nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Hvala puno. Sve radi kako treba.@nikola1970: jel' pokušavaš sa Google Pay ili Google Wallet? GPay je stara aplikacija zamenjena sa Wallet.
Pozdrav
Hvala puno. Sve radi kako treba.@nikola1970: jel' pokušavaš sa Google Pay ili Google Wallet? GPay je stara aplikacija zamenjena sa Wallet.
Pozdrav
Cudno,na koji iznos je to bilo jer sam bas juce potrosio 9k nije trazio otisak prsta vec samo da prinesem mob,naravno otkljucan sam uvek do sada pokusaoLidl nekada traži i za GPay otisak prsta, koji ne radi ako sam hvatao nešto iz zamrzivača (Samsung), pa isto mora PIN.
Moze, moj brat ima isti tel i radi mu Gpay.Jel to Huawei ne može GPay? Imam Mate 20 Pro koji nije na listi sankcija, bar što se tiče G servisa i kada instaliram GPay nemam u ponudi Srbiju već samo USA i još 2 zemlje.
Apsolutno tacno, probao neotkljucanim telefonom kako je neko rekao da prolazi, NE prolazi i ne pokusavajte, automatski odbije transakciju bar na ovom terminalu u jednoj apoteci gde sam testirao tri puta pokusao i sva tri puta pisalo nema dovoljno sretstava a racun 336 din, mene neki sitan blam obuzeo kad mi zena dade te slipove i rece sta pise na njima, ja onda poceo da se pravdam kako imam i otvaram app i pokazujem joj 100.000+ na racunu, kaze dajte karticu, ja reko nemam kod sebe i rekoh joj ajte restartujte da probamo ponovo, ma iskulirala kaze dajte kes, ja slucajno 340 din u zadnjem dzepu i uspeh tako da kupim.Upravo o tome sam pričao na prethodnim stranama kada je neko pomenuo otključavanje satom.
Takodje sam testirao šta se dešava kada probate plaćanje sa neotkljucanim telefonom,
pos terminal izbaci "nepodrzana kartica" i odbije kao nesupesnu transakciju.
mislim da je to glavni problem svih neuspešnih plaćanja koje ljudi ovde prijavljuju sa gpay
Kasiri ***** na ovo jer moraju da iniciraju novo plaćanje na terminalu i traže da platite karticom a ne telefonom.
Pozdrav. Da ti niko ne gleda šifru.Zašto je problem otključati telefon sekundu pre plaćanja?
Tako je.Zvanicno uputstvo kaze otkljucaj i upaljen ekran prisloni, tako radi 100%
A to se nama ne svidja, mi bi da otkljucamo klikom tek prilikom placanja, a to na nekim telefonima radi a na nekim ne. (vecinom ne radi)
Face unlock i smart unlock provereno ne radi, i ako otkljuca telefon dobicete odbijenu transakciju.
To bi bilo ono sto sam ja naucio do sad.
Upravo mi ni to nije jasno bas kod nekih ovde. Dal je toliko to tesko svega 1-2sec i sve radi bez greske.Zašto je problem otključati telefon sekundu pre plaćanja?
Kakvu crnu sifru, hahaha...Pozdrav. Da ti niko ne gleda šifru.
A ja imam drugo pitanje. Kako dodaju neke druge kartice na gpay? Mislim na lojaliti kartice
Hvala. Ja sam išao na opciju "dodaj karticu", a ne "dodaj u novčanik". A šifra...pa ne koristim otključavanje pomoću otiska već "šaru" 😎Kakvu crnu sifru, hahaha...
Otvoris novcanik, dodaj karticu, lojalnost i tu ubacis.
Kapiram, ali sta skrivas hoce taj sto vidi iz ruke da ti ukrade telefon ili...?Hvala. Ja sam išao na opciju "dodaj karticu", a ne "dodaj u novčanik". A šifra...pa ne koristim otključavanje pomoću otiska već "šaru" 😎
PIN 2404Ako si toliko siguran u sebe ajde postavi sliku svoje kartice i pin ovde.
Osnove sigurnosti koju većina ne zna je da karticu i pin ne daješ nikada nikome. Srećom po tebe sigurnost je dosta bolja poslednjih godina, ali pre 20 godina ne da si bio piglu nego si bio ekstremno piglu jer je kloniranje kartice bilo lako kao dobar dan.
Pa brojeve ne moze da zapamti niko kad das kasirki da ubaci u terminal.Pa sto ne postavi brojeve?
Nikakav problem volim radoznale ljude, 2001(secam se bas je tad pocela sa radom za fizicka lica pre toga godinama radila samo za firme) otvorio racun u tadasnjoj Societe Generale Yugoslav bank kako se zvala, a kartica bila ona koju su tada davali ko ce se sad setiti toga od pre bezmalo 22 godine(2.5 meseca do 22 god).Čisto iz radoznalosti: koju karticu (i od koje banke) si imao pre 22 god?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari