Ima nekih sitnih bagova, nista specijalno ali nije ti nuzno.Iz vaših postova deluje da je bolje sačekati stabilniju stabilnu verziju. Ja sam instalirao 15.7 i mislim da ću sačekati još malo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari