Šta je novo?

iOS 16

Tako je i kod mene ip13pro, poslednja verzija vibera.

Možda je onda do Vibera, mada imao je par apdejta a ovo traje bar 2 meseca...

Meni na home screen sklonili koliko crtica signala imam. Stoji samo baterija i sat iznad ikonica... Bas glupo

Jel vam na Viber-u lepo prikazuje imena kontakata? Meni ovako nekako kao isečeno i nemam opciju da klikne na ime pa da otvori kao opcije. Ne znam od kada mi je to, msm od kad sam na betu presao, mada i sad kada sam obrisao, isti slučaj...
Da i kod mene je iseceno, ne vidi se kada su poslednji put bili na viberu.

Do vibera je, moraju da update za 16...

Koliko sam citao trebalo bi da su vratili battery percentage ? Kod mene nema te opcije na 13 mini .
Ni kod mene, stoji po starom. Ako nisu pustili za stare modele ok, ali ako jesu onda definitivno treba čist instal da se opali. Ali ima opcija kada se uđe u bateriju battery percentage, kada se to uključi onda piše tioa 99%, moguće da su ostavili opciju da upalimo i ogasimo kome se ne sviđa (kao meni, izgleda baterija puna iako nije).

Konačno su obaveštenje na dnu zaključanog ekrana, ne mora da se radi gimnastika gore da se dohvati vrh, malo lakše korišćenje većih telefona.

Ni kod mene, stoji po starom. Ako nisu pustili za stare modele ok, ali ako jesu onda definitivno treba čist instal da se opali. Zna li neko da li su pustili i za stare modele nov grafički prikaz baterije?
Konačno su obaveštenje na dnu zaključanog ekrana, ne mora da se radi gimnastika gore da se dohvati vrh, malo lakše korišćenje većih telefona.
Nije pustena ta opcija za mini modele.

Ja ću nakon bekapa da udarim reser na fabričko podešavanje, mnogo mi ovde ima sitnih neusklađenosti….

Bugari su posle 15 godina dočekali iphone na bugarskom jeziku.

Ako sam prosle nedelje instalirao poslednju betu pa posle toga obrisao profil..jel ne dobijam ovu zvanicnu verziju ili je ista pa je zato ne dobijam...

Ne, to ti je final.

Je l mogu obavestenja da se vrate ispod sata a ne na dnu ekrana?

^ ne vidim problem da nije stabilna 16 verzija, koliko vidim problem je sto neko hoće da pomeri poruke gore umesto dole a nema opcija za to. Možda vremenom daju opciju. Meni se čini da telefon radi brze i fluidnije sa ios 16 na modelu 13pm.

Pa dobro, za to šta ko hoće Apple nikad nije nešto naročito mario. Nego videh da nekome aplikacije pucaju, neka podešavanja ekrana i scaling...sitnice ali verujem da će 16.1 brzo da to popegla

UI ima probleme, notifikacije sa IG mi ne ispisuju ko mi salje poruku vec prazno ime i tekst iz poruke

Nije mi se to dešavalo, a koristim iOS 16 od prve developer teme. Jedino ovo za viber, ali to je do njih ne do iOS-a.

Sve ostalo je banja ali ovaj bag ume da bude neprijatan.

Možda treba update konkretne aplikacije ako je isključen auto

Znam da je rano i da će verovatno sve leći na svoje mesto, ali za sada mi se baterija bukvalno duplo brže troši nego na ios 15. iP13PM je u pitanju. Obično u ovo doba dana imam oko 3h sota i oko 65% baterije, danas isto toliko sota i 40% baterije. Bas drastična razlika. Nadam se da je u pitanju neko indeksiranje ili nešto tako.

Jutros sam i ja imao drain ali je bio od tiktoka koji je radio u pozadini. Kako sam ga totalno ugasio baterija radi prelepo.

I kod mene je manje trajala na 13P ali vjerujem da je indeksiranje u pitanju.

Kod mene od jutros2AEE5233-3108-4107-93AF-6AC0C072C5FA.png

Nazad
Vrh Dno